Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

penumbra

Mamy piątek , zapraszam na kawę

Polecane posty

dziabong i uprawiamy rozne najrozniejsze sporty teraz jest gimnastyka rozluzniajaca i bieg palcow przez klawiature:P

ja nie... :-( męża nie ma moglabym sama poszlaeć ale cóź kumpele sprzataja przed swietami :P

Gość ziza2007
Witam drogie panie..Mój dzien nie zapowiada się najlepiej..Najpierw praca a potem prawko..tzn.jazda

sprzątają przed świętami???? 3 tygodnie przed świętami?? Ja to zawsze sprzątam dzień wcześniej. Jeszcze teraz święta będą u nas i pewnie mi sie teście zwalą więc musze dokładnie posprzątać:D

pjure - bo one jakieś zaambitne dla mnie są :P ja tam sprzatne w piatek a okna hmm jka bedzie pogoda to wymyję - nie to nie :P swieta i tak się odbędą :-)

pojechał na integracje a stal jego i mój to wzielam jego w nim wiecej paliwa :P

trzy tygodnie wczesniej sprzatac to trzeba miec cos z zatokami:P przeciez przez trzy tygodnie juz sie zdazy nowy syfek wytworzyc:O

muszę się polansować - może wyrwę jakiegoś Pana na dzisiejszy wieczór :P

właśnie wróciłam z kawą a tu proszę tyle nowych wiadomości się pojawiło! fajnie, że temat się rozwija :)

Gość nie lubię kawy
Na szczęście nie lubię kawy,pod żadną postacia,nawet capucino.Po wypiciu kawy śmierdzi z ust.Nawącham się tego smrodu od rana od koleżanek.Większość z nich do tego pali papierosy.Pfuuu. Jedynie uwielbiam zapach świeżo zmielonej kawy,aromat jest boski,ale smak okropny.

ja bym mojemu prezent zrobił X-BOXem albo PS ale to już z nim pewnie w domu słowa nie zamienię wtedy

masz dwiwne kolezanki bo mogly by zapodac sobie jakiegos tiktaka lub metosa i by cie nie katowaly a swoja droga dlaczego wachasz cudze zapaszki z ust:Pto tez jest obrzydliwe:D

ja mojemu wiszę bluzę, bo zauważył że w jego bardzo dobrze mi się śpi i mi ją dał:) tylko że póki co walczę z pocztą polską grrr:/