Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jastrzębianka

Sala na wesele Jastrzębie i okolice

Polecane posty

Gość do justyna_n_19
Witam.Chcesz załatwić skrzypce w kościele - tel. 501 585 989 Pozdrawiam

Gość Tygirl
do littlemadwomen -> Jeśli chodzi o Zamek w Chałupkach to mogę napisać kilka rzeczy: Niedawno zmienił się tam szef kuchni, co jest akurat plusem, bo poprzedni nie cieszył się zbyt dobrą opinią. Tak jak pisałaś, miejsce ma swój klimat, jest piękne obejście i nie trzeba będzie jechać daleko na sesję zdjęciową. Ceny są całkiem przystępne, jest kilka wariantów do wyboru. Jedyny minus (akurat dla mnie, bo dla Ciebie może być plusem) jest taki, że jest osobno sala do tańczenia. Osoby siedzące przy stołach w ogóle nie widzą parkietu. To już zależy od waszych oczekiwań...

Gość Tygirl
Dziewczyny! Jeśli wciąż szukacie sali, znalazłam na fb Dworek Amadores w miejscowości Górki Wielkie. Ja akurat nic o niej nie wiem, ale na stronie int. wygląda dość ciekawie. Ja już znalazłam salę dla nas, choć nieźle zaryzykowałam :) Jest w trakcie budowy, która zakończy się w sierpniu/wrześniu. Mimo wszystko nie boję się o rezultat.

Gość gość
Hej! Tak się składa, że zarezerwowałam salę na 2015 w Avantii w Bluszczowie i napisze kilka moich spostrzeżeń. Ogólnie to korzystałam z tego forum zanim jechaliśmy zobaczyć salę na żywo no i totalnie się nie zgadzam z większością negatywnych opinii, które tylko mnie nie potrzebnie martwiły, dlatego chciałam je trochę sprostować :P. Pierwsza kwestia: menagerka. Po przeczytaniu opinii wręcz się trochę bałam jechać z nią gadać, a tutaj zaskoczenie! Konkretna, sympatyczna dziewczyna, która jak na razie z niczym nie robiła problemów, zobaczymy jak to będzie wyglądać przed ślubem :P. Nie wiem może czyta tez te forum i wyciąga wnioski, ale na razie odniosłam bardzo pozytywne wrażenie całym lokalem jak i samą menagerką. Ktoś pisał tez, że nie dają ładnego menu. Z tym się zgadzam, bo dostaliśmy tylko takie główne menu wydrukowane na zwykłej kartce papieru, a resztę na maila, ale nie jest to dla mnie aż takim minusem, żeby rezygnować przez to z sali:P. Ogólnie sala jest PRZEŚLICZNA! Moim zdaniem w okolicach Rybnika jest bardzo mało ładnych sal, a ta na pewno się do nich zalicza. Ogólnie to chyba była najszybsza decyzja w moim życiu, bo wiedziałam, że szukam czegoś takiego jak Bravo. Zgadzam się z opiniami, że to jest ten sam styl itd. Itp. ale z tego co się orientuje to Avantii projektuje ta sama projektantka co Bravo w Tworkowie więc w czym problem :D? Dlatego totalnie nie zgadzam się z jakimiś zarzutami w strone Avanti, że wygląda tak samo jak BRavo, zgapia styl itd. Dla mnie osobiście wygląd Sali to duży plus. Jeśli chodzi o cenę to my mamy cenę za dzień na 2015 z nieograniczonymi napojami za 190 zł ( 1,5 l na głowe cena 170 zł) i moim zdaniem jest dużo jedzenia. Nasz DJ też polecał lokal i z tego co się orientuje to kucharką w lokalu jest szefowa i mnie osobiście to uspokaja:P. Wiem brakuje dodatkowych atrakcji, ale mimo to moim zdaniem nie jest tam drogo. Szczerze powiedziawszy spodziewałam się wyższej ceny. W porównaniu do innych lokali byliśmy też w Ewie w Piecach i tam np cena teraz na ten rok jest już chyba 170 zł, w 2014 w tygodniu na 100% 180 zł, a w 2015 210 zł z nieograniczonymi napojami. Moim zdaniem to lekka przesada;/ biorąc pod uwagę, że na razie nie ma tam totalnie obejścia + widok z okna = zaorane pole:D. Fakt ma tam być remont ale nie z tej strony. Poza tym byliśmy tam jak były przystrojone stoły i wg mnie za taką cene powinien być przepych ale no ogólnie BIDA;/. Nie wiem jak później z jedzeniem bo nie byłam, pisze moje pierwsze wrażenia. Uważam, że lokal nie jest wart tak wysokiej ceny :P a dodam, że chorowałam na tą sale dość długo, do czasu gdy zobaczyłam Avanti ;p. Porównując dalej byliśmy też w Contrze w Wodzisławiu, która baaardzo mi się podobała na zdjęciach w internecie i po otrzymanej inforamcji, że sala jest przeznaczona na 130 osób myślałam, że ostatecznie tam wylądujemy, a tu troszkę szok…Sala owszem może i jest na 130 osób ale wtedy nie byłoby miejsca do tańczenia bo sala jest naprawdę malutka. Dodatkowo tam praktycznie nie ma obejścia O_o podczas gdy na zdjęciach prezentowało się to totalnie inaczej. Byłam bardzo zawiedziona i moim zdaniem to, że rozpowiadają, że to sala na 130 osób to lekka przesada. No chyba, że ktoś planuje mniejsze wesele to idzie się zastanowić, bo sala po remoncie jest naprawdę śliczna. Chodzi mi o wygląd stołów, zastawy, kolorystyka, to trzeba im przyznać mają to zrobione rewelacyjnie chyba najlepiej jakie widziałam. No i jeszcze została kwestia stołów w Avanti. Ja akurat byłam jak stoły były w podkowę i para młoda siedziała w środku, także również nie rozumię negatywnych opinii odnośnie ,,złego” ułożenia stołów skoro każdy może je ustawić jak mu się podoba:P: To tyle jak chodzi o moje pierwsze wrażenia z Avantii. Pozdrawiam

Gość gość
Hej! Tak się składa, że zarezerwowałam salę na 2015 w Avantii w Bluszczowie i napisze kilka moich spostrzeżeń. Ogólnie to korzystałam z tego forum zanim jechaliśmy zobaczyć salę na żywo no i totalnie się nie zgadzam z większością negatywnych opinii, które tylko mnie nie potrzebnie martwiły, dlatego chciałam je trochę sprostować :P. Pierwsza kwestia: menagerka. Po przeczytaniu opinii wręcz się trochę bałam jechać z nią gadać, a tutaj zaskoczenie! Konkretna, sympatyczna dziewczyna, która jak na razie z niczym nie robiła problemów, zobaczymy jak to będzie wyglądać przed ślubem :P. Nie wiem może czyta tez te forum i wyciąga wnioski, ale na razie odniosłam bardzo pozytywne wrażenie całym lokalem jak i samą menagerką. Ktoś pisał tez, że nie dają ładnego menu. Z tym się zgadzam, bo dostaliśmy tylko takie główne menu wydrukowane na zwykłej kartce papieru, a resztę na maila, ale nie jest to dla mnie aż takim minusem, żeby rezygnować przez to z sali:P. Ogólnie sala jest PRZEŚLICZNA! Moim zdaniem w okolicach Rybnika jest bardzo mało ładnych sal, a ta na pewno się do nich zalicza. Ogólnie to chyba była najszybsza decyzja w moim życiu, bo wiedziałam, że szukam czegoś takiego jak Bravo. Zgadzam się z opiniami, że to jest ten sam styl itd. Itp. ale z tego co się orientuje to Avantii projektuje ta sama projektantka co Bravo w Tworkowie więc w czym problem :D? Dlatego totalnie nie zgadzam się z jakimiś zarzutami w strone Avanti, że wygląda tak samo jak BRavo, zgapia styl itd. Dla mnie osobiście wygląd Sali to duży plus. Jeśli chodzi o cenę to my mamy cenę za dzień na 2015 z nieograniczonymi napojami za 190 zł ( 1,5 l na głowe cena 170 zł) i moim zdaniem jest dużo jedzenia. Nasz DJ też polecał lokal i z tego co się orientuje to kucharką w lokalu jest szefowa i mnie osobiście to uspokaja:P. Wiem brakuje dodatkowych atrakcji, ale mimo to moim zdaniem nie jest tam drogo. Szczerze powiedziawszy spodziewałam się wyższej ceny.

Gość gość
omg sory za dodanie tyle odp.. myślałam, że to się nie wgrało:P

Gość zz top
Czy ktoś spotkał ( w sensie był na imprezie gdzie oni grali) sie z zespołem Nastrój?? jak tak prosze o opinie

Gość gość
co do sali Awanti to zgadzam sie ,menadżerka sympatyczna ,jedzenie bardzo dobre,tylko mają beznadziejny układ stołów,siedziałam pod samym oknem i nie widziałam nic co się dzieje na parkiecie,gdybym siedziała blisko parkietu to na pewno nie miałbym zastrzeżeń i chwaliłąbym tę salę

Gość gosciowa
czy ktos korzystal z uslug dj fenomen bo zadnych opinii nie moge znalesc w internecie - mam podpisana umowe ale tez mam spore obawy co do tego dj ! proszę o opinie

Gość GochaS_86
katia85 hej co myślicie o takich zespołach weselnych INNER SIDE lub VIVACE? Polecacie? Polecam zespół INNER SIDE. Bawiłam się na weselu, którym grali i było SUPER!!! Bogaty repertuar, fajne zabawy, nie grają tylko na klawiszach, ale mają również saksofon i puzon!! Głos od wokalistki....MEGA. Polecam jak najbardziej!!

Gość Qba90
polecam Dom Przyjęć Anna w Gorzyczkach,sala duża,pokoje też są,w każdym łazienka,kuchnia smaczna,i z tego co wiem to są wolne terminy na ten rok,teren jest ogrodzony,duży parking

Gość sabina789
Cześć, czy może ktoś zamieścić opinie na temat restauracji "Chata Staropolska w Mszanej???

Gość gość
Dziewczyny szukacie wolnej sali na 2013 rok -widzę zwolnił się termin 10-11 sierpień w domu weselnym Finezja-Szczerbice polecam ładna sala

Gość anitaszym
Sorki ze sie tak wcinam ale mam do sprzedania suknie slubna. jesli ktos jest zainteresowany to serdecznie zapraszam do obejrzenia na stronie allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=3308032333 dzieki za uwage i przepraszam za post:) pozdr

Gość laik
Witam serdecynie, planujemy wesele na przyszly rok i oczywiscie pierwszym problemem jest wybor sali. Przeczytalem wszystkie posty od 2008, troche podzwonilem (tyle moge siedze w niemczech :/) Z tych wszystkich sal, ktore sam znalazlem w internecie kilka ma wolne terminy tak wiec bardzo prosze o opinie i porade, ktora na dzien dzisiejszy warto wybrac (wiadomo duzo sie moglo zmienic na przestrzeni kilku lat). Bralem pod uwage, zdanie forumowiczow w sprawie kuchni, wyglad i wielkosc sali oraz obejscie, ktore chcialem aby bylo duze i piekne jadnakze tak jak juz wczesniej pewna Pani zauwazyla goscie moga sie zbyt 'rozchodzic'... ;). Wesele planuje na +/-70 osob, wiec prosze o wypowiedz znawczyni lub znawcow tematu ;) A do wyboru mam: Gosciniec Wrzosy Arka Zajazd Cyganek Konieczynka Megalit Platinum Za wszelkie informacje bardzo dziekuje ;)

Gość gość
na to pójdzie tylko LAIK -żaden każdy inny sam zdecyduje gdzie kiedy no i kto ma zagrać niezrozumiała jest dla mnie taka oferta

Gość gość
Dj fenomen z rybnika to jest masakra.facet rozwiesza na waszym weselu reklame , bez pytania robi zdjecia i zamieszcza takze bez pytania w internecie na facebooku , a zeby tego bylo malo to na weselu rozdaje ulotki ze swoja oferta!!!!!!!!!!!!!!!!! Masakra !!!!!! Nie polecam !!!!! Do tego ciezko sie z nim dogadac!! Uparty jak osiol ! Nie szanuje prosb pary mlodej dla ktorej pracuje! Nie polecam nikomu! Prosi sie go o cos a on robi i tak po swojemu! Bo wie lepiej od ciebie co dla cienie jest dobre a co nie!

Gość Szukaczka
Szukam(y) fotografa na ślub i wesele, które odbędą się 09.08.2014 w Świerklanach. Zainteresowanych proszę o oferty, a zorientowanych o ewentualną podpowiedź gdzie szukać, kogo szukać, za ile. Interesują nas: - filmik podziękowawczy dla Rodziców (może być bardzo dziwaczny i zrobiony nawet zaraz), - film ze ślubu (krótki), - film z wesela (trochę dłuższy ale tylko do momentu dopóki "fryzury" się trzymają) - filmik z błogosławieństwa Czekamy na informacje i przykładowe filmy!

Gość gość
Może w Avanti jest ładnie, ale nie ma żadnego obejścia, przecież goście też muszą gdzieś wyjść, tam jest w sumie wieś. O managerce też słyszałem niepochlebne opinie. Byliśmy tam i noclegów też nie ma, nawet dla pary młodej. A dla gości już w ogóle, szefowie mieszkają nad Tobą zamiast zrobić tam noclegi dla gości. Za niedługo tam chyba ludzi nie będzie, a szkoda, bo bardzo ładna sala. Mogliby się postarać o jakieś obejście i noclegi...

Gość andzia 1234
hej szukam zepolu na wesele albo moze namiaru na jakies dansingi gdzie spiewaja zepoly weselne , mamy problem bo od zespolu duzo na zabawie zalezy a niewiemy gdzie szukac macie jakiec sprawdzone ... pozdrawiam

Gość gość
napisz gdzie wesele oraz termin pozdrowienia

Gość gość
gdzie teraz Brygada gra w sobotę chętnie posłuchamy na żywo ponieważ jak się słucha was z dema to raczej na nie ale zobaczymy

Gość aniusia1234
ja tez najchetniej poszla bym posluchac na zywo tylko nie wiem gdzie jak bedziecie wiedziec to piszcie gdzie odbywaja sie dansingi

Gość gość
Jeżeli chcecie zaoszczędzić czas na szukaniu sal weselnych wejdzie sobie na stronę www.rezerwacjeslubne.com.pl Firma Lost & found sprzedaje odwołane śluby. Maja terminy na bardzo fajne sale i nie trzeba długo na nie czekać.

Gość ilona83
hej!a co byście powiedzieli na salę weselną "Paszkówka"w Żorach?był ktoś może?albo miał tam wesele????

Gość gość
Byłam jako gość.Dla mnie jedynie te kolumny na sali trochę przeszkadzały bo niektórzy byli schowani za tymi kolumnami.Jedzenie dobre,ładnie podane.Tort mi nie smakował,był zbyt ciężki i czuć było masłem.Jako gośc byłam zadowolona.Zrobiłabym tam moje wesele, nie wiem skąd mieli ciasta ale zmieniłabym cukiernię.Nie wiem jak cenowo bo nie [pytałam.

Gość gościuwa222222222
brzydka nazwa,kojaży sie ze speluną z lat 80 ale lokal pierwsza klasa,mojej siostry było wesele ale my ciasta i tort zamawialiśmy gdzie indziej,bo byliśmy na chrzcinach i ciasta nie były zbyt smaczne,także lokal popieram ,mi kolumny nie przeszkadzały

Gość gość
nazwa rzeczywiście brzydka ,dla mnie kojarzy się z paskudą ale wszystko inne jest super