Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę o podpowiedz

jak się nazywa i ile kosztuje taki manicure?

Polecane posty

Gość proszę o podpowiedz

w życiu nie byłam u manicurzystki, moje paznokcie są bardzo słabe i nie ma mowy o wyhodowaniu długich zdrowych pazurków ale mam pracę "z ludżmi" i właściwie ładny manicure byłby porządany, ale nie chcę takich długaśnych pazurów jak to nie raz widzę u kobiet wystają ze 2 cm i ozdobione jak do cyrku, chciałabym aby moje wystawały tak gora do pół cm i chyba jednak najbardziej podoba mi się manicure francuski, jednak swoich w życiu nie zapuszczę na taką długość, musiałabym coś założyć, są jakieś akryle żele nie wiem co tam jeszcze, co polecacie? dużo piszę na klawiaturze no i robię wszystkie prace domowe bez rękawic/ w rękawicach nie umiem/ co w takim wypadku może zaproponować mi manicurzystka , po jakim czasie będzie konieczna poprawka i przede wszystkim jakie to koszty? jestem zielona w tym temacie więc dziekuję za rady

Gość jaakkakak
tez jestem zainteresowana, 15lat obgryzalam

Gość Zalezy.....
Zaproponowac Ci moze zel, akryl lub porcelane. Jesli nie lubisz tipsow to przedluzy Ci paznokcie na formie. Kazda z tych metod powinna byc jednakowo wytrzymala i trwala, wszystko zalezy od umiejetnosci dziewczyny, najlepiej wybrac kogos juz poleconego:)Zalezy w jakim salonie czy w domu u stylistki bys chciala zrobic bedzie sie wahac od 35-150 zł. Uzupelnienia srednio co 3-4 tygodnie w zaleznosci o dtego jak szybko Ci beda rosnac pazurki:> koszt? ok polowe normalnej stwaki:)