Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MARGARITKA26

DLACZEGO KOBIETY TAKIE SA???

Polecane posty

Gość MARGARITKA26

Dlaczego tak malo uprawiacie sexu ze swymi mezusiami???Jak slucham moje kolezanki,ktore opowiadaja ze sypiaja ze swymi slubnymi 3 razy w miesiacu to dlamnie to szokkkkkkkkkkkkk.. Jakim cudem wy Panowie to wytrzymujecie co cale zycie na recznym??Biore pod uwage indywidualne potrzeby kazdego ale 3 razy to za malo duzo za malo!!!Moze to ja jestem nie normalna i wszyscy to robia tak sporadycznie!! Potem sie nie dziwie,ze placz,lament bo On zdradzil !!! Wytlumaczcie mi to bo to dlamnie chore!!!

Gość wszystko zależy
od temperamentu. Ja i mój mąż mamy podobne i w tej kwestii się dogadujemy. I wychodzi raz,góra dwa tygodniowo. I żadne z nas nie narzeka. Kto powiedział, że trzeba się kochać kilka razy dziennie i to jest dobre?? Dla mnie liczy się nie ilość a jakość stosunku.

Gość MARGARITKA26
Jak wczesniej zaznaczylam biore poprawke na temperamenciki!!! Ja tez nie robie tego po kilka razy dziennie i najwazniejsza dlamnie jest jakosc!!Lecz to co sie nasluchalam to dlamnie szok Ci faceci wiecznie blagaja,nie prosza blagaja o sex!!!A tu wymowka glowa boli, zly humor itp laska taka !!!Dziwi mnie to ze takie roznice w temperamencie nie wychodza w czasie narzeczenstwa??Co maz staje sie mezem z dnia nadzien???

Jakiś tam facet nie wypowiadaj sie za kobiety bo nie wszystkie mają taki tok rozumowania jaki ty przedstawiasz....że w Polsce....że wychowanie....że ku*rwy... :P Co za bzdurne teorie

Zgadzam sie z załozycielką tego tematu :) Ja z moim mieszkam od roku i od roku robimy to m.in 2 razy dziennie :) przerwa jedynie jak mam okres ;)

Gość misiaflorusiawalusiakociusia
Bo baby sa skomplikowanym egzemplarzem i mysla po fakcie!!!Zamiast docenic to co maja i troche sie wysilic.Prosta zasada: JAK CHLOP BEDZIE MIAL W DOMU TO NIE BEDZIE PATRZAL NA BOKI I SZUKAL ATRAKCJI!!!! AMEN

Gość no i potem jojczą
ze faceci siedza przed kompami i jadą na ręcznym.