Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfiujfuh

co widzicie w chudych ludziach?

Polecane posty

Gość siemmmpre
niekotre grube spasione idiotki niewiedzą co znaczy słowo"anorektyczka" !!!!!!!!!!!!!!!!! Musisz miec straszne kompleksy, skoro tak obrazasz ludzi:O

Gość Karolinaaa Jak Modelka
oj zdziwiłabyś sie bo niemam kompeleksów dotyczących mojego ciała, Bronie szczupłych dziewczyn !! one też by chciały być bardziej krąglejsze a to nie znaczy że trzeba je wyzywac od anorektyczek;/

dsgfgfg i własnie te linki co TY wysłałes można uznać że te kobiety są wychudzone , ale znajac zycie to grubaski z tego forum powiedzą że nawet ta jest za chuda : http://i44.photobucket.com/albums/f19/daflow669/christina_aguilera.jpg uwierzcie że faceci szaleją za takim ciałem ! a nie za waszym celulitem , i żwiśniętym tłuszczem !!!

Gość fpjgopj
to były 3 anorektyczki, chore dziewczyny tu jest chyba gadka o chudych ale nie chorych

Gość huujjciwdupe
Karolinaaa Jak Modelka kompleksy cie zjadaja , to widac po tym co piszesz

cooo??? Acha, chodzi Tobie o Twój topik o sylwetce?:P Mogłabym Cię nie lubić jakbym Cię znała w realu, zresztą napisałam, że mi się wydaje, że jesteś taki a nie inny, ale prawdy nie znam. Pogadać na kafe można z każdym więc już mi odpuść, co?;) 🌻dla Ciebie i życzę powodzenia w drodze do idealnej sylwetki🖐️

mnie kompleksy zjadaja Ciekawe jakie ?:D napewno niemam nic do pozazdroszczenia wszystkim grubasom ! z kołowatyki nogami i rozlazłym ciałem ! a autorka topiku przy tej wadze powinna zastanowic sie nad tym aby suchdnac z 5 kg a nie zazdroscic !

Gość BLAGAM WYTLUMACZCIE MI JEDNO
te 3 to były anorektyczki, ja sie pytam gdzie autorka widziala na żywo żebra nad biustem :|

dsgfgfg i wlasnie Ty teraz pokazałes obraz "anorektyczek" , niech w koncu grubasy zobacz jak wyglądają prawdziwe anorektyczki , a nie dziewczyny które widzimy na co dzien , które jedzą normalne posiłki a niestety są nadal szczupłe !! to jest wielka roznica !

Karolino o ile autorka topiku pisze prawdę, to jej BMI wynosi nieco ponad 21 czyli jest idealne! a skoro tak, czemu mówisz o niej grubas i radzisz jej, aby schudła? złości Cię, że komuś nie podobają się kościste kształty i uważasz, że to daje Ci prawo do zwrotnego wyzywania kogoś? zadziwiająca logika!

Bo wy sadzicie że ja roznież należe do tych z wystającymi kościami niestety nie , ale wiem co to znaczy , pisalam wczesniej że z 3 lata temu też bymam chuda i wiem jaki włozyłam trud aby zdobyc kg i żeby wyglądac tak jak teraz wyglądam. Denerwuje mnie to jak każdy najezdza na szczuple dziewczyny , wiem że to czysta zazdrośc z waszej strony a tak pozatym to mam identyczną figure jak ta dziewczyna : http://i12.tinypic.com/49a7bb5.jpg szukałam najbardziej odpowiedniej fotki , i znając życie zaraz grubaski napiszą Co za chudielec !! kosciotrup , przecież to anoreksja!!! Tak bardzo zazdroszczą że jednak każdy facet woli taką kobiete !!

Gość lahisteria
Masz jakas obsesje na punkcie osob z nadwaga:O:O

tak żebyś wiedziała że mam, niepodba mi się ciało dziewczyn które mają nadwage , naprawde jest tyle sposobow zeby schudnąc tylko trzeba mieć zapał i chęci , a one tylko zazdroszczą i potrafią każdej szczupłej dziewczynie dogadywac i uważać ją za kosciotrupa jęsli nieposiada żadnej wystajacej fałdki i odrazu wyzywac od "anoreksji" wrrrrrrrrrrr mam kolezanke , lktora wazy 60 kg przz wzroscie 168 , i ostatnio siedzi jedna grubaska na krześle a ta moja koleżanka ANka chciala przejsc i ta grubaska do niej "zmiescisz sie ?" a ANka do niej "no jeszcze tak" a grubaska" no tak , przeciez TY to prawie anoreksja" buhahaha smieszne i żenujące !!! dodam że kolezana ma spory biust i niema w niej nic chudego , ale dla grubasa kazda szczupla dziewczyna to już anoreksja!!!

dodam ze grubasy sa zadrosne , że my szczuple możemy jeśc co chcemy , lody , chipsy , chamburgery i niemusimy sie obawiac że urosnie nam za dużo dupa bo nawet gdyby to i tak bedziemy wyglądać korzystanie . Pamietajcie że kazda szczupła kiedyś będzie w ciązy i nabierze ciała i która bedzie wygladac korzystniej ? napewno nie ta z nadwagą !!!!! czujecie jak grubasce przybedzie w czasie ciązy ok 15 kg ;/ napewno nie apetyczny widok!! a teraz ide sobie zorbić frytki . CO z tego że kaloryczne jem na co mam ochote i tak mi nie zaszkodzi nawet jakbym przytyła jeszcze 5 kg !! wiec zastanowcie sie zazdrosnice i lepiej zacznijcie sie odchudzac

Gość Sexy_Cosa
Karolina przeginasz, nie sadzisz?? krytykujesz kogos , ze jak sie nazre frytek to tyje a Ty nie?? niech Ci zaczna przepraszac bo to ich wina:/ rozumiem, ze krytykujesz za lenistwo i,brak ruchu i jedzenie ponad miare... ale naprawde nie ma sie czym chwalic, ze jesz ile chcesz i nie tyjesz, pozazdroscic genow!! jakbys sie pochwalila, ze sylwetke zawdzieczasz temu, ze cwiczysz , jesz zdrowo ze jestes zdyscyplionowana, to rozumiem.. ale tak?? jak tak mozesz...:/

Gość aneczkaZirlandii
karolina moze i cialo masz niezle, jesli faktycznie osoba na fotce jest podobna do ciebie, natomiast w glowie TOTALNA PUSTKA zal mi cie, bo nawet jesli wydasz sie interesujaca facetowi to po chwili rozmowy przekona sie z kim ma do czynienia.wiesz mi ,te dziewczyny, ktore maja nawet kilka kilo wiecej moga byc bardziej interesujace niz ty bo maja cos w glowie i jak schudna to to im zostanie a ty dalej bedziesz pustakiem...i tylko pustak taki jak ty zdecyduje sie spedzic z toba zycie, a uroda z wiekiem przemija-nie zapominaj o tym.zenada ...

spadajcie na krzaki wy grube zazdrośne paszkwile!!!!!!!!! zazdrościcie mi bo jestem szczupła!!!!!! a wasi faceci na pewno was oklamują i zdradzają was z takimi jak ja!!!!!! nie wierzę że facet może lubić brzuszysko!!!!!! oklamuj siebie dalej, wielorybie!! he he he

Gość chyba
Karolinko nie wiesz co to znaczy paszkwil...

hehe mam gdzieś wasze komentarze :) nie jestem pusta ani głupia , mam 21 lat , studiuje , ukonczylam kilka kursów , mam stałego partnera od 5 lat , pracuje za granica , umie 2 jezyki , dobrze mi sie powodzi , mam ładną sylwetke , dlugie zadbane włoski do połowy pleców , idealnie gładką skóre bez żadnych wyprysków ani przebarwień . Wiele osób proponowało mi prace fotomodelki. I pisze to bo mam sie czym pochwalić , a nie po to abyście mi zazdrościli , każdy ma w sobie coś ładnego a jednocześnie coś co sie komuś może nie podobać . Ale przestancie w końcu najezdzac na szczupłe dziewczyny bo zauwazcie że ona mają naprawde dużo lepiej , a wy wszytskie potraficie tylko zazdroscic , patrzyc z zadroscia na każdą ładniejszą od siebie dziewczyne , krytykowac za ubiór , za ładne ciało , za wszystko!!! zastanowcie sie nad soboaąi zrobcie w sobie cos aby też podobac sie facetom takie jak jestescie , a nie zakladacie glupie topiki jak dzieci z gimnazium !! prowadze zdrowy tryb życia , jem na co mam ochote ale jak widze że juz zaczyna mi isc w boczki brzuch to zaczynam coś z tym robić !! LUdzie na Boga przecież niebede opychac sie chamburgerami przed tv brzuch bedzie mi rozsnac a potem z zazdrosci bede najezdzac na szczuplejsze koleżanki ! mam w dupie wasze komentarze którymi mnie teraz zjedziecie ze sie chwale itd.... na tym forum jestem anonimowa i moge napisać jakie mam zalety , i tak nikt nie wie kto to pisze , wiec nie widze powodu abym miała kłamać i sama sobie dodawać zalet . POZDRO :-)))))))

to nie ja pisałam komentarze o paszkwilu , nawet nieznam takiego słowa;/ ahh te podszywacze;/ ale komentarz niezły:D Tylko co to jest ten "PASZKWIL"

baju baju, będziem w raju . kuraiko, pisz tak wiecej, moze sama uwierzysz w istnienie szczuplych kolezanek które są samotne (haha), a jedną facet zostawił dla hipopotama, bo nie wiem kogo chcesz oszukać , tuczniku

to że jest szczupła to nie znaczy że już jest ideałem , chyba że z wyglądu

Gość chyba
i znow musze cie poprawic dziewcze... pisze sie ja umiem , a nie:ja umie

podszywaczu witaj :):) razem zwojujemy to forum :D ja nie nadażam odpisywac na te wszystkie komentarze , dobrze piszesz , wieloryby tylko potrafią sie naśmiewać a niech zobaczą na swój celulit na udach o feeee ..... a komentarz z 3 strony "Moj facet by takiej kijem nie tknoł" buhahah żałóż sie ze kazdy by na taką poleciał jak pies na kość !! a Ty zazdroscisz takiego ciała , bo szczupła kobieta na plaży naprawde zwraca uwage a wieloryb niestety ale przechodzi nawet nie zauważony;/

\"albo znalazły gościa w wieku ponad 25 lat\" hmm.. co to dokładnie ma znaczyć?