Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulla

związek z Chorwatem proszę o radę

Polecane posty

Gość elza34
To do mnie powiedzial i to z wyrzutem, zartow sobie nie robil.

Gość jesli ma wyksztalconą i bywałą
a w jakim kraju zamierzacie mieszkac?

Napisalam juz 25, on skonczy w listopadzie 34

Na razie nic nie jest planowane, bo to dopiero od 2 miesiecy trwa, ja mam prace magisterska na glowie a on pracuje. Moze przeprowadze sie do Niemiec, nie wiem.

Gość juhuhuhuhu
No to jak bedziecie zyli na neutralnym gruncie to moze jest nadzieje, ale jak w chorwacji to bedziesz miala zycie jak arabka

jak w Niemczech to powinien aprobowac rownouprawnienie. Moze byc dobrze, ale baaardzo soiie wszystkiemu we wszystkich sytuacjach przyjrzyj. Sprowokuj do komentowania roznych zwiazkow-twoich przyjaciolek np, sytuacji w w filmach, popytaj, jak widzi wychowanie dzieci ( chlopca i dziewczynki)

No on ma na razie prace w Berlinie, nie zamierza sie przeprowadzac, ale wiem, ze bardzo teskni za swoim krajem i rodzina.

Hehe, na naszym pierwszym spotkaniu mnie rozczulil, bo powiedzial, ze bardzo chcialby miec coreczke, ktora bedzie sie wieszala na jego nodze, kiedy bedzie wychodzil do pracy...Skorzystam z Twojej rady i bede go obserwowac

Gość vbcoefbvo
moj mąż jest czarnogorcem tez byla jugoslawia, jest nukochanczym i nadelikatniejszym facetem na swiecie!!! stereotypy t glupoty, w polsce jak facet jest dobrze wychowany to dobrze traktuje kobiete a jak est cham to jest cham, w kazdym innym kraju jest tak samo!!! bierz sie za niego!!! oni sa switni :) masz gg?

no ale w sensie, jaka przyszlosc by widzial dla dziewczynki, wyksztalcenie itd . Oczywiscie ze facet moze byc czuły i najlepszy na swiecie, nikt tego nie neguje, chodzi tylko i wyłacznie o zwyczaje i sosunek do roli kobiety. ktore dla nas moga byc nie do przyjęcia i wszytko rozwalic

Gość mysza_78
Hej, Elza34 .wiem ze to troche późno o tym pisze, ale teraz dopiero znalazlam ten temat i mnie zainteresowało to co pisałas o tym swoim byłym Chorwacie, bo strasznie mi to wszystko pasuje do jednego takiego którego ja znałam, a poznałam go we Wiedniu, nawet imie mi pasuje! a gdzie ty tego swojego poznałaś? pozdrawiam

Gość gość
mialam meza chorwata /zmarl/. wspanialy czlowiek.czuly,troskliwy i to ja bylam dl niego ta madrzejsza. to chyba zalezy od czlowieka.w jego rodzinie i wsrod znajomych ,kobiety byly bardzo szanowane.

Gość gość
Tu chcesz rady? Dobre.

Gość gość
Kafe niszczy ludzi i uszkadza mózg :)