Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papayek

maila do Prezesa TVP mam ochotę napisać, czy zgadzacie się ze mną ?

Polecane posty

Gość papayek

Witam , W pierwszym programie telewizji państwowej jest LIPA a na drugim programie jest NUDA , jak to kiedyś powiedział słynny satyryk Laskowik i coś w tym jest, gdybym był Prezesem TVP to bym natychmiast wykorzystał to, że ten stary \'kawałek\' Urszuli Dudziak pod tytulem \'PAPAYA\' jest na topie i może to być przebój tego lata skoro już tysiące ludzi na świecie wymyśliło taki taniec pod melodię PAPAYA , telewizja państwowa powinna srobić show , niech wszyscy tańczą i niech wszyscy się bawią , niech świat zobaczy, że PAPAYA pochodzi z Polski i polska słynie z melodii PAPAYA , tak myślę że Urszula Dudziak może i powinna swój wokal pokazać razem z Grażyną Auguścik . Skoro dowództwo TVP na Pana Lisa wydało wielką kasę zamiast transmisji meczów piłki nożnej to teraz mądrości życzę szefom TVP i proszę , propagujcie to co polskie i dobre oprócz tego, że Donald marzy .

Gość absolutnie się zgadzam

nie koniecznie trzeba optować za polskimi programami, ale jak u nas zaczyna się weeckend to telewizja nasza to koszmar, a w sukurs idą CANAL+ i reszta, a taką forsę się płaci, że szok .Albo się modlą albo słowo na niedzielę i takie pierdy ,że głowa mała.Też nie jestem za tym, aby telewizja wyręczała nas w różnych rzeczach albo nam coś zastępowała, ale kurcze chciałabym włączyć telewizor i jak mam ochotę , to coś ciekawego obejrzeć. I tyle.

Dobra-to dopisz jeszcze żeby nie wydawali pieniędzy z naszych abonamentów na chłam typu ,,Gwiazdy tańczą na nerwach,, czy Nataszka Urbańska-siłą kreowana na gwiazdkę czy tego chcemy czy nie...jak coś ja sie podpisuję pod petycją!

Gość o ja nie mogę
wysyłaj i to zaraz bo już nie można znieśc tego chłamu co tam puszczaja typu Pokraki na łyżwach i 100 powtórka m jak miłość złotopolskich i innych nieudanych seriali