Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość help me please ... help

Jak to się nazywa ??????

Polecane posty

Witajcie, usiłuję znaleźć w necie pewien mebel, a dokładniej salon meblowy, w którym ten mebel można kupić... Mój problem polega na tym, że nie mam pojęcia, co wpisać w wyszukiwarkę, jak fachowo nazywa się ten mebelek :( Chodzi o łóżko piętrowe, ale miejsce do spania jest tylko na górze, na dole jest po jednej stronie wolne miejsce, np. na biurko, a po drugiej szafa, która stanowi dodatkowo element nośny tego łóżka.

Nie wiem, czy dokładnie o to ci chodzi, ale coś podobnego co opisujesz chyba jest w Ikei... Ale jak to się nazywa fachowo, to nie mam pojęcia.

Gość ja bym zaszła w ciążę
Dokładnie coś takiego, tylko tam gdzie jest drabinka, jest też szafa, stanowiąca całość z łóżkiem. W Ikei? - dzięki, zaraz zerknę na ich stronkę :)

Gość o ja nie mogę
ja na allegro wpisałam łóżko antresola i mi parę wyskoczyło tylko nie wiem czy to jest nazwa marki łóżka czy ogólnie tak się te łóżka nazywają

to wyżej to ja, tylko zapomniałam zmienić nicka :O Fajnie - tak, tak, dokładnie to, tyle że z szafą

no właśnie same łóżka znalazłam, ale bez szafy :(

Gość onuca
antresola jak nazwa wskazuje zawsze będzie z pustym dołem. wpisałem po prostu łózko piętrowe z biurkiem:o

onuca - Twój link mi nie działa :( ale dziękuję serdecznie, zaraz poszukam na tej głównej stronie :)

Gość onuca
no mi też. wpisz w allegro VOX SKAUT.w wyszukiwaniu aukcji

onuca - już się tam dostałam, faktycznie, to jest to :) wielkie dzięki :) ale musi być stare, bo na głównej stronie producenta nie znalazłam :( o ja nie mogę - tak, dokładnie to :) wielkie dzięki :) tyle, że ciekawa jestem, u jakiego producenta można to nabyć w tej chwili, bo wyskakują same ogłoszenia z allegro, itd. wolałabym jednak nowe łóżko :)

hehe :) mam nadzieję, że zdejmą mi to cudo z góry :D jeszcze raz serdecznie dziękuję wszystkim :) 🌻