Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cośtamcośtam

najgłupsze/najśmieszniejsze teksty Was i Waszych znajomych

Polecane posty

Gość alemoze i nie
up

Gość Anka .@
Piszecie o babciach to ja też napisze:) babcia oczywiście milion pytań czy spotykam się z jakimś itd to ja w końcu do niej babciu ja to chyba zakonnica zostanę po czym moja babcia TA TY BYŚ BYŁA ZAKONNICA ŻEBY NIE TEN FIGIEL POD SPÓDNICA.

Gość amanda999
ja pracowalam kiedys w budce z lodami, swiderki z maszyny, kiedys przyjezdza szef zeby spradzic cczy wszystko ok, i sprawdzal zawsze czy lody sa dobre, wiec o n wchodzi a ja do niego,, zrobic panu loda '' albo kiedys pracowalam na kasie w markecie i automatycznie juz nauczylam sie mowic dzien dobry klientowi a na koncu dowidzenia i zapraszam ponownie, kierownik kazal nam mowic taka formulke kazdemu ja kiedys bylam zmeczona i facet wylozyl juz towar na kasie nie skasowalam go jeszcze a ja do niego dowidzenia zapraszam ponownie :-)

Gość learn this ruls
W podstawówce była nauczycielka która nosiła ksywke "sowa" wszyscy o tym wiedzieli rowniez grono pedagogiczne. Koleżanka wchodzi do pokoju nauczycielskiego i mowi nieświadoma, Pani sowa chciała dziennik. Nauczycielki podobno pluły herbatami po stole ze śmiechu

Gość abecadło nie spadło
w liceum koleżanka odpowiadała z geografii padło pytanie o opisanie wulkanu i dziewczyna dostała chwilowego zaćmienia wszyscy najpierw cicho podpowiadają: krater później już coraz głośniej w końcu koleżanka głośno i z ulgą w głosie odpowiada: korba! kolega z pracy o nielubianej przez nikogo koleżance: niech się tak nie denerwuje, bo złość piękności szkodzi, a ona nie ma czym szafować

Gość babcie sa the best
lata 90te, w naszym mieście była afera z ćpunami i makowym kompotem, jakaś plaga hiv, moja mama opowiada babci: wiesz oni ten kompot zakazili hivem i teraz większość tych ćpunów jest chora na co babcia: boże... teraz to nawet strach kompot kupić

Gość MInodues
a jeszcze mi sie przypomnialo. Poszlismy z kumplem do sklepu no i jemu sie zachcialo taki batonik kokosowy oblany czekolada. No i mowi do ekspedientki : Poprosze (czyt doslownie): BOUNTY ekspedientka :slucham? kumple: no (czyt doslownie) BOUNTY espedientka zdziwiona, burza mozgu, rozgrzana do czerwonosci mysli o co mu chodzi i w koncu AAAAA Banti (czyt doslownie) O rany z 15 lat minelo a ja dalej padam ze smiechu na sama mysl :DD:D:

Gość loka loka lkoavvv
moja babcia rozmawia z mama o dzieciach i mówi; biedne te dzieci teraz wszystkie mają te no, no ,no.... energię.... (chodziło jej oczywiście o alergię!;))