Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milusia Żabusia

Pytanie o elelktryczna maszynke do golenia dla mężczyzn??? POMOCY!RADY!

Polecane posty

Gość Milusia Żabusia

Witam, Panie i Panów, macie moze doswiadczenie z ww sprzetem?interesuje mnie jaka warto kupic? na prezent?na co zwrocic uwage :/ chce kupic chlopcu na urodziny,ale w ogole nie wiem ile mnie ta "przyjmnosc" bedzie kosztowala oraz jakimi kryteriami sie kierowac ... !

Kup taka z trzema ostrzami w kształcie tarczy. Koszt około 200 złotych Facet napewno bedzie zadowolony

Gość kup najdroższą to proste

Gość Milusia Żabusia
Nie uwazam,zeby najdrozsze zawsze bylo najlepsze, a jakas firma godna polecenia?

Gość Milusia Żabusia
wiem to bo mam najwyższy cennik w agencji a w obsługiwaniu klientów jestem przeciętna, szczególnie słaba jestem w obciągu i analu

Gość Milusia Żabusia real
WIWAT Podszywacze :P a wracajac do tematu? aha, dziekuje komus ze mi ukradl nicka

Ja też sie nie znam, ale Moje Kochanie najpierw miało taką drogą, firmową i kiedy się stępiła i trzeba było kupić nowe ostrze na wymianę, było ono niewiele tańsze niż cała nowa maszynka. Teraz kupił sobie dużo tańszą i jak znowu się stępi, kupi sobie po prostu nową, a nie same ostrze. :) Tak w cenach jest ze wszystkimi maszynkami, więc nie kupuj jakiejś strasznie drogiej, bo i tak ona będzie tylko przez jakiś czas, a potem ... nowa. :D

a jakas firma? a ostrza to takie koleczka? czy zwykle> no ja nie wiem ...

przy okazji polećcie jakąś dobrą piłę łańcuchową bo muszę sobie wydepilować intymne miejsca :)

Gość hgkjhjkj
ja mojemu kochanemu Kupilam ,ale ma wrazliwa skore i strasznie rani mu twarz wiec jej nie uzywa

Firmy nie pamiętam, były akurat w promocji, bardzo tanie. Nożyk ma ten zwykły, nie trzy kółeczka, z boku ma taki trymer do przycinania wąsów, brody i przy uszach i jest zadowolony. Na prezent kup jakąś taką w cenie ok. 100 zł, jak goli się maszynką elektryczną, to z każdej będzie zadowolony. :)

Gość Milusia Ż.
No wlasnie to byalby jego pierwsza :( stad ten problem z wyborem...