Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oklamana

chlopak oklamal mnie, powiedzial ze idzie pociszac przyjaciokke

Polecane posty

Gość oklamana
nie moge przyznac sie ze sprawdzilam telefon, bede czujna, bede sprawdzlaa telefon dalej. rzucic nie chce bez pewnsoci ze zdradza..

Gość kaaczuszka
mysle ze jestes bardzo naiwna na 99 procent on z nia spal zanim go poznalas dlaczego mieliby nie robic tego teraz? szanse na prawdopodobienstwo ze ja obraca na wszystkie strony wzrosla bo facet w zwiazku to facet znudzony :) zdajesz sobie sprawe z tego ze dla faceta zdara to pikuś? :)

Gość kaaczuszka
no a on oczywiscie nie moze ci sie przyznac ze ją posuwa :D i kolo sie zamyka :D

Gość oklamana
no wiec musze terraz miec 100 % dowody

Gość kaaczuszka
no więc właśnie :)

Gość oklamana
a masz jakis pomysl na zdobycie tych dowodow? na bank jesli sa jakies smsy to je kasuje od razu

Gość kaaczuszka
szpiegowanie albo 3 wrozki z rzedu :) ja akurat wierze bo sama wroze :D

Gość badz uwazna
jak czesto widzi sie z ta 'kolezanka'? i ona w ogole wie o tobie? sprawdz moze polaczenia w komorce, a jak on znow bedzie wychodzil, to zadzwon w trakcie tego wyjscia do niego i zastanow sie dobrze czy takie spotkania sa fair w stosunku do ciebie, argumentu, ze jej to moze przeszkadzac nie rozumiem, to glupia wymowka

Gość oklamana
rzadko sie spotykaja, ale nie jrstem pewna czy mowi mi prawde. polaczenia tez na pewno kasuje. czuje ze cos nie gra.... po prostu to czuje:(

Gość kaaczuszka
chociaz osobiscie w swoim przypadku zalatwilam ta sprawe inaczej powiedzialam mu ze wiem ze sie puszcza bo intuicja mnie nigdy nie myli pozniej to juz czysta psychologia ... a ze jestem w tym dobra przyznal sie sam spiewal jak z nut oczywiscie go zostawilam ..szkoda tylko 7 lat

Gość oklamana
jak cos kiedys podejkrzewalam to mnie zwymyslal od psycholek ze mam urojenia. on sie nie zlapie na takie numery

Gość badz uwazna
to akurat standardowa reakcja faceta jak ma cos na sumieniu...

Gość kaaczuszka
dobra to powiem ci puszcza sie na 100% i co teraz ? jaka decyzja?

Gość oklamana
puszcza sie na 90%, jeszzce jeden dowod i rzuce dziada

Gość kaaczuszka
:D wiesz co? a co ty na to zeby przycisnac ta kolezanke? :) zeby powiedziala co i jak .. zawsze jak sie juz spotkacie mozesz dziwce zeby sie odpierdolila :)

Gość oklamana
no dobra dobra, a jak jednak sie z nia nie puszcza? to wyjde na pojebana

Gość oklamana
ostatnio prawie wogole sie nie spotykamy.. coz uklada m isie to wszystko w pewna calosc:(

Gość kaaczuszka
tak czy siak laska zaprasza zajetego faceta na impreze..zycie to nie bajka cudow nie ma..moim zdaniem pasuje jej stary znajomy ;) zawsze mozesz powiedziec zeby sobie darowala .. :) dziewczyna ktora dawala dupy mojemu facetowi dostala zaplate w pieknym stylu ponizylam ja przed wszystkimi znajomymi..bedzie to pamietala cale zycie ..mi ulzylo i fajnie sie poczulam..powiedzialam jej co mysle :) przy 20 znajomych ktorzy przyszli specjalnie by tego wysluchac..po dzis dzien milo to wspominam :)

Gość oklamana
:( boze

Gość kaaczuszka
ja swojemu wybaczylam..dzisiaj nie mam zadnej urazy a tamtej dziewczynie serdecznie wspolczuje :P jest swoim najwiekszym wrogiem w tamtej chwili sie oczyscilam :) dzis jestem szczesliwa :) wiele mnie to nauczylo..

Gość oklamana
jest mi zle bardzo zle, to rownia pochyla, wszystko zmierza do konca.. a mialo byc tak pieknie:(

Gość kaaczuszka
nadmienie jeszcze ze nie jestem juz z tym czlowiekiem wybaczenie zdrady to jedno ale zapomnienie to drugie :)

Gość kaaczuszka
ja cie moge pocieszyc ... czlowiek nigdy nie wie o co prosi w "modlitwach" moze to nie "ten" facet...trzeba miec ogromne szczescie zeby znalezc takiego ktory bedzie uczciwy :) szkoda twoich nerw :) ja swojego ex kocham na swoj sposob ale nie chce z nim byc :) i zaakceptowalam to to nie jest koniec swiata

Gość oklamana
jestem pewna ze kreci. mam intuicje czuje ze cos nie gra. czas leczy rany podobno. a tak chcialam zeby nam sie udalo.. byly plany, slub dzieci, qrwaaaaaaaaa

Gość parówka
ależ z ciebie sirota.... przebierz sie za starą babkę i śledź go; albo po prostu wynajmij na 1 dzień detektywa, moze trocvhę zabulisz, ale chyba warto dla spokoju duszy

Gość oklamana
hehehe ale jak spotyka sie z nia, dajmy na to raz w tygodniu.. uspi detektyw moja czujnosc;)

Gość kaaczuszka
detektyw to dobra rzecz :) ale upewnilabym sie czy to dobry fachowiec :D powszechnie wiadomo ze to rodzaj zawodu gdzie raczej sie przeciaga sprawe by wiecej zarobic..jesli cie stac to idz do detektywa

Gość mmhhh
skoro jestescie razem, a to jego przyjaciolka, powiedz mu,ze chcesz ja poznac.

Gość oklamana
ciekawe ile bierze za godzine.. pewnie ze 100 zl, no to mnie nie stac