Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oklamana

chlopak oklamal mnie, powiedzial ze idzie pociszac przyjaciokke

Polecane posty

Gość oklamana
on nie chce bym ja poznala bo to wg niego nie zreczne i ona sie ebdzie zle czuc.. a ja? jak ja sie czuje to go juz nie obchodzi

Gość yyyyyyyyyyyyyy
Co za dupek, podpuść go, powiedz że Twoja znajoma widziała go na tej imprezie jak flirtował z inną i powiedziała Ci o tym, ciekawe jak zareaguje :)

Gość oklamana
juz raz tak zrobilam jak wykrylam ze podrywal jakas laske i wzial od niej numer... stwierdzil ze to dla kolegi bo on nie mial komorki i mieli sie z nia spotkac- tzn kolega z ta laska a kumple z tymi jej kolezankasmi dla towarzystwa.. ale ja jestem glupia! oczywiscie zrobil mi potem awanture

Gość kaaczuszka
trafil ci sie taki sam skurwysyn jak mi :) moj jak sie juz przyznal do zdrady uzlyl do tego slow "pieprzylismy sie" a jej imie :D mowil zdrobniale :D dzisiaj mnie to smieszy

Gość mmhhh
ma racje, powiedz mu, ze ktos go z nia widzial, i wcale nie wygladala na smutna. a zreszta dlaczego bedzie sie niezrecznie czula? To w koncu tylko kolezanka. Moze zapytaj go jak on bedzie sie czul jak ty bedziesz pocieszac kolege i bedziecie robic to samo jak on ja pocieszal.

Gość oklamana
fakt ze sie potem do niej nie odezwal, bo znalalazlam jej numer gg i rozmawialam z ta laska jako moj chlopak. brzmi jak prowokacja ale to szczera prawda. ta laska byla zla ze sie do niej nie odezwal bo myslala ze mowi powaznie ze chce sie spotkac

Gość kaaczuszka
postawa obrony to atak :D jak tylko jestes blisko prawdy to awantura musi byc standard :)

Gość oklamana
kaczuszka jestes nieziemska!:):):)

Gość kaaczuszka
dlaczego :) ?

Gość oklamana
masz super podejscie, szkoda ze ja tak nie umiem. chyba nie mam jaj

Gość oklamana
musze gnoja jakos przylapac. tylko jak do cholery! sledzic w taki ziąb? a jak mnie zobaczy? klamie jak z nut na detektywa mnie nie stac.

Gość kaaczuszka
:) dzieki..uwazam siebie za twardą ale jednoczesnie mam serce rownowaga tego to to zbawienie :)

Gość oklamana
poza tym on ma samochod a ja nie mam. ciezko mi sobie wyobrazic sledzenie go tramwajem:D

Gość kaaczuszka
z jakiego jestes miasta :P :D :D :D ?

Gość oklamana
boje sie przyznac ze ktos mnie rozpozna:) powiedz z jakiego ty i jakby co to sie przyznam ze ja tez:)

Gość kaaczuszka
Warszawa 27 lat :D

Gość oklamana
szkoda, niestety nie to miasto. moglbysmy razem posledzic drania:D

Gość kaaczuszka
spoko akurat zamknelam fimr to mam troche czasu zanim cos sobie znajde :) normalnie sledzenia nie popieram ale czego sie nie robi dla zabicia czasu..wole dzialanie od gadania :D

Gość oklamana
jak juz go zlapie na gorocym uczynku, zrobie mu takie kuku ze sie nie pozbiera.. najlepiej byloby z tej laski cos wyciagnac...a moze zgadam sie z jej chlopakiem? kurde ale ciagle pozostaje mozliwosc ze zrobie z siebie glupia

Poszedl pocieszac przyjaciolke.....chmmmmm jak dla mnie w zwiazku to wlasnie nasza polowka ukochana osoba jest dla nas przyjaciolka/przyjacielem Ale kutafon z niego

Gość oklamana
wezmiemy jakies ciuchy z lumpeksu laski i chusty na glowe i bedziemy spacerowac kolo jego domu jako 2 starowinki:D

Gość kaaczuszka
glupiej to z siebie nie zrobisz :) glupota to czuc co sie dzieje i nic nie zrobic :)

Gość oklamana
poszedl pocieszac to tylko taka ofcijalna wersja bo wcale nie poszedl jej pocieszac tylko na impreze sobie poszli

Gość kaaczuszka
bierz kolezanki :P zachaczcie o lumpeks, mala charakteryzacja i do dziela :D dobrze dla rozluznienia popijac wodke z piersiówki :D w takiej sytuacji tego typu środki rozluzniajace sa wskazane :P :D

Gość oklamana
bog mi siwadkiem ze tak zrobie:D przynajmniej bede miala jakas rozrywke z tego gnoja

Gość jesssu ile
ile masz lat dziewczyno? nieźle robi cie w trąbę

Gość oklamana
25

Gość kaaczuszka
wez ze dwie kolezanki, wiecej to juz tlum :P chyba ze chcecie wygladac jak armia moherowych beretow w drodze do koscioła moze ktoras ma samochód?

Gość oklamana
hmm jedna ma ale tak charakterystyczny ze on go pozna (wsciekle zolty:) ) a druga z autem jest wredna i nie chce by wiedziala o tym.