Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajba

polacy to wogole jedna wielka hanba

Polecane posty

Gość drogie POzwolennicy
myśle [ a jestem po studiach] , ze najlepszym premierem byłby p. W. Olejniczak - ach taki przystojny i tolerancyjny. p. Tusk też niezły facet. Wasz Franek. PO zwolennicy trzymajmy się!!! do zobaczenia na paradzie rownosci. popali my kota wszystkim nierównym!

Gość drogie POzwolennicy
ja was pazdrawlijaju wasz Franek.

Gość To ja Jarek_84
kochajcie mnie, prosze. Dam wam po 5 zl. Dacie na tace.

Gość Polacy to porazka zgadza sie.
Ale tacy jak jarek84 albo unijny liberal.

Zuzzzka Miła jesteś :) Zgoda, jest podatnosć na hasła egalitarne. W elektoratach: lewicowym i prawicowym. Głównie w centrowym są zwolennicy libralizmu gospodarczego. Mimo wszystko żyjemy w czsach tabloidyzacji marketingu politycznego. Tusk miał szansę. I to ogromną. Zgubiło go to samo co Wałęse w 95 r. - odczucie pewnego sukcesu, brak pokory. A co do PiS - egalitaryzm prawicowego elektoratu jest inny od lewicowego. W pierwszym przypadku występuje wśród robotników. A największym pracodawcą jest sektor małych i średnich firm - czyli nie beneficjent budżetówki (jak to jest u sporej częsci lewicy). Dlatego Kaczyński dla egalitaryzmu mógł dać częsciowy substytut - antyelitarym (to zastąpienie to wynalazek Thater i Regana). W efekcie dokonał rekordowych w Polsce obniżek podatkowych (łącznie na 50 mld. zł)

Gość niezłe naprawdę niezle
unijny liberał jak zwykle śmierdzi moherem a facet78 całkiem inteligentnie jak na PiS-owca (bez urazy):) a jareczek- :D:D tekst sprawdzony, na pamięć wyuczony, wpisany i wzrost samozadowolenia. ps nie jestem za platformą.

Gość do was a przede
facet-mimo ze mam skrajnie inne poglady-ty potrafisz sie wypowiedziec konkretnie i zgadzam sie z poprzednikiem-z takimi jak ty mozna dyskutowac...za to jarus hmmm znowu sie skompromitowales czy mi sie wydaje?hehehe

Polacy nie sa zadna hanba.jestesmy jednym z naj,jezeli nie najwarttosciowszym narodem europy.Jak ktos nie zna historii,a uslyszy o nagonce na zydow w 68,to mysli,ze nie wiadomo co.Tamta nagonka byla przeprowadzona przez KOMUNISTOW.Przez KOMUNISTOW a nie Polakow.My-Polacy jako narod nie mielismy nic do gadania.To PARTIA WIEDZIALA za nas wszystko i MOGLA WSZYSTKO.PZPR bylo jedynym osrodkiem wladzy w tamtych czasach.Trzeba to zrozumiec.Nie bylo zadnych zwierzchnictw prokuratora generalnego nad organami scigania,czy sadownictwem,czy prasa.Tym wszystkim rzadzili KOMUNISCI.Nie my.My bylismy tylko potrzebni dla nich,jako masa tzw.robotniczo-chlopska.Po to,zeby oni mogli zyc w luksusie.Komunisci kontrolowali dokladnie wszystko.Wszedzie byly ich komorki.W kazdym zakladzie pracy byla POP-Podstawowa Organizacja Partyjna.Ta komorka rzadzila faktycznie calym zakladem.Dyrektor byl tylko figurantem,zeby zachowac pozory.Dostawal on dyrektywy z...Warszawskiej centrali,co i jak robic.W Stolycy byla masa central.Od wszystkiego.To oni byli decydentami.Tak wiec ta POP organizowala w zakladach pracy przerozne masowki,manifestacje itd.Temat tego wszystkiego byl z gory zadany.Nie bylo nawet mowy o jakichs wlasnych pomyslach.To wszystko,co mialo byc manifestowane,przeciw czemu robotnicy mieli protestowac=przychodzilo z centrali.Z KCPZPR=Komitet Centralny Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej.Komitet centralny \"polskich\",a wlasciwie poskojezycznych komuchow byl utworzony na wzor KC KPZR-Komitetu Centralnego Komunistycznej Partii Zwiazku Radzieckiego.Taak wiec KC PZPR z kolei dostawal wytyczne z MOSKWY.Tak to wygladalo.Jezeli zatem mozna w ogole tu mowic o jakiejs odpowiedzialnosci Polakow za 68 rok,to tylko tych ok.2mln zdrajcow,ktorzy zapisali sie do partii i w ten sposob kolaborowali z sovieckim okupantem.

Żydzi to mądry i szlachetny Naród. powinnismy sie od nich uczyc wielu rzeczy. wole by mna rzadzi8li Zydzi niz niemiecki pomiot.