Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

małgosia29b

niania dla dziecka Tarnów

Polecane posty

Gość gośka_1989
szukam pracy! jestem zainteresowana Pani ofertą-chętnie podam szczególy, jeśli ogłoszenie jest aktualne, posiadam doświadczenie, referencje, kurs opiekuńczy, proszę o kontakt meilowy gosiek145@buziaczek.pl lub gg 2410362 pozdrawiam całą rodzinkę

Zaopiekuję się dzieckiem lub rodzeństwem w tygodniu. Posiadam doświadczenie w pracy z dzieckiem, również niepełnosprawnym. Mogę uczyć maluszka języka angielskiego poprzez zabawę, doskonale umiem zorganizować czas dziecku, znam mnóstwo ciekawych zabaw, mam cały zasób interesujących form spędzania czasu wolnego z dzieckiem zdrowym i chorym. Istnieje możliwość opieki nad dzieckiem w weekendy lub wieczorami, na telefon Kontakt: e-mail - kaasjaa@o2.pl, tel. 661824812

Gość tarnowska_mama
Kaasjaa bez urazy, ale nie nie uważasz, że troszkę "przeginasz" ? Gdzie tylko nie wejdę, wszędzie widzę to Twoje ogłoszenie. Bez przesady... Jeśli ktoś będzie zainteresowany Twoim postem, to się odezwie. W topicu kieszonkowej-jesteś, w topicu gosieńki-jesteś, w topicu-małgosi29b-też jesteś, swój też pewnie założyłaś, a to wg mnie zwykłe zaśmiecanie forum. Ustosunkuj się trochę do tego, co powiedziałam i jak chcesz, to się odezwij-szukam Niani dla mojego rocznego synka. Pozdrawiam wszystkie Nianie! PS. Rozumiem, że bardzo potrzebujesz pracy, ale szanuj też inne osoby. Zwłaszcza autorów topiców (do których się "doklejasz")