Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Płaściutka ona

Reakcja faceta na mały biust...

Polecane posty

Gość Płaściutka ona

Moim problemem zawsze był i jest mały biust, a w zasadzie jego brak. Do tej pory unikałam bliższych kontaktów z mężczyznami właśnie z tego powodu. Wszystkie moje znajomości kończyły się zaraz, gdy czułam, że zanosi sie na coś więcej. Po prostu panicznie boję się pokazać facetowi swoją klatkę piersiową. Boję się, że będzie rozczarowany. W staniku mój biust wygląda na rozmiar "b" i pewnie faceci tak go odbierają. Teraz znów się z kimś jestem i czuję, że jest to ktos dla mnie naprawdę ważny. Nie chcę z nim zrywać z powodu mojego kompleksu. Ale nasze pieszczoty stają się coraz odważniejsze. Ztrudem przełamałam się i pozwoliłam mu dotknąć piersi. Jednak nie potrafię się przełamać i zdjąć bluzki i stanika. Ufam mu, ale boję się jego rozczarowania. Malobiuściaste, czy zdażylo sie Wam, że wasz facet jakoś źle zareagował na Wasz biust? Był rozczarowany? Mężczyźni, czy zdażylo się Wam zerwać z kobietą bo okazało się, że ma mniejszy biust, niż się wydawało. Wogóle zdajecie sobie sprawę z tego, że nasze biusty w stanikach wyglądają inaczej niż bez (są przede wszystkim mniejsze)? Proszę o szczere odpowiedzi, dla Was to może się wydawać głupie, ale dla mnie to naprawdę ważna sprawa. Nie chcę do końca życia być sama tylko dlatego, że jestem płaska :(

Gość K..O BIUST
Najlepsze sposoby na naturalnie piekny biust to; 1. Cwiczenia Pompki Pompki z podniesionymi nogami Odwrócone pompki Wyciskanie na ławce Crunch & Fly Flys 2. Dieta, bogata w bialko i fitoestrogeny(warzywa straczkowe) unikanie kawy, herbaty i czekolady. 3. Krem ujedrniajacy 4. Diete i cwiczenia mozna wspomoc specjalymi tabletkami, ktore w swoim skladzie zawieraja naturalne skladniki. Ich specjalny sklad odzialuje na zenskie hormony plciowe i pobudza estrogen do pracy, czyli powiekszania piersi. www.intymnosc.pl/aff/7733

Gość gość
Jędrne C i D to najpiękniejsze piersi. Raj dla faceta.

Gość gość
Najgorzej jak dziewczyna oszukuje stanikami, facet wyobrazi sobie co innego niż zastaje w rzeczywistości. Nie oszukujcie a nie będzie problemu.

Ja do niedawna o tym niewiedziałem ale teraz zwracam na to uwage na basenach i na plaży. Laski często stanikami te cycki do góry podnoszą, pianki nayebane jak by sie ze ścianą miały zderzać

Gość gość
Ja zawsze miałam mały biust, ale nigdy nie miałam kompleksów z tego powodu, choć czasem słyszałam "Tereska, z przodu deska, z tyłu deska". Są chłopaki, którym to nie przeszkadza. Mój mąż nigdy nie robił z tego problemu. Po dziecku mam biust dużo większy i tak zostało.

Gość Kazio73
Kobieto - nie wierz w te bzdury że im większy biust, tym bardziej się podoba facetom. Biust musi pasować do sylwetki , twarzy itd... Są dziewczyny które mają mały biust i mi się podobają, są i też takie co mają duży i jest OK. UWIERZ W SIEBIE !!! Jeżeli ktoś widzi tylko cycki to nie jest wart Twojej uwagi...

Gość gość
Tez do obdarzonych przez nature nie naleze. W sumie nie wiem jaki rozmiar miseczki,bo rzadko stanik nosze:) nienawidze. Cos mi tam z przodu wystaje. Nie mysle o tym i w seksie tez mi to nie przeszkadzalo, jak zauwazylam mezczyznom tez raczej nie. Przynajmniej ja nie trafilam. Jesli mezczyzne pociagaja tylko twoje cycki to sorry,ale jesli ty go poza tym interesujesz to swiat mu sie z powodu twojego biustu nie zawali

Gość gość
oczywiscie dziewczyna bez biustu pewnie czuje sie gorsza. ale... w zyciu bym nie myslala o zdaniu faceta na ten temat! jestes jaka jestes i jestes wspaniala i masz byc PEWNA SIEBIE i nie kloda a nie bedzie mu to robilo roznicy. karola

Gość gość
Ja jestem plaska i moj facet oglada i dotyka tych sfer tylko wtedy kiedy ja sobie cos wypije. Nie potrafie sie przelamac niestety. On twierdzi ze piersi nie sa dla niego wazne. No ale jakos w to nie wierze.

Gość aalleexx82
myslisz ze twój facet nie zdaje sobie sprawy jaki masz biust??? ja mam dziewczyne z małym biustem,ona też się tego wstydzi,ale nie rozumie tego ż e ja wiem jaki ona ma biust i AKCEPTUJE to,bardziej mnie denerwuje to że nie chce sciągnąć tej nieszczęsnej bluzki czy stanika... mały biust bardziej wrażliwy,więcej przyjemności i tego się trzymaj;-);-)

Gość gość
A jak miał niby zareagować? Przez ubranie widział przecież, że mam mały biust. Jak zobaczył go nago to się ucieszył :p

Gość gość
Kobieta, która się kocha może nawet wcale nie mieć piersi a bedzie sexi.

Gość gość1601
Kobieto jeśli ktos cie pokocha to całą, jedynie moze mu przeszkadzać to, że tobie będzie w sobie coś przeszkadzać, moze próbowac Ci w tym pomóć. Np. zrzucić zbędne kg albo zoperowac kiedys złamany nos. to tylko takie archaiczne przykłady.

Gość gość
Małe biusty u kobiet są mega seksowne zwłaszcza w półprzezroczystym staniku lub w samej koszulce. Mitem jest że wszyscy mężczyźni pragną kobiet o wielkim biuście tak jak i kitem jest że kobiety pragną facetów z wielgaśnymi penisami. Znacznie więcej kobiet ma małe biusty niż duże i nie ma w tym powodu do wstydu czy do popadania w kompleksy.

Gość gość
gość wczoraj Chyba pisała to kobieta bez biustu. Przecież mnóstwo jest kobiet z małym biustem, ja szukam szczupłej z dużym i to jest dopiero problem.

Gość gość
Kulturalny facet nawet zwolennik dużego biustu na pewno nie skomentuje negatywnie. Można również trafić na takiego, któremu podoba się właśnie mały biust i będzie zachwycony.

Gość gość
Prawdziwy facet zaakceptuje każdy biust.

Gość takootako
Kup stanik bez usztywnien i noś go pod koszulka w jego towarzystwie, krok po kroku, potem daj mu zdjac bluzkę będąc w tym staniku, jak zapyta czy sie wstydzisz to powiedz ze tak i potrzebujesz czasu, nie czujesz sie komfortowo. Tez bym chciala miec wiekszy biust i z chęcią bym nie zdejmowala stanika ale jak juz sie przelamie to jakos idzie.

Gość PersonaNonGrataLokatorBezMebli
Biust to tylko dodatek do kobiety, człowieka. A BTW, Szalenie mnie podnieca, gdy Kobieta rozbiera się od dołu. Koszulka, czy delikatny staniczek jako jedyna garderoba jest niezwykle zmysłowa. Ale to moje zdanie.

Gość Rick Grimes
A ja lubie male piersi. A wrecz nie znosze duzych. Kazdy ma inny gust. Nie licza sie tez tylko cycki. Liczy sie cala kobieta. ;). Nie doluj sie ,male cycuszki sa super . :)

Gość Adamos
Rick Grimes, zawsze tak miałeś czy z czasem przyszło? Ja mam problem z akceptacją małego biustu mojej dziewczyny, przez ten szczegół nie mam prawie wcale ochoty na seks. Chętnie bym to zmienił ale nie wiem jak.

Gość Kaśka Szczecin
Można spróbować inaczej, znalazłam swego czasu wizytówkę takiego chłopaka ze Szczecina: www.pandlapani.szczecin.pl , po dłuższym zastanowieniu, zdecydowałam się na kilka spotkań, wiem, że jest to kwestia podejścia, ale poleciłabym go takiej osobie, która chciałaby spróbować, dyskretnie, bez pośpiechu, anonimowo, więc wstyd można odłożyć na bok. Obecnie mam już stałego partnera, ale jak ktoś samotny to zostawiam namiary, mi pomógł się odblokować i byłam zadowolona.

Gość jakkochatozawsze
mój facet kiedyś spytał mnie o moje kompleksy i wtedy powiedziałam mu, że wstydzę się swojego biustu (70A), teraz za każdym razem kiedy się kochamy mówi, że go uwielbia xD

Gość mirka 46
Moja żona ma bardzo małe piersi w zasadzie ma tylko same sutki ale bardzo ładne, ciemne i o idealnej wielkości wygląda to bardzo słodko. Ma bardzo filigranową urodę i 160 cm wzrostu, więc wygląda jak nastoletnia dziewczynka. Na ostatnich wakacjach byliśmy w Chorwacji, żona była 8 miesiącu ciąży ale byliśmy w miejscowości na granicy plaży dla naturystów. Udało mi się namówić żonę aby pójść na plażę dla naturystów. Moja żona najpierw z pewnymi oporami rozebrała się całkiem do naga. Na drugi dzień zrobiła sobie pełny makijaż, ciemne powieki, duże kolczyki w uszach i bransoletki na obu rękach i na stopach i na dodatek ubrała sobie szpilki i tak poszliśmy na deptak wzdłuż plaży dla naturystów. Nie było faceta, który by się nie odwrócił za moją żoną, w 8-mym miesiącu ciąży i na dodatek z samymi sutkami. Żona mówiła mi, że widziała kilku chłopców, którzy ją podglądają kiedy była na tarasie całkiem nago, jeden chłopiec tak sobie bił konia, że moja żona bała się że urwie sobie z jej powodu napletek na siusiaku.

Gość gość
w 8 m-cu ciazy i piersi jej nie urosly??? ja tez mam maly biust 70A ale jak bylam w 8 m-cu ciazy powiekszyly mi sie do rozmiaru D-E

Gość rob101
A mnie Kobietki z małym biuścikiem kręcą

Gość gość
A mnie się dechy nie podobają ,z jedna zerwalem,bo mnie nie podniecala