Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość włosonna

Włosy na BRZUCHU .......................

Polecane posty

Gość no no hm
sama mialam zalozyc taki topik ale mi bylo wstyd... tez mam te nieszczesne wloski pod pepkiem... wyrywam je albo penseta albo cieniutkim plastrem do nog. niesetty po drodxze wyrywam tez inne,male jasne wloski ktore potem zamieniaja sie w grube czarne:/ na okolo brodawek tez mam wloski pojedyncze. sa czaarne ale delikatne, moge je wyrwac palcami. (o ile uda mi sie zlapac miedzy paznokcie) ja mam jeszcze problem z wasami, od kilku lat wyrywam plastrem bo nie znosze tego meszku ciemmnego... ehh co za koszmar. cud ze w uszach nie mam wlosow!!!!! hahaha

Gość wszystko przez te włoski
przez te włoski to nawet wstydze się na plaży mieć kostium 2 częściowy

Gość ja na rekach i brzuchu/
czy ktos mi powie czy w zwyklej drogerii dostane wosk na cieplo?? czy musze jakos zamowic?

Gość no no hm
nie wiem czy w zwyklej. spr w takiej lepszej. dobrze zaopatrzonej. albo w rossmanie. ja polecam plastry VITE do nog, odcinam sobie waski paseczek i ciaaach .

Gość mała*mii
szkoda gadać ja mam brzuch,nad pępkiem i trochę wokół brodawek :( wstyd i zgrzytanie zębów gdy ktoś mnie ogląda... dół wyrywam depilatorem a resztę rozjaśniaczem sally hansen (można go kupić w sephorze i w super pharmie czasem) i jakoś staram się zapomnieć :( miło ,że przynajmniej nie jestem jedynym mutantem ;) pozdrawiam wszystkie nadmiernie owłosione :)

Gość cosik............
no tak widze ze sama nie jestem........jakies male pocieszenie ja juz nie wiem co robic mam ich dosc tak ze szok:( obrzydliwe to jest........i te wrastanie matko swieta horror jak sie pokazac facetowi?? mieszkamy razem i musze bardzie dbac o to zeby ich nie widzial i jest ciezko bo wczesniej poprostu dalam im czas zeby odrosly i wyrywalam je pinseta a teraz nie moge sobie pozwolic na ten luksus i musze je na bierzaca wyrywac , a to jest praktycznie niemozliwe bo sa za krotkie i czesto je urywam i jest jeszcze gorzej:( ale nie bede chodzila z takimi ochydnymi wlochami bo mi facet ucieknie wlaosy przy i na brodawkach tez mam:( czarne i tez musze je wyrywac........mam dosc!!!!!! moze spobujcie wosk na cieplo VEET w takim plastikowym jakby sloiczku jest go duzo i starcza na dlugo ja go kupilam dawno ale na brzuchu jeszcze niem nie dzialalam boje sie ze bedzie jeszcze gorzej o ile to mozliwe??????? moze sa jakies dziewczyny ktore w ten sposob sie pozbywaja tych wlosow juz jakis czas i moga cos a ten temat powiedziec??

Gość elizeee
hmm cosik a duzo masz tych wloskow na brzuchu? ja naszcescie jestem blondynka i tez sobie kiedys golilam...ale tylko mi dwa rosna czarne ktore sobie wyrywam teraz juz nei gole maszynka bo sie przestarszylam z emoga wyrastac wszystkie takie czarne ale puki c te dwa w tym samym miejscy zawsze i jedne na jednym cycku i drugi na drugim;)jakas symetryczna jestem;) ale ona sa cienkie ale jednak czarne i widoczne..cos jak niektorym wyrasta na takich wystajacych pieprzykach..blee..ale to nie jest jakies bardzo uciazliwe bo jak wyrastaja to tylko te 4 i latwo je usunac..nie wiem jakie wy macie na piersiach i ile na tym brzuszku..trzymajcie sie cieplo

Gość cosik..........
mojich nie jest jaka msa tych grubych ale kilka okazow ktore skutecznie utrudniaja mi zycie:( natomiast te na cuckach jakos mnie tak nie doluja.........wyrywam i jest ok gorzej z ta linia za pepkiem w gore dekoltu..........one sa cienkie ale dosyc dlugie i ciemne;( wydepilowalam je pierwszy raz kremem do depilacji , ale nie wszystkie tylko troche na probe , juz jakies 2 tyg . temu i jak narazie nie ma ich:) moze juz nie urosna?? hehe marzycielka ale my przesrane mamy:( wiosna lato i jak sie w bikini pokazac??koszmar

Gość elizeee
hmm a jak reagowali twoi byli na te wloski?bo chyba zauwazyli?raczej nei chodzilas caly czas ubrana;) bo moze to nie jest az tak rzucajace sie w oczy..tylko poprostu twoja wyobraznia ze jest mega rucajace jak to zwykle przy koplekasach ;/bo puki co tylko raz ten obecny ci cos powiedzial na ten temat tak?widzisz powiedzial i olal i nadal cie kocha:)

Gość ja mam włosy w nosie
i mój chłopak jest tym faktem zdegustowany:/ powiedział ze mam je wyciąć bo wygląda to wstrętnie i że nawet on takich nie ma....

Gość cosik............
elizeee wiesz ja poprostu dbam o to zeby bymo ok i zeby nikt nic nie zaowazyl...........wiec nie mialam jakiegos problemu zeby mi az zwracam uwage ale nie lubie jak mnie po brzuchu ktos glaszcze np. bo mam wrazenie ze czuc je, no moze nie jak sa dobrze wyrwane ale n ogol niestety czuc :( wiesz on jest kochany powiedzial to w zartach i jest ok co nie zmienia faktu ze glupio mi poprostu zreszta oewnie ta co je ma wie jak jest:)

Gość elizeee
no mi sie wydaje ze wie..zauwazyl a jemu to wogol enei przeszkadza bo logicznie ...dziewczyny...czy za te pare klaczkow ma ktos nas mniej kochac czy odzucic? wkoncu to nie wąsy ;)ja nawet ostatnio pokazywalam mojemu te na brzuchu i bez rewleacji zero rekcji jakiejs negatywnej :)usmiechnal sie:)a jak z wsokiem?probowalyscie wogole na nozki ?

Gość cosik.........
moze i masz racje ale wiesz to juz stalo sie prawie moja obsesja:) nic moze kiedys pojde na laser i wczesniej potranuje z woskiem i zobacze jak bedzie.......szkoda tylko ze tak malo dziewczyn sie wypowiada jak sobie radza z tym problemem i jak wychodzi ten wosk??czy warto probowac?? pozdrawiam owlosione brzuchy:)

czytałam na forum o rozjaśniaczu do twarzy włoski na twarzy zrobiły sie prawię niewidoczne.... z przyjemnościa zastosowałabym go na mój włochaty brzuszek... nie lubię tych włosków...czuje się przez nie jak facet...takie to mało kobiece ale już się pogodziłam te najdłuższe wyrywam ale to czasem... zastanawiam się nad rozjaśnieniem

Gość włoskowaty gruby czarny włos
ja uzywałam juz wszystkiego kiedy ogole brzuch zostają ciemne kropki pod skorą ktore sa odrobine widoczne i po kilku dłuzszych godzinach mozna wyczuc szorstkosc pod pepkiem ... wiec golenie odpada po pęsecie wrastaja sie w skore depilator podraznia skore i wyskakują mi chrostki a czasem robią sie niewielkie rany krem do depilacji ich nie usówa w ogole na nie nie działa one sa za twarde i to jest nie skuteczne wosk tez nic nie daje wyrywa tylko słabe włosy ale te silne zostawia a ja mam wiekszosc silniejszych probowałam je rozjasnic wodą utlenioną ale to tym bardziej nie działa raz kolezanka poradziła mi bym je podpalała doszło do tego ze włosy sie nie osłabiły a brzuszek miałam poparzony .... ostatnio postanowiłam ze zapuszcze je by były bardzo długie wtedy włosy słabną i tracą swoją twardosc i jasnieją ... ale na brzuchu to nic nie daje bo zapusciłam je do połowy były odrobine jasniejsze podciełam je ale ona i tak były twarde... nie wiem juz co mam robic gdy musze wygladac dobrze gole je golarką smaruje kremem a przed wyjsciem nakładam odrobine podkładu dla lepszego efektu wizualnego byłam zapytac o depilacje laserową okolice pepka kosztują 300 złotych a to nalezy powtorzyc conajmniej 3 razy by było widac efekt .... juz sama nie wiem co mam robic poradzcie mi prosze bo nie potrafie sobie poradzic z ich usunięciem teraz zostaje mi jedynie potraktowac je rozjasniaczem ale mam obawy nałozyc na brzuch rozjasniacz czy to bezpieczne dla koloru i skory mojego brzucha stosował juz ktos rozjasniacz do włosow ? prosze o odpowiedz ;) pozdrawiam :)

Gość uzyj rozjasniacza
użyj rozjaśniacza najtanszego Joanny nic się nie stanie z twoim ciałem nic się nie odbarwi..jedyne co to później widać bo przeciecz robią się odrosty

Gość ja teżh
górny pasek robię rozjaśniaczem Joanny tym do włosów, smaruję nim także włoski wokół brodawek, 15 minut i są idealnie jasne. Oczywiście jak ktoś je męczył golarką to zabieg będzie trzeba powtórzyć. Świetnie radzi sobie też z wąsikiem, dla mnie rewelacja Gorzej z obszarem pod pępkiem, depiluję tylko depilatorem, a włosy wcale nie słabną i zawsze jestem tam szorstka ( co 2 dni), spróbuje ostry peeling, ale nie wiem czy będzie to miało jakiś sens

Gość zielono-niebiesko
a któraś z was slyszała o oleju z krokosza? lub może używa? ponoć-tak najczęściej się go tak opisuje, że \"ponoć\" działa oslabiająco na mieszki włosowe i one obumierają,może by tak go wypróbować?

Mam ten sam problem . Tylko że ja jeszcze nie wyrywałam tych włosów bo bałam się że wyrosną ciemniejsze i grubsze. Na w szatni przed w-f wstydze się pokazywać brzych i chowam się po kontach żeby nikt nie widział.Boje się że jak zobaczą to mnie wyśmieją .Zresztą nie mam tylko włosów pod pępkiem . Mam też na ramionach i na plecam bliżej tyłka . Chyba jestem mutantką .W sumie to jestem Brunetką i dlatego może widać tak te włosy. Wstydze sie jeździć na basen w bikini. Niedługo kupie sobie taki preparat sally hansen . Zobaczymy czy zadziała. Napisze jak zadziała .

Mam ten sam problem . Tylko że ja jeszcze nie wyrywałam tych włosów bo bałam się że wyrosną ciemniejsze i grubsze. Na w szatni przed w-f wstydze się pokazywać brzych i chowam się po kontach żeby nikt nie widział.Boje się że jak zobaczą to mnie wyśmieją .Zresztą nie mam tylko włosów pod pępkiem . Mam też na ramionach i na plecam bliżej tyłka . Chyba jestem mutantką .W sumie to jestem Brunetką i dlatego może widać tak te włosy. Wstydze sie jeździć na basen w bikini. Niedługo kupie sobie taki preparat sally hansen . Zobaczymy czy zadziała. Napisze jak zadziała .

Gość można je usunąc laserem
ale po pewnym czasie problem wróci bo nowe zaczna rosnąć Czyli laser to taki lepszy wosk nie rozwiazuje problemu ale na dłużej pomaga.

Gość oczywiście laser działa na
szczeciniaste włosy a nie na słabe

Gość świerkowa gęńś
biorę pigułki anty i tez ma m wszędzie włosy

Gość pigułki mogą zachamować tylko
wzrost nowych włosów a nie usunąc stare, poza tym pigułki działają na jajniki a jeśli masz hormony z nadnerczy to pigułki anty nie pomogą

Codzienne golenie sprawia, że odrastające włosy są grubsze, ciemniejsze i gęstsze. To popularny pogląd, ale na szczęście nieprawdziwy. Gwarantujemy, że golenie nie powoduje, że odrastające włosy są grubsze, ciemniejsze, albo odrastają szybciej. Odrastanie włosów zależy od tego, co dzieje się w Twoim organizmie, czyli od genów i hormonów. Skąd więc bierze się ten uporczywy mit? Otóż kiedy włosy odrastają, ich tępe końcówki sprawiają, że włosy wydają się grubsze. Inna możliwa przyczyna - włosy pod pachami odrastają o około 50% szybciej niż te na nogach, czyli rosną szybciej, bez względu na to, czy je golimy czy nie. Większość włosów rośnie około 6 mm na miesiąc, co świadczy o tym, że Twój organizm jest zdrowy i wykonuje swoje naturalne funkcje. http://facet.wp.pl/gid,10763973,img,10763981,kat,1007873,galeriazdjecie.html?T=4&ticaid=1a2cd&_ticrsn=5

Gość Stefanii
Hej Też mam ten problem, ale chodząc na solarium i wyrywając je są jaśniejsze. A zastanawiam się co by było jakby to potraktować wodą utlenioną - co wy na to;>

Gość ahh,bylo mineło .;;///
nie dawno sobie zgoliłam brzuch .;// bo miałam takie włoosy a nigdy nie goliłam . ;/// i teraz mi tak głupio .;// bo to będzie bardziej wyrastało .;// aah, ale jakośś muszę dać radę . ;// chociaż nie jestem sama . ;// eeeh, już nnie wiem sama . ;// ale chyba laser najlepszy chyba nie wiem sama .; /// eeej a ty co ręce goliłaś .. to moja kuzynka też zgoliła ale już dawno ... i ma teraz takie fest no troche ma ale już nie goli... aa moja pani w szkole goli co róz :) nie wiem już sama co trzeba robić .;// Dziewczyną powinny tylko włosy na głowie rosnąć .;///

Gość wpisz pseudonim :
:(