Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

swinkowaaa

a co mi tam...

Polecane posty

...i tak dzis totalnie porazkowy dzien, mam wiec glupie pytanie ..lubicie pomarancze z pestkami?

🖐️ ;).... nie ! ja tylko te z osciami preferuje :D... poczekaj musze strzasnac fanfule z ekranu.....oblizuje go cholera i nie chce zemdleć :D

a mi kabel usb - > chcesz ja przestraszyc...z fanfula ostoznie !!!! sa po ochrona .......

Pestki pomarańczy to jeszcze nic. Jak byłam mała, nałogowo połykałam pestki wiśni czy czereśni, nie chciało mi się ich wypluwać. :p

nie zrozumieliscie mnie...mi chodzi czy lubicie te ktore maja pestki, czy tektore sa bez pestek.... zjadanie pestek to interesujacy ewenement i go obmowimy na innym topiku

Lepsze są te bez pestek. Wygodniej się je:) A co swinkowaa, statystykę robisz na ten temat?:D

ja jak kupie i sa z pestkami to wyrzucam ....wiem, glupiam .... za to pestki z czeresni , wisni , jagod zjadam... z lenistwa , nie chce mi sie wypluwac

upssss nie wiedzialem ze chronione :O jesli o pestkach pozniej, to powiem tylko ze jadam mandarynki za pomaranczami nie przepadam :)

wild dream-> nie , ale taki dzis dzien "badziewny", ze glupie topiki sa chodliwe .... nie trzeba myslec i wszyscy sie spokojnie "przesilaja", nawet fanfuly ......

perla ->u mnie pod wioska rzeszow :) na to co rosnie na drzewach wyglada jak czeresnia tylko jest malutkie i baaaaardzo slodkie mowi sie jagoda wiem, ze dla niektorych jagody to borowki.... a mi kabel usb -> dawaj z tymi pestkami ..... ja mandarynki tez tylko bez pestek zjadacie pestki awokado? :D

a mkabel usb-> guacamole, w odroznieniu of fanfuli, to meksykanski wynalazek...taka jakby pasta z awokado, posiekanej cebuli, chalopinio ( ostrej papryki), koleandru i ewentualnei pomidorow z duuuuuuuuuuuza iloscia soku z lemonki