Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cośtamcośtam

najgłupsze/najśmieszniejsze teksty Was i Waszych znajomych

Polecane posty

Gość cośtamcośtam

Na pewno jest wiele takich sytuacji w życiu, że albo Wy albo Wasi znajomi "strzelicie" jakimś śmiesznym a nawet głupim tekstem. Ja pamiętam, ze kiedys byłyśmy w salone kosmetycznym z koleżankami i robiono nam makijaże. Makijażytka miała palety z cieniami, pudrami i rózami do policzków. I ta ostatnią położyła sobie na krześle obok. Pech chciał, że jedna z kolezanek usiadła na tą paletę, a ja mówie: Hej uważaj usiadłaś na róże! a ona na to: przecież tu nie ma żadnej rury...:)

Gość Olkkkaaaa
moja postrzelona kuplela zrobiła sie głodna...Wchodzi do cukierni patrzy a tam baczki bułki słodkie......po chwili na mysłu pyta...czy jest tu coś niesłodkiego do jedzenia?(nie lubi słodyczy)na co babka z cukierni zszokowana "Proszeeeeeeeeeeee pani jak pani nie zauwazyła jest pani w CUKIERNI W CUKIERNI ROZUMIE PANI?

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
przecież w cukierni są np. paszteciki z kapustą :o głupia expedientka

Gość denne to
:O

Gość NADIETKA
No to zapodam ode mnie: Moja babcia, w latach kryzysu, weszła zrezygnowana do sklepu mięsnego z textem: macie tu jakieś ludzkie mięso? /oczywiście "ludzkie" miało być rozumiane "porządne, do rzeczy"/. Ja natomiast też miałam fajny motyw w sklepie mięsnym. Kupowałam jakąś szynkę czy co tam. l kobieta do mnie mówi: ile ma być? A ja, skonsternowana: ah...tak z 15 centymetrów. Ludzie w kolejce wybuchły śmiechem, a jakaś starsza pani: bo to młode jeszcze jest, to się nie zna! Mimo że miałam 27 lat, ale do tej pory mi dają nawet i 10 lat mniej :-0

Gość Panna Migotttka
1)szef: jaki ja jestem głupi (coś zapomniał) ja: szef ma zawsze racje 2)dzwoni komórka w kieszeni kolegi : ja : kieszeń do pana

Gość co to jest MAKIJAZYSTKA
???????????????

aaa kiedyś stałam na poczcie w kolejce (na studiach jeszcze) i każdy kupował znaczki, tu znaczki tam znaczki i siam znaczki. wyszłam z poczty i poszłam do kiosku po bilet i zamiast kupić bilet na dwa miasta poprosiłam o znaczek na dwa miasta :D

Byłam na poczcie.Kupiłam znaczek i nie chciał sie przykleić do kartki,wiec poprosiłam o klej.Wkurzona pani na cały głos.---,,Co z pani za kobieta ze o lizaniu zapomina.Wystarczy tylko polizać.\'\' :O

Gość kaaczuszka
:D wiecej!!!

Gość pompeluna
ja się ostatnio przejęzyczylam jak gadalyśmy z dziewczynami o męśkich ciałach i zamiast cośtam cośtam i pokaze swoje nagie ciało" powiedzialam "cośtam cośtam i pokaże mi swoje nagie działo" albo idziemy z dziewczynami po schodach i gadamy: ja: coś bym zjadła ona: co? ja: bułkę ona: jaką ja: taką (nic nie pokazywałam, wskazywałam ani nic w tym rodzaju) teksty byłyby śmieszne jesli ktos byłby ich świadkiem:O

Kiedyś byly w sklepach takie gumy rozpuszczalne o nazwie "Długi Jaś" (mialy taki dluugi ksztalt). Ja poszlam do sklepu i bez zastanowienia palnelam: Poprosze Szybkiego Billa :D:D:D

Gość NADIETKA
Znów kolejne z super babcią, która wówczas miała z 90 lat. Sytuacja: przygotowuję coś do jedzenia, a ona siedzi przed tv i z błogą miną je mandarynki. W pewnym momencie dzwoni telefon. ldę odebrać. To był jakiś jej znajomy ksiądz i prosił, aby przekazać jej, że jutro przyniesie jej miód /ma pasiekę/. l babcia mnie pyta: kto dzwonił? Twój znajomy ksiądz. Powiedział, że przyjdzie jutro. A ona: Mój kuzyn ksiądz? - A masz jakiegoś kuzyna księdza??? Taaak- odpowiada. Gra na organach, że ech..! Na to ja zdumiona: A gdzie on jest? /w sensie gdzie mieszka/ A ona z powagą, obierając te swoje mandarynki: Pod ziemią! Myślałam, że zejdę ze śmiechuuuuuu :-D A potem kontynuowałam jej wątek, zalewając: Tak, dzwonił twój kuzyn ksiądz, który jest już biedak pod ziemią: Przyjdę jutro, a jak nie będę mógł, to ty przyjdź do mnie /w zaświaty rzecz jasna/. Jak babcia się połapała w swej pomyłce, to i sama płakała ze śmiechu :-D lnnym razem była u jakichś starych przyjaciół w odwiedzinach i ci znajomi mają papugę. A że babcia uwielbia zwierzęta, to wciąż do niej gadała. Pojechaliśmy po nią i w samochodzie opowiadała jaki to piękny ptak, itp itd.. l mówi: ta papuga będzie miała młode, bo zniosła jajka. W każdym razie to samczyk, ale i tak zniósł jajka :-D

Gość kk234
moja mama zamiast windows mówiła (napiszę dokładnie jak mówiła)- łindors i kiedys przyszedł mój chłopak informatyk do mnie- nie znali się dobrze, to były początki- a ona do niego "i co z tym łindorsem" :D

Gość teraz czas na mnie
moją babcie odwiedził kiedyś ksiądz. Pogadali, ksiądz miał już wychodzić i powiedział : niech pani pozdrowi męża. A babcia na to : a ksiądz niech pozdrowi żonę! potem zaczęła się tłumaczyć że chodzi o gospodynie ale wyszło jeszcze gorzej...

Zachciało mi sie maseczki odmładzającej z glinki .Nałożyłam maseczka koloru zielonego,zrobiła sie twarda, tak ze nie mogłam słowa wypowiedzieć.Dzwonek do drzwi--otwieram ,patrze przystojny listonosz.Z wrazenia zaniemówił.Ja zirytowana mowie--,,No co, UFA pan nie widział? \'\' A On na to ,,jak bym wiedział ze tu UFA mieszkaja to bym aparat wziął i jeszcze na tym kase zarobił\'\' :O

Gość Panna Migotttka
nie rozrózniam prawej strony od lewej i jak pytam, gdzie iść i pada odp. "w prawo", to się upewniam pokazując ręką " w to prawo" :)

tetyda - dobre z tym ufo często robię zakupy w spożywczaku i proszę o jakieś produkty a panie często pytają zwykłe, zwykły? a ja się pytam - a to są jakies niezwykłe?

Gość Panna Migotttka
ja tam ze spożywczaka wyszłam z koszykiem :), tym sklepowym, babka na ulicy mi zwróciła uwagę

Gość Panna Migotttka
A i jeszcze mi się przypomniało : ludzie wyprowadzają psy bez kagańców i smyczy zazwyczaj mówią, że pis nie gryzie. To ja się wtedy pytam , czy zeby ma? Oni potwierdzają , wtedy radz ę im nie składać słowa honoru w imieniu psa ;)

Gość troche ciekawa
ja kiedys poprosilam w sklepie o "szynke Z guliwera" zamiast szynke guliwera :D smialo sie pol sklepu ;)

Gość moja_kolej
kumpel w sklepie spożywczym: on: poproszę dwa Liony expedientka: chleba krojonego nie ma, jest tylko zwykły :D

Gość To ja kiedyś w sklepie
takim wielobrańzowym z zarciem i biletami na autobus wyskoczylam -dwie połówki na dwie miasta -nie ma bułek

Gość skonczyl mi sie zeszyt
wiec poszlam do sklepu papierniczego i mowie 'czy sa zeszyty na kołowrotku?' ekspedientka spojrzala na mnie jak na kosmitke i mowi ze chyba chodzi mi o kołozeszyt a ja na to"a co ja powiedziałam?' smialam sie cala droge do domu, a do tamtego sklepu juz nie wrocilam po zeszyt na kołowrotku :P

Gość upupup

Gość mareczka w.
ojciec mojej znajomej na jogurty mówi: JOGUR, na ketchup: KECZU na kury: GADZINA

Gość Mój kolega w górach
przechodząc obok groty, czy jaskini: Chciałbym się tam spuścić:)