Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

penumbra

Mamy piątek , zapraszam na kawę

Polecane posty

najczesciej tak wlasnie jest pamietam jak to bylo w szkole jak sie na lekcjach siedzialo0 to slonce przypalalo plecy a jak lekcje sie skonczyly lub byla jakas przerwa to pogoda do niczego:O

ja nareszcie się wyśpię w niedzielę. ale zastanawiam się skąd jeszcze siły wytrzasnąć...

No mi sie znaczniej lepiej wstaje i mam wiecej energi ja biore krotko wiec widze zmikoma roznice ale jest a diametralnie wywalA mnie z lozka o 6:30 albo 10 minut pozniej z czego jestem bardzo zadowolona przez kilka pierwszych dni strasznie sie w nocy pocilam po tym samawoda az przescieradlo i kordła byly mokre:O ale potem sie ustabilizowalo i teraz juz jest ok:)

no to po tym powinnas poczuc sie lepiej polecam zawsze mozesz sprobowac a jak nie bedzie na ciebie dzialalo to nie kupisz wiecej tylko po kilku tabletkach nie spodziewaj sie cudow bo cudow niestety nie ma:O:)

ja biorę od poniedziałku i czuję różnicę przy wstawaniu. po 1 nie idę do łazienki z zamkniętmi oczami, a po 2 nie czuję się rano jakby któs dał mi obuchem w łeb. a wstaję o 5 rano. co do wysypiania się-o wiele lepiej czuję się śpiąc np 5-6 godzin niż śpiąc 8... nie wiem z czego to wynika

Mam tak samo tez lepiej sie czuje jak krocej spie a i dzieki za przypomnienie rzeczywiscie nie wstaje w nocy na siusiu;)dopiero rano i to generalna przyczyna mojego wczesnego wstawania bo jak ide do toalety to juz mi sie nie chce spac zreszta nawet jak by sie chcialo to juz by sie nie oplacalo:)

no właśnie. na początku obawiałam się, że będę wstawała w nocy do toalety, ale nie, spokojnie sobie śpię do rana:) tzn do tej dziwnej godziny, o której wstaję;D

nie umiem wyłączyć reklam, a też mnie wkurzają:/ a ze wstawaniem o 5...co zrobić:( można się przyzwyczaić.

w styczniu miałam taką sytuację, że jechałam do poznania i musiałam wstać o 3... do tej pory nie wiem, po co w ogóle kładłam się spać:D

ja byłam niedawno we Wrocku na koncercie i nie spałam przez 2 dni...bo mieszkam prawie 300 km od wrocławia i musiałam dojechać, koncert trwał do 2 w nocy powrotny miałam o 5 rano...

teraz się pewnie zastanawiasz jakim cudem dałaś radę:) ja tez pamiętam imprezy jeszcze rok, półtorej temu jak się z imprezy praktycznie szło do pracy. a teraz? starość chyba dopada, bo raz się nie wyśpię i czuję się jak zombie... ech leci ten czas, człowiek się zmienia i ledwo to zauważa...

ja zostałam zaproszona przez znajomych, a że nie pamiętam kiedy byłam na jakimś koncercie to wziełam urlop i pojechałam. Dodam, że odsypiałam 2 dni. Ale teraz w czerwcu znów jade tym razem do Chorzowa na The Police więc musze redbuli chyba nakupiować

jestem ;-) przeczytałam i chyba tez to musze kupic wstaję o 5,45 wczoraj poszałam spac o 21 i dzis o 5,45 zadzwonil buzik to myslałazm ze zwariuje

Gość upupup

mój chłop już sie ze mnie śmieje, że nadaje się tylko jako poduszka:D nic nie mogę obejrzeć, jak dotrę do połowy to już sukces;)

nareszcie :-) ja mam niedoczynnośc tarczycy i stad tak szybko chodze spać

ja chyba też zrobię sobie badania, bo od jakiegoś czasu chodzę ciągle zmęczona i nie mam energii na nic

no to pa Gorzka. pewnie zgadamy się jeszcze :) ja do 15 cały czas jestem.

i od czasu do czasu swędzi mnie skóra, ale wtedy cała się drapię. trochę się boję bo jestem w strefie zagrożenia cukrzycą, ale badam cukier od czasu do czasu i jest ok.