Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natasza28

renta na SM?

Polecane posty

Gość Natasza28

Mam takie pytanie - jakie jest prawdopodobieństwo że otrzymam rentę chorując 6 msc. na stwardnienie rozsiane ?. Zachorowałam w październiku tamtego roku i do tej pory jestem cały czas na L4 . W tym czasie miałam 3 rzuty a mój stan jest ogólnie raz lepszy raz gorszy jak to przy sm. Do pracy i tak nie mogę w tej chwili wrócić bo tam czeka na mnie wypowiedzenie - Polska rzeczywistość się kłania- człowiek chory to na bruk...zwariować można. Jeśli ktoś może odpowiedzieć na to jak komisja lekarska patrzy na takie przypadki z sm to bardzo proszę o odp.

Gość Moja mama ma
Moja mama ma sm i jest na rencie. Miała kilka rzutów, ale teraz w sumie na pierwszy rzut oka jest jakby zdrowa. Nie było problemów z rentą bo wiadomo że przy sm zalecenia lekarzy są żeby się nie męczyć i nie stresować i ogólnie prawie nic nie wolno.

moj ojciec jest na rencie przez SM,rowniez przez oczy i stany nerwowe...ma chyba druga grupe.jest kompletnie niezdolny do pracy

Gość nie masz na rente bo zus
to chuje!!!!!!!!!!!!!

Gość nie masz na rente bo zus
u mojej koleżanki stwierdzili pojeby z zusu że te sm jej przejdzie:oPOPIERDOLONY ZUS!!!Przejsc to może sraczka(i to nie zawsze:P) a nie sm.

Gość ja49
jestem na rencie pracowałam przez 31 lat teraz zamiast odpoczywać walczę z sm aktualnie ja prowadzę ale jak to z życiu raz na wozie raz pod wozem