Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MARCINOSSSSSS

Pomózcie wybrac?????

Polecane posty

obie rasy śliczne :)...ale jeśli zdecydujesz się na husky to z niebieskimi oczkami bo mają takie super spojrzenie...

Gość MARCINOSSSSSS
nie wiem jak huskie radza sobie jak jest bardzo cieplo w lato jakznosza upaly

też nie wiem...ale znajoma ma takiego i nigdy nie narzekała że pies źle znosi upały...a co do owczarków niemieckich to podobno mają taki dziwny zapach... że czuć go w domu...tak twierdziły moje 2 koleżanki i sąsiadka które miały owczarki...

Gość MARCINOSSSSSS
dokladnie najgorsze ze tych psow nie wolno czesto kapac

huski - jak mozesz poswiecac conajmniej 2 -3 godziny na intensywne cwiczenia z psem ( biegi albo spacery) to wybralabym huskiego...inaczej pies sie zameczy :(

Gość penis dla jarka
ten z niebieskimi oczami jest boski ;) wygląda jak mały morderca-taki ma wzrok ;)

pies rasy huski zle znosi upaly....mam za sasiada kretyna ktory psa wystawia na balkon w czasie nieobecnosci w domu i jak na ironie na slonecznej scianie budynku

Hihi Husky rzecz jasna :) piesek sie wybiega na spacerku, nie jest duzy to nie potrzebuje az takiej powierzchni jak malamut, a no i ma cudny charakter, tak samo jak wszytskie rasy zaprzegowe :)

Gość o ja nie mogę
zdecydowanie za husky te psy są poprostu zajebiste chociaż owczarki niemieckie też są fajne

wez oba :-) ja wlasne zastanawiam sie nad tym jakiego pieska sobie sprawic i postanowilam kupic dwa :-) malamuta i no wlasnie.. albo owczarka niemieckiego, albo labradora. jeszcze nie wiem ale na pewno wezme dwa :-)

To nie są psy rodowodowe, tylko kundelki :O A kupowanie psa na allegro to idiotyzm! Nie sprawdzisz, czy jest zdrowy, nei znasz rodziców, nikt nie pokaże ci prześwietlenia na dysplazję - poczytaj o tym, u tych ras to ciężka i potworna w skutkach przypadłość!!!

Gość MARCINOSSSSSS
skusze sie chyba raczej na owczarka nie damrade biegac z nim po 3 godziny a ten pies jest zadowolony kiedy jest zmeczony

Gość MARCINOSSSSSS
ta 20czesc too huyskim

Miałeś kiedyś owczarka?? To nie jest pies do zmęczenia :O Zorientuj się najpierw o czym mówisz !!! I poczytaj o dysplazji stawu biodrowego!

zosia samosia 25 - on wlasnie napisal , ze chyba owczarek, bo husky to pies co lubi byc zmeczony :o

Gość MARCINOSSSSSS
husky pies kotry lubi byc zmeczony!!!!!!!!!!!!!!

Owczarek ma sobie tyle energii, że większość ludzi wymięka. Ludzie, poczytajcie zanim sobie kupicie stworzenie. To nie są zabawki!

zosia samosia 25 - > Miałeś kiedyś owczarka?? To nie jest pies do zmęczenia Zorientuj się najpierw o czym mówisz !!! I poczytaj o dysplazji stawu biodrowego! ..........rozdwojenie jazni, kazdy pies lubi biegac, spacery ,ale watpie zeby 3 godziny biegow z owczarkiem byly na miejscu :o

moja ciotka miala owczarka .... sasiad huskiego .... opiekowalam sie i jednym i drugim raz na jakis czas..... ale masz racje , wracam do mojego Kota , z nim pobiegam te 3 godziny :P