Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

desiree83

TELEFON - KTÓRY LEPSZY?? POMÓŻCIE WYBRAĆ!!

Polecane posty

Jakbyście mieli do wyboru Nokię 6288 albo SE K800i, to który byście wybrali?? Bardzo proszę o konkretne odpowiedzi dlaczego. Czy są dobre, czy mają jakieś wady itd, bo nie wiem, który będzie lepszy. A tak na marginesie co sądzicie o LG KE850 Prada?? Jest dobry i warty swojej ceny, czy tylko za ten dopisek \"Prada\" się płaci??

jak dla mnie to sony ericson jest ok jestem szczescilwa posiadaczką juz trzeciego modelu tej marki i nigdy sie nie zawiodłam:) co do prady to tez miałam na nia ochote dopoki nie przyjechala pracujaca w angli moja kuzynka;brokatowe tipsy,solarka na maksa,złote ciuszki no i prada bleee.zniesmaczyła mnie no i od tej pory telefon ten kojarzy mi sie własnie z takim stylem,no cóż dalekim od mojego...:))

Styl też daleki od mojego, ale telefon podoba mi się, bo nie lubię, jak ma dużo \"bajerów\", kolorów itp, a on jest prosty, czarny, piękny... Tylko nie wiem, jak z funkcjonalnością. Ale o ten akurat pytałam z ciekawości. Czyli jeden głos na SE :) Ja też kiedyś miałam i byłam bardzo zadowolona, ale teraz jest tyle tych modeli i tak się wszystko pozmieniało, że nie mogę się zdecydować...

Ja wiem, że było sporo topików o telefonach teraz, w zły moment trafiłam, ale ja pytam serio i naprawdę oczekuję konkretnych odpowiedzi. Nie mogę się zdecydować, więc proszę o pomoc...

zdecydowanie polecilabym nokie. przede wszystkim jest prostsza. zalozmy ze chcesz wyslac smsa. w se musisz sie natrudzic zeby to zrobic. najpierw musisz wybrac wiadomosci, potem napisz, potem musisz wybrac jaki rodzaj itp itd. mnie to bardzo wkurzalo. a w nokii wszystko jest raz pach i ciach i wiadomosc napisana i wyslana

Ważna informacja :-) Też nie lubię kilku etapów przechodzić, żeby najprostszą rzecz zrobić. Dzięki. Czekam na więcej.