Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfiujfuh

co widzicie w chudych ludziach?

Polecane posty

Gość mała ruda 150cm
Ważne jest, żeby się w swoim ciele dobrze czuć, a nie, żeby komuś podpasować.

Gość burek spod szóstki
chamidło ma rację, kobieta-klepsydra to jest TO!!!!

Gość bo to nie tobie
ma się taka kobieta podobać. ona ma się podobać sobie i jej facetowi. lesbijką jesteś czy co, że cię tak ten temat rusza ? jestem szczupła, mam wystające kości tu i tam, ale mam też duży biust i krągłą pupę, uwierz, faceci to lubią :) ciao :)

Wiem że pani z pierwszego linku nie jest gruba. :) Ale ma krągłe uda, szeroką pupę. W kontraście z wąską talią - taka figura to po prostu marzenie. Nie umiem dać przykładu bardziej okrągłej kobiety i napisać czy podoba mi się czy nie, bo takich aktorek raczej nie ma. Scarlett J. wg mnie jest szczupła. Nie rozumiem więc określenia \"korpulentna\" wobec niej.

Gość mała ruda 150cm
Tak, Chamidło, tyle ze to nie od wagi a od sylwetki zależy. Szersze biodra to efekt budowy, nie wagi. Z biustem jest już trochę inaczej, ale też nie tylko waga tu waży.;)

Gość hehehhe hehe
mała ruda dobrze gada ;)

ja ważę mało w stosunku do mojego wzrostu, ale mimo to mam 64cm w talii i 90 parę w biodrach, bo mam je szerokie. Jestem taka a nie inna i madafaka sie nie zmienie, kości sobie nie spiłuję, bo wystają.:O

Gość hehehhe hehe
a tak a propos jakie wymiary ma Monica Belluci?

Dziwne są jej zdjęcia, bo na zdjęciu w żółtej sukni ma piękną figurę, ale ciut za wąskie biodra, natomiast na zdjęciu w spodenkach ma za szerokie biodra a za mały biust. Jednak mogę i tak stwierdzić że figurę ma b. ładną. Wciąż jednak nie jest to osoba przy kości.

Nie znam się kompletnie na wagach i wymiarach kobiet, ale podejrzewam że taka Monica Bellucci ma na oko pewnie ze 170 cm i minimum 65 kg. Gdyby wpisala się na kafeterii - wszyscy napisaliby że jest za gruba. Wszyscy czyli ... kobiety. :) A dla milionów mężczyzn to jest kobieta ideał.

czarna oliwka .. to jak ja mam się ubrac aby zatuszowac moją minimalną niedowagę ??

Gość Karolinaaa Jak Modelka
A ja mam 168 wzrostu waze ok 54 kg , widze ze ten top to kolejna zazdrosc !!! dziewczyny zazdroszcza swoim szczuplym kolezanka i specjalnie wmawiaja ze chude sa brzydkie itd.... bo by chcialy zeby byly grube tak jak one !! Ale niestety taka jest prawda faceci naprawde wola szczuple dziewczyny od tych grubasek;/ Rozumiem ze te przesadnie chude to fakt moze nie wygladaja za ciekawei jesli nie maja w ogóle pupy i biustu . Ja jestem szczupla ale nie przesadnie , mam 93 w biodrach , 90 w biuscie , nigdy nie mialam problemow ze znalezieniem chlopaka ! Kazde zawsze zachwycal sie moim cialem , Moj terazniejszy chlopak szaleje za moimi nogami mimo ze ja uważam ze są zbyt szczupłe i wiele bym dała aby byly trosze grubsze , ale niestety nic nie działa aby je jakoś zaokrąglić.

Gość zaraz ..
"ale mi nie chodzi o kostki, bo te ma w miare normalne, chodzi o obszar wyzej, o łydki, nie widzicie tego? to jest anorektyczka" Co za bzdury. Wbij sobie tłuku do głowy że anorektyczka to taka osoba która będąc szczupłą i tak się odchudza. Jednak wiele lasek ma bardzo szczupłe ciało jedząc normalne posiłki i wtedy to nie jest anoreksja tylko taka przemiana materii. A wy widząc kogokolwlek bardzo szczupłego od razu pierdolicie o anoreksji nie wiedząc nic o życiu tej osoby. Uważam że to jest chamstwo!

Nie do końca się zgodzę z tym że za słowami autorki przemawia zazdrość. Miałem kilka bardzo szczupłych dziewczyn i faktycznie nieprzyjemne było przytulanie ich. Czułem się jakbym przytulał... kurczaka. Do tego wychodzonego. Ktoś wyżej pisał że kobiety "klepsydry" są dla chudych facetów. Ja chudy nie jestem. Mam blisko 190 cm i ważę 92 kg. Nie jest to tłuszcz, ponieważ uzależniłem się od siłowni ;) ale od kobiet nigdy nie wymagałem muskularnego lub b. szczupłego ciała. Kobiety muszą się różnic od mężczyzn. Ja mam twarde ciało, więc kobieta powinna mieć miękkie. :)

tak to prawda!!!! niewiedza nawet jakie niektóre dziewczyny mają kompleksy z tego powodu !! Czasami cos jest nie tak ile jest topikow ze chca przytyc robia wszytsko nawet faszeruja sie róznymi tabletkami zeby przytyc jedza tluste jedzenie , a WY głupie grube spaślaki śmiecie wyzywać je od anorektyczek . !! Głupie zazdrośnice ze zwisającym tłuszczem na brzuchu i celulitem na udach!!!!!!!!!!

Gość siemmmpre
Karolina, jestes emocjonalnie niezrownowazona, idz cos lepiej zjesc:O

cream - ciężko mi powiedzieć, ja ubieram się tak jak mi jest wygodnie i radzę Ci, żebyś poprzymierzał różne rzeczy i sam doszedł do tego w czym Ci wygodnie i ładnie;) frytki robisz? podziel się:P:classic_cool:

Gość BLAGAM WYTLUMACZCIE MI JEDNO
Jak wyglądają żebra nad biustem? To gdzie te kobiety mają biust? NA brzuchu? "Niektóre dziewczyny mają widoczne żebra nad biustem. Akurat to ostatnie obrzydza mnie strasznie." Moglibyście wkleić linki ze zdjeciami takich kobiet?

chamidło , każdy ma inny gust , ja wiem co znaczy być bardzo chudą bo 3 lata temu też miałam ten problem ważyłam 44 kg i bardzo sie umeczyłam aby dość do mojej terazniejszej wagi , niemam wystajacych zeber ani kosci biodrowych mam zupełnie szczupłą sylwetke , tylko moje łydki niestety pozostały szczuplutkie. I bardzo wnerwia mnie jak ktoś wyzywa chude dziewczyny ! Myskicie że one też by niechciały mieć kobiecego ciała??? naprawde niekotre grube spasione idiotki niewiedzą co znaczy słowo"anorektyczka" !!!!!!!!!!!!!!!!!