Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 08jhfj

nie mogę spotkać faceta dobrego w łóżku

Polecane posty

Gość .nel........
a moze ja jestem sexocholiczka juz sama nie wiemmm.......jak wiem juz czego chce to nie dostaje tego do dupy to wszystkooo

Gość michaell
a ja dziewczyny mam to samo tylko z moja dziewczyna oziebla i bez wyobrazni. Widze ze sa jeszcze kobiety ktore maja niedobor sexu a ja sie martwie czy taka znajde:(

Gość havlock
michalell srael idź sobie chłopcze do szkoły nauczyć się wpierw pisowni i ortografii. Po pierwsze jak już się do Wyżła zwracasz to pisz przez "ż" a nie "rz" po drugie "przede wszystkim" i "po raz" pisze się osobno. Knumrem więc ty jesteś więc innym nie ubliżaj i nie dziw się dlaczego kobieta nie chce się z tobą bzykać. Jesteś po prostu płytki.

Gość michaell
płytkie to masz myslenie simlocku:D przy kazdym slowie wyrzel dawalem minke":P" zeby jak najbardziej z niego zakpic. Sumienie sie ruszylo broniac innych prawiczkow??:D pozatym to nie konkurs ortograficzny tylko forum o ile mi wiadomo nie?????? Ktos uwaza inaczej?? Nie pisze w topiku "dyktando" i zapamietaj jedno to on pierwszy do mnie przyciol ja sie odwdzieczylem jednojajowcu:*

Gość michaell
" Knumrem więc ty jesteś... " co to knumr??:P haha polonista sie znalazl:P

Gość michaell
i jeszcze jedno .... tam jest wyzel100 a nie Wyżeł czyż nie??:D skad mozesz wiedziec co autor nicku mial na mysli? aaa no przeciez to chyba oczywiste:) prawdopodobnie jestes obronca ucisnionych lub wlasnie Nim "autorem" slynnym wyzlem100:D :D bo czym ze jest zmiana nicku zeby sie pozbyc konkurencji nie??:) havelocku czy jak wolisz wyzle100?

Gość michaell
i michaell a nie michalell Panie polonisto:) jesli juz tak czepiasz sie sloweczek:D

Gość lilianna1_1
Strasznie gejowski jesteś michaelu. Najwyraźniej masz kompleksy. szukasz seksu ostrego to zjeżdżaj na strony z takimi ogłoszeniami. Tu jest forum a nie ubliżanie. Havlock ma rację...

Gość m_a_j_k_a
hehe zmienia się wątek tematu. dzieciaki się pojawiły i budzą zamieszanie tak to jest z maminsynkami pochlebcami. Majkelek pewnie i tak się onanizuje przed czasopismami

Gość 508051957
Witam. 08jhfj ma racje takich kobiet jest niewiele pierwsza miałem z takim temperamentem w wieku 17 lat a następną 9 lat później na około 60 partnerek tylko dwie z tak wspaniałym temperamentem Wiec co się dziwić że facet nie żąda od kobiety rzeczy na które jest nastawiony że i tak nie dostanie i usłyszy ty zboczeńcu, loda to robią dziwki z burdelu, od tyłu to się psy kochają, lub mówi że anal boli nigdy nawet go nie próbując itp. generalnie wina leży po obu stronach nie umiemy rozmawiać o swoich problemach, potrzebach, pragnieniach, fantazjach, i z tond się biorą zdrady. Czy normalny człowiek który ma wszystko w łóżku zdradza? Czasami tak Seks to nie wszystko aczkolwiek wiele Czasami facet zapragnie przewieźć kobietę motorem - nie wsiądę na tego potwora Kobieta chce iść na spacer - no przestań tam nie ma budki z piwem Dlatego jest tak wiele nie udanych związków bo nawet jeśli dopasujemy się pod względem seksualnym pozostaje jeszcze życie codzienne. Pozdrawiam Michał

Gość zwyczjnie trzeba się dobrać te
trzeba się dobrać temperamentem i tyle w temacie! ja miałam w swoim zyciu jednego takiego faceta, ognisty sex,żadnych zachamowań,całkowite dopełnienie ale...był psycholem,zaborczym zazdrosnikiem, z czase zaczął mnie wyzywać od dziwek...oż ku*wa co? dlaczego? a dlatego że byłam nią dla niego w łóżku,myślałam że to normalka,jak się okazało to właśnie nie normalka dla faceta,najpierw prosi o laskę a potem wyzywa od lodziar, a poszedł ty wąt dupku! i tyle z naszego prawie 3 letniego związku,natomiast inni faceci...porażka,albo zgaszone światło,a to nie lubi loda,a to zbyt delikatny, zwyczajne cipy, tak juz jest,faceci się wychwalają i przeceniają,sex jest ważny w związku i wydaje mi się że obydwoje mamy równe prawa co do zachowań w łóżku a nie wyzywać zaraz

Gość to jednak sporo
moja droga, musze cie zmartwic, w 99% przypadkow jesli facet mowi, ze nie lubi loda, to dlatego ze dana panna jest beznadziejna w oralu

Gość konwalia837
Od czego masz paluszki? Zabaw się nimi! Nikt nie zna Twojego ciała jak Ty sama! jest jeszcze dildo, są wibratory . . . panowie do wynajęcia i czip end dejlsi!

Gość 508051957
ale wibratory to nie facet :)

Gość ten baran 508051957
to mój facet,któremu woda sodowa uderzyła do łba,bo dwie laski na krzywych nogach się za nim obejrzały:):):)

Gość spotkaj mojego
moj byly facet jest absolutnym lozkowym idealem. Pod kazdym wzgledem, i do tego wyglada. Moze dlatego ze ma w sobie duzo z kobiety to wie jak kobiecie dogodzic. Nie wiem, ale lepszego sobie nie potrafie wyobrazic. Tylko ze on ma 37 lat. Chcesz numer telefonu?

Gość ten baran 508051957
Dawaj ten numer :)

Gość vikania uhmmmm
może szukacie w złych miejscach. Wejdzcie na jakiś potral randkowy np. www.sexuarium.pl Tam na pewno znajdzie sie jakiś zwierzak :) Ja znalazłam

Gość therese masz ideał faceta
No, ideał by był. gdyby jeszcze na codzień byl lekko romantykiem :) Ale ponieważ ideałów nie ma, więc masz po prostu super! Ja mam klasycznie: miłość dobrego człowieka, która jest dla mnie najważniejsza, a w łóżku średnia przeciętna (krótko, zawsze tylko raz, bez dominacji i męskiej przewagi). Dodam, że nie mam potrzeb jakichś ekstrawagancji typu nie wiadomo jakie ekperymenty. Chciałabym po prostu porządnego, długiego rżnięcia :D Nie mam zahamowań, łatwo się podniecam, umiem przeżywać orgazmy, także podczas stosunku (ale muszę być podniecona i musi to odrobinę trwać, kurczę). Dodam tylko, że nie chciałabym, żeby mój facet sztucznie grał dominującego samca alfa. Takie coś do niego nie pasuje, głupie by to było. Facet taki musi po prostu być. Nie wystarczy się nauczyć ciągnąć za włosy i gadać świństwa (uwielbiam dobrą, świńską gadkę, bardzo mnie podnieca), trzeba to mieć w sobie, trzeba takim być z natury. Ale inne rzeczy, takie jak miłość, są ważniejsze od zwierzaka w łóżku.

bzdura dla nas facetow sex jest najwazniejszy i rzniemy wszystko co popadnie az padniemy sami

Faceci robią się bardziej romantyczni od nas, zbabieni są na maxa. Mnie to przeraża ;/

Gość ratata
agacikk_ zgadzam sie w 100% picze a nie silniejsza plec ;/

Gość ben
z jednej strony, nie można wrzucać wszystkich facetów do jednego "worka", dotyczy to również kobiet, choć muszę przyznać, że coraz więcej facetów robi się bardziej romantycznych (babieją), a ci, powiedzmy idealni (nikt nie jest idealny ;)) zazwyczaj są już zajęci. przecież każda z was, jeżeli by takiego właśnie osobnika spotkała, to na pewno łatwo by nie puściała :) trochę z innej strony, jestem przekonany, że niektórzy "faceci" mają potencjał stać się prawdziwymi facetami, ale... tu widzę waszą pomoc, można powiedzieć, że powinniście odrobinę pod siebie ich ukształtować (wychować) tzn dać do zrozumienia, że nie muszą być tak delikatni itp. A co do ideałów, bycie w jednej chwili romantykiem, a za chwilę "maczo" a za dwie pomocą kuchenną, nie jest łatwe i proste ;) można to porównać z kobietami, żeby były zarazem idealnymi gospodyniami, najlepszymi przyjaciółkami i wyuzdanymi kochankami, a po wszystkim spontanicznie wskoczyć z facetem na motor (w momencie kiedy np. w piekarniku piecze się ciasto) wiem, że przesadziłem, ale tak miej więcej można to porównać. Życzę Wam z całego serca, drogie koleżanki, abyście trafiły na swoich idealnych facetów (choć łatwo nie będzie;)) Pozdrawiam

Gość Bulczu
czytalem wasze wypowiedzi i pojawia sie tu pewna regularnośc.kazdy z nas/kobieta-facet/szukamy partnerów z którymi moglibysmy robic co tylko nam przyjdzie do głowy.Niestety mało kto z nas wpada na pomysł by o tym porozmawiać ze swoim partnerem.Nic nas tak nie ogranicza jak nasza wyobraźnia.Rozmawiac ,eksperymentować,rozmawiać i pukac sie kiedy,gdzie i ile tylko sie da:)Bo mało jest przyjemniejszych chwil niz te spedzone razem. Pozdrawiam wszystkich

Gość TH is iT BI
dziwka

Gość tez_popieprzony
ty wrozbika, wywroz sobie numery w lotto i nie bedziesz musiala tu na forum na zebry za 3zl uderzac :P

Gość Hasoo
pierol wszystkich pisz na moje gadu 5108192. zagadasz uzgodnimy wszystko, pierdol tych co pisza poto by pisac. mnie dziewczyno nie zapomnisz. czekam na msg ze to Ty resztaq ja sie zajme malenka.

Ja lubię mężczyzn, którzy na co dzień są porządni, ułożeni, pracowici (kurka, najlepiej w wykształceni w garniaku), bez nałogów i bardzo mnie szanujący. Za to w łóżku- to tak jak w pierwszym poście. Mocno, ogniście i bez ograniczeń, bez wstydu. Za dużo wymagam, nigdy takiego nie znajdę. Fuck...