Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

penumbra

Mamy piątek , zapraszam na kawę

Polecane posty

ja do 15.30 w pracy :( ale z okazji dnia kobiet ide sobie kupić po pracy torebke!! Vo zamówiłam buty ostatnio i okazało sie że żadna torba mi nie pasuje;)

źle się czułam... miałam taki nerwowy czas przed obroną mgr inż... kołatało mi w serduchu (to objawy nadczynności) wysłała mnie lekarka na TSH i wyszło potem diagnoza niedoczynnośc i się leczę niestety skutek uboczny 20 kg :-(

sucha jak cholera...żadne balsamy, kremy do rąk nic nie pomaga. Aha i mam zawsze bardzo wyczuwalne węzły chłonne takie dwie latające kulki po bokach szyi

pjure idż do lekarza zrób podsawowe badania TSH ft3 FT4 zobaczysz czy wszystko ok....

raz na jakis czas warto :-) bo to cholerstwo straszliwe jest ta tarczyca

a mnie np wczoraj cała skóra swędziała, mam notorycznie suchą i swędzącą skórę na nogach, balsamy nic nie pomagają. często jest mi zimno, ale myślałam że to bardziej problemy z krążeniem, bo mam zimne ręce i stopy. a co do kołatania, to czasami czuję jakby serce chciało mi wylecieć z klatki, bije przez chwilę niereularnie i mocno.

smaruj do lekarza.... niedoczynnśc dla kobiet które nie maja dzieci jest bardzo ważna.... a jak u ciebie sprawy z @ regularnie?

w zeszłym roku okres dostałam w 72 dniu cyklu :P ostatnio 45 a norma to 34

u mnie 30. a ginekolog nie może podać hormonów na wyregulowanie okresu?

moja droga niestety nie może bo mam niustabilizowana tarczycę i to wszytsko przez to... w sumie już mam ok TSH w normie a podejrzewali Zespół Policystycznych Jajników ale hormony mam w miare OK prolaktyna troszke podwyzszona ale ona sie zmienia przt stresie a ja mialam niedawno jeden z najgorszych okresy w moim zyciu i to moze stąd takie wahania