Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

penumbra

Mamy piątek , zapraszam na kawę

Polecane posty

nic mi nie mów dziabong. Mój sobie kupił ostatnio laptopa, zapłącił za niego jakies kosmiczne pieniadze, bo to przecież musi mieć najlepszy, żeby gierki chodziły...no i tyle miałam facete:(

Ja dołączam ze swoją kawką- inką:) dzisiaj idę na przebierany dzień kobiet:D już teraz nie mogę się doczekać:D

Gość nie lubię kawy
Gorzka,ja nei wącham tylko wyczuwam jak one nade mna stoja i do mnei mowia a poza tym tic tac nie zawsze niweluje odór kawy i papierosów

pjure znam to doskonale my czasmai przez neta ze soba w domu gadamy ja w jednym pokoju ze swoim laptopem a on w drugim na swoim :P i gra calymi nocami - i jescze z innymi ludźmi gada masakra

zawału idzie dostać jak zaczyna na kogoś krzyczeć że go zabił :D duże dziecko

jak my kilka lat temu kupilismy kompa to tez facet mi sie jakos rozplynal w powietrzu:O to chyba przez te wirusy z komputera😭

wiecie co? nieświeży oddech to nic w porównaniu z niedomytymi typami w tramwaju letnią porą...

penumbra- temat wiosna:D chciałam za marzannę, ale w obawie, ze mnei ktoś utopi wybrałam wiosenne drzewo:D to bedzie taka tandeta, że obawiam się potem zdjęc w necie, na szczęście impreza facetów nie przewiduje:D

a wyleczyło go coś z tych wirusów komputerowych - ja mojemu musze wgrać nowe oprogramowanie :-)

Gość nie lubię kawy
Ja na szczescie komunikacja miejska nie podrózuje i nie czuję smrodu :-)

Jak dziś weszłam z młodą do przedszkola to myslalam ze padne ktos chyba nie myl sie od tygodnia bo walilo kocimi szczynami ale tak intensywnie ze mi łzy do oczu naplywaly:O

co do balu przebierańców w tym roku byłam na sylwestra pod hasłem kicz party!! Jezu co sie naśmiałam jak ktoś wchodził do domu, co za wynalazki!!Ja byłam za madonne:D:D

u mne w firmie też dokarmiają dwa koty :-) leża na biurkach w pewnych działach i jak przychodzisz po dokumenty to musisz na skrawku biurka podpisać bo na reszcie lezy kocur :-) ja mam fajną firmę

u małej w przedszkolu nie ma kotów ale mam kocurka i wiem jak smierdza kocie szczynki(dlatego kupuje pachnacy pisek i jest pachnaco:P)wiec nie wiem dlaczego takj smierdzialo sadze ze ktos sie intensywnie spocil i nie przebieral troche wiec walil tak ze zasmrodzil cale przedszkole...BIEDNE DZIECIAKI:O😭