Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oranżadka

domowe sposobe na domowe perfumiki

Polecane posty

Witam, tutaj wszystkie jak jedna moje miłe będziemy podawać przepisy domowe na wykwintne domowe perfumy. Zaczęłam sama tę manufakture uprawiac amatorsko zaskoczona jakże wygórowanymi cenami w perfumeriach Douglas czy tez Sephora, Natura :( I powiedziałam sobie Basta!!! Basta ztym!!! sama zrobie sobie perfumiki :) i tak też uczyniłam :) oto rąbek mojego jednego przepisu :) 1 kg szyszek jemioły 2 tuziny płatków róży 3 cale gałązki roztocznika ... ... więcej nie zdradze, chyba że wy uchylicie rąbka tajemnicy swoich domowych perfum ...:) Zapraszam do wymiany przepisami :)

Gość kreczmarkowe bolerko
:( dziwne te perfumy

Gość fuuj
pewnie Cie uczuli 150!

Gość wtf
wydaje mi się, że chyba można jednak kupić cos taniego, nie trzeba się od razu wozic po sephorach i douglasach!

Gość karamaja
np dobra ja tez uchylę: duzo cebuli i czosnku i wszyscy faceci MOI !!! :o

hej Myrevin :) Hej dziewczyny, no fajniusne macie te przepisiki na perfumiki, ale ten perfumiczek czosnkowy to chyba dla matarow niemieckiego kina ;). Spróbuje tez z pomarańczy lekki bukiet...

Gość Nimfomanka od wieczora aż do..
1 aromat waniliowy( moze być gellwe, dr oetker) 1 aromat smietankowy 1.2 litra spirytusu 3 czerwone róże z bukietu imieninowego 10 dag rozgniecionych goździków (przyprawa) Wszytskie skałdniki rozdrabniamy i łaczymy ze sobą. Ucieramy do uzyskania jednolitej masy. Następnie nalezy przecedzić to przez kawałek gazy i gotowe!:) Polecam już nie jednego ogierka złapałam na ten zapaszek:)