Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SmutnaDziunia

czy portal nasza-klasa popsuł cos w Waszych zwiazkach??

Polecane posty

dla mnie mogłaby ta strona zniknac tak szybko jak sie pojawiła.Mam same problemy przez nia w zyciu osobistym.Moj zwiazek 7letni lezy w gruzach..:((

Gość Ulaaaaaa
Nie rozumiem tematu. Klasa to klasa - jak moze popsuć coś w związku? Chyba że ktoś robi sobie z tego portal randkowy a to już wina tylko tego kogoś.

a jednak moze,stare znajomosci odnawiaja sie,a tak sie składa ze moj "zawieszony"narzeczony chodził do jednej klasy ze swoja była dziewczyną... i stad ten problem

Gość a fee koty
to gówniany ten twój związek, że byle portal sprawia że leży w gruzach. ja bym nie winiła portalu tylko kogoś innego. poza tym nie sztuka być wiernym jak się nie ma okazji...sztuka to wierność gdy ma się tysiące pokus. I to jest prawdziwa wierność.

tu chodzi nie o wiernosc-bo on był i jest wierny,jednak odnowienie znajomosci wzbudziło we mnie chorobliwa zazdrosc i teraz nie moge sobie z tym poradzic.

Gość a czy uważacie za w porządku
dodawanie swoich byłych do swojego profilu? mój facet sobie wczoraj założył konto, dodał swoją byłą (nie chodziła z nim do szkoły) i ona jest wcześniej w znajomych ode mnie, bo ja później akceptowałam zaproszenie... teraz mam schizy że oni ze sobą piszą itp...

Gość a fee koty
zazdrość ma związek z wiernośćią. to strach przed jej brakiem. Nieska samoocena autorko lub strach przed zdradą i tyle.

Gość może....może....
Dziewczyny, przestańcie. Po co wkręcamć sobie niepotrzebnie jakieś głupoty, co ??? Po co mattwić się na zapas ??? Ja mam w znajomych kilku facetów, którym się kiedyś- nazwijmy to - za bardzo podobałam- i z żadnym z nich nie pisuję na boku jakichś maili. Może wasi faceci robią dokładnie to samo co ja ;)) Pozdrawiam🌻

ale ja już mam naprawdę poważne schizy... kilka razy dziennie wchodzę na profil mojego faceta, patrzę co za znajome sobie dodał i jakie komentarze mu piszą. wkurza mnie, jak jakieś laski mu się podlizują w tych komentarzach. poza tym nie mogę się też powstrzymać, żeby zaglądać na profil jego byłej, czy przypadkiem jej jakichś komentarzy pod zdjęciami nie zostawia... już nie wyrabiam :o

Gość fellowes
Nic nie popsuło. Jestem w 8- letnim związku. Oboje mamy konta na naszej-klasie. Oboje mamy swoich Exów w znajomych. Nie ma z tym problemu. MOże dlatego, że ja ze swoim Exem byłam 1,5 roku. A mój mąż ze swoimi był: jedna 1 rok; druga 1,5 roku. To całe gówno przy naszym udanym 8-letnim związku. Mamy do siebie zaufanie. Poza tym oboje znamy swoje loginy, hasła i gdybym chciała mogłabym go szpiegować a On mnie. Tylko po co?

Gość inaunaha25
Mój facet uważa, że ten portal to głupota i wogóle nie ma tam konta. Ja mam, a on patrzy sobie co raz na moich znajomych. Stare miłosci też mam, chociaz mojego eks, z którym byłam 5 lat nie mam, bo on jest anty komputerowy. Moja obecny facet mówi, ze ma do mnie całkowite zaufanie i uśmiechnął się tylko, kiedy mu powiedziałam, ze moja dawna miłość z którą nigdy nie byłam (aczkowliek byłam w nim mocno zakochana) odezwała się do mnie po kilku latach milczenia. Dziewczyny zazdrość to zły doradca!

Gość kk234
mojemu kochanemu wyslala zaproszenie była a on nawet tego zaproszenia nie przyjal :D

Gość kukuryku11
mój kochany w swoim profilu wstawił kilka moich zdjęc plus nasze wspolne zdjęcia to uchronilo przed zbednymi komentarzami :)

Gość milostka
Popieram, ja z moim narzeczonym oboje mamy tam konto i jest ok dawne zwiazki juz sie nie licza dla nas obojga i nawet jak mamy w znajomych bylych partnerow to to nic nie znaczy

Gość milostka
a wspolne zdjecie to dobry pomysl;))

nic sie nie popsuło oboje mamy konta w naszej klasie i znamy loginy hasłą czasem nawzajem sobie sprwdzamy bo jest zuafanie oboje w znajomych mamy swoich byłych partnerów - partnerki i nic z tego nie robimy bo po co znajomych nie wolno miec

Gość kukuryku11
ale on to zrobil z sam siebie, wchodzę na jego profil bo mi mowi,ze sobie zalozyl a tu kilka moich zdjec, kilka jego i nasze wspolne az mi sie milutko na serduszku zrobiło :)

i tak nie widze w tym wszystkim zadnego rozwiazania.nie wiem komu potrzebne było zakładanie tego portalu nasza-klasa przeciez jakby ktos chciał utrzymywac z kims blizsze kontakty to tak by było,teraz pokazuja sobie ludzie jak im sie zycie potoczyło,totalna głupota!

Gość cdsacscd
jesli to prawdziwa miłosc, to nie ma co popsuc, ale jesli była sztuczna, nieszczera, wypalona miłosci..to i jej nic nie pomoze

Gość kukuryku11
o nie, nie zgadzam sie ja na naszej klasie znalazlam swoja przybrana siostre, z ktora stracilam kontakt jak bylam w podstawowce, mysle,ze ten portal jest wlasnie jednym z najfajniejszych ludzie nie sa anonimowi a to jest plus jak na portal spolecznosciowy, podaja swoje imie i nazwisko a wiec biora tez odpowiedzialnosc za to co pisza

Gość do myszka 83
"oboje znamy loginy, hasłą czasem nawzajem sobie sprwdzamy bo jest zuafanie" taa...to jest zaufanie...ja chyba inaczej rozumiem to pojęcie...

też uważam ze super portal a co do ciebie autorki macie dziecko 7 lat razem i wileka niufnośc jak mozna byc zazdrosnym o jakąs panne sprzed kilku lat ???/

Gość milostka
zgadzam sie z kukuryku portal nasza klasa jest w porzadku po szkole latwo z kims stracic kontakt a dzieki naszej klasie mozna go odzyskac

Gość naprawdę nie masz
większych problemów?? Jak spotkałby ją na ulicy też by wróciły wspomnienia-każdy ma jaką przezłość. A jak będziesz szukać problemów gdzie ich nie ma to obie sama je stworzysz...:P

jest zufanie a jesli chodzi o sprwdzanie poczyt to np. wieczorem siadm albo ja albo on i sprwdza kto do nas pisał i mowi albo czyta na głos co w tym dziwnego

taaaaak mój też cały czas gadał, że ten portal to głupota itp itd. do wczoraj! jak założył sam tam konto... a ja mam teraz ciągle te schizy :o ciągle mu jakieś laski kadzą w komentarzach do jego zdjęcia (ma jedno, naszych wspólnych nie dodał), jestem wściekła, ale nie daję mu tego poznać...

Gość kukuryku11
to sobie wloz wasze wspolne zdjecie w profil, moze wtedy wpadnie na podobny pomysl? dodaj mu kometarz jakis swiadczacy o tym,ze jestescie razem:P niech wiedzą :P

Gość wysooka
Moim zdaniem facet, ktoremu nie chodzi o komentarze kolezanek i podbudowanie sie powienien dac zdjecie ze swoja dziewczyna/zona i tak robia moi znajomi. Jak facet podpisze zdejcie: Ja i moja ukochana, to zadna laska raczej nie skomentuje...

Gość jak facet ma zdradzic
to zdradzi, nie potrzeban bedzie mu do tego "nasza-klasa"