Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jastrzębianka

Sala na wesele Jastrzębie i okolice

Polecane posty

Gość basiczek24
a skąd oni są, można ich posłuchać na necie gdzieś??

Hej a ktoś inny zna dobry zespół któryby polecił?

Gość dorociczka
jest wiele fajnych zespołów

Gość pipipipipipipi
wreszcie jakaś wokalistka ubrana przyzwoicie

Gość basiczek24
O dzięki o to własnie mi chodziło żeby zobaczyć i posłuchać repertuaru. Dzięki

Gość wojowniczka maka
chłopaki prezentują się fajnie,białe koszule,czarny krawat i kapelusz to nawet fajnie wygląda to laska co śpiewa nie podoba mi się,ma za duzy dekolt

Gość do littlemadwomen
My mieliśmy wesele w zeszłym roku w restauracji Wenecja w Rowniu - za Rybnikiem. Jesteśmy bardzo zadowoleni, miejsce piękne i niepowtarzalne w okolicy: http://www.restauracjawenecja.pl/?galeria,29

Gość zack
witam, ktoś miał okazję być na weseu lub tym podobnym w sali Restauracja Europa w Rybniku? mamy zamiar tam zorganizować wesele na ok 120 osóbi chciałbym dowiedzieć sie coś wiecej m in jedzienie, obsługa itd

Gość dsdksdksjdksjdskjds
.

Gość Aaaagnieszkaaaaa
Witam, poszukuję kucharek na wesele na sierpień 2013. W listopadzie 2012 zdecydowaliśmy sie na kucharkę z Pniówka Panią Molitor, ale niestety zrezygnowaliśmy. powód: brak organizacji, umawialiśmy się z panią M. 3razy, i za każdym razem przesuwała spotkania, a jak już sie udało nam spotkać to zażądała całej sumy pieniędzy, jest maj a wesele w sierpniu ja rozumiem jakby chciała zaliczkę a nie cała sumę do tego na pytanie czy wypisze jakieś potwierdzenie ze całość została zapłacona oburzyła sie i stwierdziła ze jest najbardziej uczciwa osobą a tej branży (dokładnie juz nie pamiętam jej słów ale o coś takiego jej chodziło) i ze każdy z jej klientów płaci na spotkaniu na którym jest ustalane menu. Pierwszy raz z takim czymś sie spotkaliśmy, powiedzieliśmy jej ze sie jeszcze zastanowimy czy oby na pewno chcemy zeby ona u nas gotowała, po tym jak na koniec rozmowy dała warunek ze pieniądze chciałaby do końca tygodnia otrzymać. Po poczytaniu kilku opini na tym forum na jej temat również stwierdziłam ze nie jej kuchnia nie jest az tak dobra jak ona sobie chwaliła. A wiec prośba do was, dajcie namiary na dobrą kucharkę

Gość Aaaagnieszkaaaa
A znasz jakiś dobry catering?

Gość basiczek24
O MATKO Ta kobieta ma tupet, żeby od kogoś kasę brać i jeszcze w ciemno, i jeszcze się Z nią umawiać i jeszcze nie przychodzi. Dobrze że nie daliście jej tej kasy. Porażka jacy ludzie niektórzy są:(

Gość Kama1012
To w maju już chciała całą gotówkę na wesele a wesele jest w sierpniu??my mieliśmy wesele od osoby a pieniądze wpłacaliśmy dopiero tydzień przed.A na jakiej sali macie mieć wasze wesele? ,może mogła bym kogoś polecić.

hej co myślicie o takich zespołach weselnych INNER SIDE lub VIVACE? Polecacie?

Jeśli chodzi o panią M. słuszna uwaga znam ją z opowiadań i nie raz miała wpadkę, dobrze że podjęła pani taką decyzję. Mogę pomóc znam ekipę godną polecenia jęsli panią to intresuję proszę napisać na mojego e maila: malina_9124@tlen.pl to ja podam pani ich numer telefonu.

Gość MARZENA:) ....
Witam .... mam do ODSTĄPIENIA SALE NA WESELE 2 sierpnia 2014 r. w Radlinie w ARKADII.... Zaliczki było dane 500 zł.... także tylko na zaliczce nam zależy....więcej informacji na priV meil : marzenas23@onet.pl SALA.... http://www.arkadiaradlin.pl/?galeria,10

Gość Wesele 2014
Możecie coś powiedzieć na temat restauracji: Dom Przyjęć Europejski w Żorach?? Jak jedzenie? Czy obsługa w porządku? Macie jakieś spostrzeżenia, uwagi?

Witam, czy ktoś może się wypowiedzieć na temat Domu Przyjęć "Prima" w Gołkowicach?

Gość justyna_n_19
hej zna ktos moze kogos kto gra na skrzypcach ??

Gość basiczek24
Do wesele 2014. Ja tam niestety nie byłam ale słyszałam dobre opinie na temat tej sali, jedzenia i obsługi. Sama chciałam mieć tam wesele, ale jakoś padło na inną salę. Nie podoba mi się ale tylko trochę miejsce, bo swoje wesele mam na "odludziu" gdzie jest spokój i gdzie nie ma ruchliwej drogi.

Gość narzeczona do marzena:)
W Arkadii szefowa zaliczke oddaje, nam oddała. Nie było żadnego problemu.

Gość dorociczka
no to mieliście szczęście ,bo wiele par juz pisało o odstąpieniu terminu by odzyskać zaliczkę

Gość Wesele 2014
Do basiczek24. Dotyczy Domu Przyjęć Europejski w Żorach. Dziękuję za wypowiedź. Niestety trudno jest znaleźć salę, która pasowałaby w 100%. Jeśłi mam iść na kompromis, to wolę kosztem otoczenia; "obejścia" niż obsługi i jedzenia. Ale chcialabym wiedzieć czy i na tym się nie przejedziemy:-) więc jeśli ktoś miał okazję być w tym miejscu na jakiejś imprezie, to proszę o opinię. Basiczek24, a gdzie Wy w takim razie organizujecie swoje wesele?

Gość bebe90
Do littlemadwomen: Bylam w tym roku na weselu w zamku w chałupkach - bardzo fajnie; jedzenia duzo i smaczne, obsluga sprawna, miejsce rzeczywiecie klimatyczne i nietuzinkowe bo to prawdziwy palac z XVIII wieku zdaje sie. Dodatkowym plusem jest to ze maja duzo miejsc nolegowych. W Wojnowicach niestety nie bylam wiec nie pomoge

Gość noworzeńcy
My bylismy ostatnio w "dom przyjęć ewa" i jesteśmy zadowoleni,jedzenie było bardzo dobre obsługa miła ,sala wysmienicie wystrojona ,DJ czyli syn włascicielki loklu potrafił zawiać gości do samego rana wiec polecam lokal jk i DJ

Gość basiczek24
Do wesele 2014. Myśmy wybrali dom przyjęć okolicznościowych gostyniec w Gostyni (http://www.gostyniec.pl/index.html). Dojazd fakt trochę trudny ale mamy nadzieję że goście nie pobłądzą:) Jak ktoś miał okazje tam być czy organizować wesele to proszę o opinie:) Słyszałam też dobre opinie nt. rojanki w Roju, moja ciocia tam była na weselu i bardzo zachwalała jedzenie i obsługę, ale z terminami ciężko bo podobno z 3 letnim wyprzedzeniem rezerwują termin pytałam się o termin na czerwiec to już nie mieli, jedynie co to w tygodniu.

Gość dorociczka
na wszystkich salach jedzenie jest dobre,obsługa zawsze będzie super jak dacie napiwek kelnerom przed weselem