Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olllllllaaaa

co sądzicie o tych rzeczach??? /allegro/ doradzcie

Polecane posty

Gość olllllllaaaa

czy to jest ładne??? bo juz zgłupiałam http://allegro.pl/item319479249_trendy_torba_perlowy_szyk_nowy_fason_.html (ta jasna) myślicie ze ona bedzie sie tak tandetnie blyszczec??? nie chce zeby wygladala bazarowo. http://allegro.pl/item321668713_buty_balerinki_a19_5_dkbeige_szpice_odlotowe_38.html czy te buty pasuja do tej torebki??? http://allegro.pl/item318878116_sliczna_bluzka_w_modnych_kolorach_nowosc_.html kupił ktoś taka bluzke??? co o niej sądzicie?

Gość olllllllaaaa
up

Gość odpowiadam na pytanie
moje zdanie: torebka i buty do niczego bluzka może być o ile masz maly lub średni biust i nie masz \"brzuszka\" :)

buty jak dla mnie nawet fajne...a ten allegrowicz od bluzki ma dużo negatywów jeśli chcesz akurat coś od niego kupić

Gość olkaa......
kurcze, no wlasnie negatywy... a tak mi sie podobala ta bluzka... czyli mowicie ze torebka nie a buty ewentualnie moga być...

buty i obie bluzki paskudne. z najtanszej bawelny po 2 praniach sie rozleca. torebka moze byc ale jak dla mnie ma za krotkie ucho,bo jest tylko do trzymania, nie na ramie.

Gość kokardkaaa
o nie ;(

Gość kokardkaaa
outsiderka a jakie buty ci sie podobaja?

Gość kokardkaaa
ale tam jest napisane ze to wiskoza ... nie mowcie ze kupilam tandete :(

Gość kokardkaaa
uppppppppppppppppppppppppp

Gość przymierzalam
te czarne swietne,przymierzalam takie u znajomej i moj rozmiar 36 byl za duzy na mnie :-( a widzialam tez w innych kolorach zlote i srenrne,ale niestety nie moge znalezc rozm.35.

Gość przymierzalam
gdyby ktos z Was znalazl przypadkiem rozm.35 z tego typu to prosze o linka.dziekuje!

Torebka nie jest zbyt ładna, te pierwsze buty nawet fajne, ale wolałabym inny kolor. Bluzka nieciekawa, a te drugie buty są ok

drugie buty jeszcze brzydsze. nie podobają mi się w ogóle buty ze szpicem :D ale w końcu to ty je będziesz nosić, nie ja :) 🖐️

Gość do outsiderka
super ciekawe jakie ty nosisz buty skoro mowisz ze te sa jeszcze brzydsze. az strach pomyslec

Gość zawsze na publicznym forum
znajdzie sie jakis prymityw czerpiacy radosc z obrazania innych tutaj jest to outsiderka.

dziękuję za komplement :D po prostu nie podobają mi się buty z czubami, ani balerinki ze szpicem. to takie dziwne? piszę co myślę, to forum zeszło na psy to mi bez różnicy :D

buty ok gdyby nei ta kokarda..... torebka nei moj styl........nie wiem jaki jest Twoj..... ale bluzka okroopna....za krotka......do tego nie wiadomo jakiej jakosci......

Gość olkaaa..
no mam dopiero 22 lata, lubie styl taki wygodny i elegancki. dobra, juz sie zdecydowalam ze nie kupie niczego z tych rzeczy. podobaja mi sie te czarne teraz buty, tylko ze generalnie szukalam jasnych bo czarnych mam juz troche;)

Gość Fenomeeenkaaa

jakos tez nie jestem przekonana do balerinek ze szpicem..po prostu... a tez mysle, ze ciekawje bedzie jak sie odejdzie od tego \"torebka i buty w jednym kolorze\" :) torebkki ladne, ale mi by przeszkadzalo, ze nie ma dluzszych ramion... a haslo \"rozmiar uniwersalny\" mnie odstrasza...choc kroj niezly ciezko mi sie znalezc miedzy S M a L... a copdiero wejsc w rozmiaru uniwersalny ;p

Gość do fenomenkaa
powiedz prosze jak te szpileczki sie nosi??? są wygodne?? czy rozmiar jest standardowy? tzn kupilas taki rozm jaki zawsze nosilas i byly ok?? ja chce kupic takie buty tez

Gość aaaabhgbubaaaaaaaaaaaa
aaa

Gość a najbardziej beznadziejna
jestes ty lilly