Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 08jhfj

nie mogę spotkać faceta dobrego w łóżku

Polecane posty

Gość ja jestem inny

Gość fajnababeczka
boszeee, jak ja dobrze rozumiem autorke tematu!! Najgorsze jest to, ze spotykalam juz sie z facetami - typowymi (wydawałoby sie) samcami alfa- a potem to nie lubia oralu, to analu, tudzież okazuje sie, ze sprzet w rozmirze 13 cm... Wszyscy jacys tacy zwyczajni w lozku. Mam obecnie chlopka, z ktorym sex na poczatku byl jak burza, a teraz zaczyna sie zwykla rutynka, 2 razy w tygodniu, najlepiej szybko, zadnych udziwnien ani inwencji tworczej. echhhhhhhh Tez pragne fajnego, mocnego i zwierzecego sexu... ale tak to juz jest, ze panowie lubia duzo mowic albo narzekac czego nie robia ich partnerki... a tak naprawdesame z nich cipki.

Gość fajnababeczka
therese.... ja tez tak chce!!!!

Gość skojarzyles mi sie z ....
ja tez nie wiem jak spotkac takiego ktory bylby nie tylko swietny w zyiu,a le i w lozku ... zaczelam sie wlasnie spotykac z facetem, natwe mi sie wydawal OK, troche dusigrosz, niezbyt mnie slucha... tzn nie rozwija dyskusji - ale zaczyna swoej .... mysle moze bedzie dobry w lozku porazka- bardzo bierny, wrecz chcialby zebym to ja go uwiodla :o calo9wanie- nie rzuca sie na mnie woli, ajk ja siedze na nim albo lezymy KOLO siebie a nie np on nade mna ... powiedzil mi wprost ze woli jak kobieta jest na gorze "to taka troche pozycja dla lwniwego faceta" powiedzial " na dodatek ma chyba niepelny wzwod ... dopiero teraz jak to napisalam widze ze bylam chyba slepa do tej pory ...a moze klapki mi sie otworzyly, bo dzis mnie zawoidl w zyciu bardziej niz w lozku ...

Gość jak tak czytam
ten wątek, to dochodzę do wniosku, że najlepsi w seksie są ani chamy ani romantycy, ale odpowiedzialni, zdecydowani, konsekwentni mężczyźni. takich trzeba szukać, a ja to właściwie chyba takie właśnie mam ;) choć narazie do faceta therese mu brakuje, ale kto wie, co z niego wyjdzie ;)

Gość ofe rma
a jak ja czytam to myślę że same nie wiecie czego chcecie. najpierw straszycie facetów oskarżeniem o molestowanie nawet za świński dowcip a jednocześnie chciały byście żeby was gwałcił. weźcie się puknijcie w czoło. a ja uważam i tak że wszystko zależy od kobiety. jak ona odczuwa, na co ma akurat ochotę, czy ją facet pociąga czy może nie koniecznie itd. a facet niestety nie jest wróżką żeby się tego wszystkiego domyślić. znaczy ja tak tylko przypuszczam (z wiadomych powodów).

Gość ofe rma
a, i jeszcze jedno. całe życie uczy się "normalnych" facetów że facet to świnia i tylko jedno mu w głowie. a jak już się ich wytresuje żeby w głowie nie było tylko jedno i że są ważniejsze sprawy to też kurwa niedobrze!!!! osłabiacie mnie!!!!!

Gość Suka Pełną Gębą
oferma---za dużo myslisz.....

Gość ofe rma
wiesz jak to jest. jak facet łysieje z tyłu głowy to od myślenia. jak z przodu to od seksu. a jak na całej to od myslenia o seksie.

spokojnie ofermo - wycisz się :) i ochłoń kobiety mówią to co mówią, bo nauczono je, ze mają przyjmować taką maskę... Tak mocno je tego nauczono, że im się wydaje, iż naprawde takie są... Ale emocji nie pokonasz... Kiedy biorą góre, kobiety pokazują swoje prawdziwe oblicze... A to co kobiety tolerują w zachowaniu faceta, zalezy głównie od tego co to jest za facet :)

Gość Suka Pełną Gębą
A Ty gdzie wyłysiałeś?

Gość Suka Pełną Gębą
A może masz włosy?

Gość asdfghjuytr
autorko, poszukaj faceta w przedziale wieku od 35 lat wzwyż. Młodsi są niestety do du.py

przymoralizuję trochę, ale myslę, że moge, bo w sumie to forum jest, a ja , jak to się tu mówi "z niejednego chleba piec jadłam" (poza tym, kto mi zabroni :p) Predyspozycje, preferencje i dopasowanie seksualne to jedno. Powinny być w miarę zgodne u obojga. ale kiedy chemia, którą biologia się brutalnie rządzi, wypala sie, wtedy robi się własnie tak" miałko", bo okazuje się, ze nic poza tym pierwszym aspektem nie ma. Naprawdę udane życie seksualne mają pary, które łączy coś więcej niż "łóżko". Bezczelnie nazwę to - miłością :) Dlatego, albo decydujemy się na budowanie związku "w głąb" z jendą osobą do rzeczy. albo skaczemy jak pszcżółka maja po powierzchni. Tylko wtedy nie płaczcie nad swym losem, że faceci to cipy itp. Jeśli facet ogier staje się przy tobie facetem cipą, to średnio świadczy o tobie, chyba... :)

Gość ofe rma
no popatrzcie jakie to wszystko ciekawe :D jedna przez drugą. paparazzich sobie wynajmijcie :D sądząc po internetowej popularności to casanova przy mnie to taki malutki jest.

nie ma tutaj co dywagować- nie ma nic lepszego jak dziki sex z nieokrzesanym partnerem....mniam:D

Gość zakochana chyba
08jhfj mamy identyczne upodobania i potrzeby przyszlo mi do gloy zeby cie umowic z moim ex spelnia twoje warunki :)

Gość beze
Mój facet na codzień: odpowiedzialny pan dyrektor, ułożony, zdecydowany, z duzym poczuciem humoru i opiekuńczy W seksie: wariat i dzikus, który podczas spaceru potrafi zaciągnąć mnie w ustronne miejsce i "wykorzystać", na zakupach ciągnie do przebieralni, na imprezie do toalety. Nie ma hamulców, a mnie to podnieca

zakochana chyba- skoro facet takim ogierem był to po co go spławiałaś? a skoro ma ukryte wady to czemu wciskasz go innym?:D

Gość bezsęsu
Nie mogę uwierzyć Że ona już taka jest Coś musiało ją zmienić Albo ktoś komu wszystko jedno chyba jest W myśli mam przecież ciało A rozum zapodział się gdzieś Nie wie, że to za mało Aby kiedyś coś naprawdę z życia w sercu mieć Jaka szkoda W głowie woda Jaka szkoda, że w jej głowie nie ma nic Nie nie Jaka szkoda W głowie woda Jaka szkoda, że w jej głowie nie ma nic Absolutnie nic Mówili jej kiedyś To może skończyć się źle Nie warto ślepo wierzyć W to co mówi o tobie inny kiedy czegoś chce Jeśli myślisz wyłącznie o sobie Twój świat wciąż niewiele jest wart I jest już po tobie Chyba, że zechcesz żebrać swoje mysli jeszcze raz Jaka szkoda W głowie woda Jaka szkoda, że w jej głowie nie ma nic Nie nie Jaka szkoda W głowie woda Jaka szkoda, że w jej głowie nie ma nic Absolutnie nic Absolutnie nic x 3 Jaka szkoda W głowie woda Jaka szkoda, że w jej głowie nie ma nic Nie nie Jaka szkoda W głowie woda Jaka szkoda, że w jej głowie nie ma nic Nie nie Jaka szkoda W głowie woda Jaka szkoda, że w jej głowie nie ma nic Nie nie Jaka szkoda W głowie woda Jaka szkoda, że w jej głowie nie ma nic Absolutnie nic Reni Jusis To tak a`propos

Gość Ukryję czarnego nickaa...
Są tacy mężczyźni gorący...... :classic_cool: Np mój Niczego sie nie wstydzi, niczego nie krępuje, nie pyta. Bierze co jego. Uwielbiam seks z nim jest taki zwierzęcy, romantyczny ,namiętny, pierwotny-zalezy od nastroju. Moge byc jego suką, jego osobistą dziwką, moge z nim wsyzstko zrobić Rozpływam się

Gość Suka Pełną Gębą
Oferma nie wiem czy jesteś przystojny.Gdybyś był pewnie nie byłbyś sam.Za dużo myślisz głową,gdybyś czasem pomyślał główką...dałbyś kobiecie poczucie bezpieczeństwa i rozkosz,Zmarnowałeś tyle czasu na udowodnienie sobie że jesteś inny.Udany seks polega na tym-- byś umiał sprawić,że kobieta bedzie chciała dla Ciebie(tylko) być dziwką,bedzie chciała spełniać Twoje fantazje pragnienia...

Gość zakochana chyba
"zakochana chyba- skoro facet takim ogierem był to po co go spławiałaś? a skoro ma ukryte wady to czemu wciskasz go innym?" niezgodnosc charakterow, bylam z nim w 7-letnim zwiazku, ale to dobry facet...a sexu z nim bedzie mi brakowalo do konca zycia :)

zakochana- no wiesz...tylko z powodu niezgodności charakterów?:D a kogo charakter obchodzi:D

Gość zakochana chyba
obchodzi, chyba ze ty wybierasz sobie faceta pod katem sprawnosci jego fiuta :) ale to twoj wybor

Wielu facetow naoglądało sie cienkich erotyków rodem z playboja i uwaza, ze dobry sex polega na jakims takim uduchowionym mizianiu, które tam pokazują w jakichś wystudiowanych pozach... Oczywiscie czasem tez jest tak fajnie, ale... :P