Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Płaściutka ona

Reakcja faceta na mały biust...

Polecane posty

Gość Szymon 23
Moja dziewczyna nie ma biustu, ma tylko same sutki i jest bardzo drobnej budowy, ma 160 cm wzrostu i jest całkiem wydepilowana. Wygląda prawie jak dziewczynka tylko ma wystające wargi sromowe. W każde wakacje na normalnej plaży chodzi całkiem nago i nikt nie protestuje.Panowie same plusy

Gość gość
ja mam mały biust i nie mogę się opędzić od samców więc kogoś sobie znajdziesz ,nie martw się

Gość jakubczak952
Moja dziewczyna zawsze narzekała na swój biust. Mówiła, że jest mały i czuje się niekobieco. Na urodziny postanowiłem więc zafundować jej zabieg powiększania piersi, ale bezinwazyjnie. To znaczy, że doktor wykorzystał jej własny tłuszcz, żeby wypełnić biust. Uważałem jej kompleks za dziwactwo, ale widząc jaka teraz jest szczęśliwa wiem, że to nie były pieniądze wyrzucone w błoto. Pan doktor Pabiańczyk to świetny specjalista i obydwoje jesteśmy mu wdzięczni, bo efekt naprawdę jest doskonały.

Gość gość
Male piersi jak maly penis. Jedni akceptuja inni nie.

Gość On40
Nie martw się, mniejszy biust potrafi ogromnie podniecać mężczyzn - naprawdę ..może najlepiej powiedzieć partnerowi wprost o swoich obawach....unikniesz stresu i będziesz cieszyć się bliskością .

Gość gość
A jaką masz łechtaczkę ponoć im mniejsze piersi tym większa łechtaczka uwielbiam te powiększone lubię najbardziej w kobiecie łechtaczkę najbardziej erotyczna nie piersi

Gość gość
Dziewczyno chętnie bym się z Tobą zamieniła gdyż mam duży biust a niekażdy facet lubi takie.

Gość gość
Wg się nie znacie :P mam 27l. - facet - uwielbiam małe piersiątka są przesłodkie, a co za tym idzie szczuplutka talia i mała d**eczka - tak to kręci wielu facetów - może chcesz pogadać n/t albo coś więcej ? - qalione@o2.pl

Gość Smutna

Ja też mam bardzo mały biust 😞 A najgorzej, że wcale nie jestem bardzo szczupła - ważę około 62 kg, tyłek spory. Jestem brzydka i nieatrakcyjna. 

Gość gosc

Posiadaczki małego biustu będą zadowolone po urodzeniu dziecka i wykarmienia go piersią bo wiele nie stracą na jędrności w przeciwieństwie do tych, które posiadają większy biust.

Gość sprawdz

spróbuje z pania lub panna, jak to jest z młodszą?
mieszkam sam, GDANSK prosze telefon 513745818
sprawdze czy tu sa propozycje dla mnie aktualne nawet na weckend
mogę obiecać że kazda nawet zimna bedzie miała przyjemność, nie zostawiam niczego bez dopieszczenia i bez skończenia,
sms i bedziesz  wiedziała kto zadba o ciebie,  życie ucieka żadnych zobowiązań, nie sprawdzam dokumentów, biustu i cnoty

Gość Xxx

Poprosimy zdjęcie od autorki tematu.

Gość obserwator

Nie załamuj się i nie zamartwiaj , bo małe biusty są ładne i wielu facetów nie lubi dużych biustów. Ja też lubię małe biuściki.:)

A chłopak jak mądry to zaakceptuje cię taką jaką jesteś.:)  Odwagi i więcej wiary w siebie.

Gość Gość

Dziewczyno ja mam bardzo mały biust, jestem z facetem od 7 lat za 3 miesiace bierzemy ślub mamy dwie wspaniałe córeczki, on nigdy nie miał z tym problemu zawsze powtarzał że nie mogę się tego wstydzic że mam inne atuty, ładna buzię, fajny tyłek, zgrabne nogi i sylwetkę, jakoś nigdy jeszcze mi się nie zdążyło żeby facet ze mną zerwał przez to że mam mały biust. Mężczyzna który cię kocha za to jaka jesteś a nie za to jak wyglądasz jest wart wszystkiego. Co mu po tym że będziesz miała fajne cycki jak nie będzie miał z tobą o czym rozmawiać. Kobiety przestańcie dążyć do ideału bo takich nie ma. Kochajcie siebie takie jakie jesteście bo pewna siebie kobieta to piękna kobieta 

Gość Jola

Ja mam mały biust miałam niepełne A jak poznałam mojego teraźniejszego męża. Potem bardzo schudłam i byłam zupełnie płaska tylko sutki odstawały. A teraz przytyłam i mam C. 

Na pewno ćwiczenia pomagają odpowiednia dieta no i ujedrnianie kosmetykami lub woda ciepła-zimna na zmianę. 

Miałam wielu chłopaków. Ale zazwyczaj można wywnioskować komu zależy na dużym biuście i z takimi się nie wiązałam.

Nigdy nikt mi nie powiedział nic przykrego. Mąż czasami mówi że mogłyby być większe ja mu na to że jego bicepsy też 😆

Gość Lubiehelupke

Ja też mam mały biust, jestem wysoka i szczupła, ale i tak ten biust trochę za mały w proporcji do reszty :/ mam b. Nikt nigdy nie powiedział mi na ten temat nic złego, kto był ze mną w łóżkuu, faceci chwalą, że taki mały biust jest bardzo wrażliwy. Mi to nie przeszkadza w łóżku, bardziej w tym, że wydekoltowane ...enki czy bluzki po prostu nie wyglądają dobrze bez tego „Y”, czy kostium kąpielowy. W push upach nie chodzę, bo nie lubię, noszę miękkie staniki bez żadnego powiększenia, i szczerze, mało mnie interesuję czyjaś opinia, bo wiem, że mam super ciało, i dużo ćwiczę, i na nie pracuję. Wolę tak niż, być ulana i mieć ten biust D czy E. Ale jeśli chcesz wiedzieć, to pytałam, i wiem, że woleli by żebym miałam te C czy D. 🤷‍♀️ 

Gość marcelllo

Kobiety z małym biustem pociągają bardziej inteligentnych mężczyzn. Udowodnione naukowo.