Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfiujfuh

co widzicie w chudych ludziach?

Polecane posty

Gość Karolinaaa Jak Modelka
no własnie to że ma 25 lat to wcale nie żle ;/ czasami dojrzały facet potrafi lepiej zaopiekować sie kobietą niż jakiś młodzieniec w jej wieku . Wiek nie gra roli , jak sie kocha to wiek niema znaczenia , czy jest starszy czy nawet młodszy

Kuraiko . a to znaczy że Cię kocha taką jaką jesteś. Napewno oglada się za ładnymi dziewczynami , jak to każdy facet .ale wie że ma już swoją ukochaną kobiete i niechce jej wymieniać na inną

"no że część z moich znajomych które mają faceta, związały się dopiero po 25 roku życia..." Nadal nie rozumiem. Co w tym złego lub cyt. "nie miały szczęścia" ?

Gość żebra

Kuraiko , starsi faceci nie szukają kobiet które bedą się wyjątkowo wybijac urodą a taką z która będą mogli ułożyc sobie życie , a ,my raczej tu rozmawiamy o chłopakach którzy nie mają żony , napewno jest część facetów którzy lubią pulchniejesze , ale napewno dużo dużo wiecej jest facetów które lubią szczupłe laseczki.

Kuraiko ja sie czepiam czy chamidło?

Moim zdaniem szczuple cialo wyglada estetyczniej od walkow tluszczu,oczywiscie jesce nadwaga do 5 kg ujdzie ale wyzej to masakra.Nie podobaja mi sie wylewajace sie po bokach woreczki tluczczu czy dupa wieksza od tulowia hehe i obojetnie czy to u faceta czy dziewczyny,,, Dodam ze nie jestem lesbijka a osoba ktora kiedys wazyla troche wiecej niz trzeba,teraz tez moze idelanie nie jest ,ze 2 kg moglabym zrzucic. Pisze to bo zaraz posypia sie uwagi ze pewnie jestem chuda i sie z tego ciesze i ze chce dowalic pączusiom :)

Kuraiko , uwierz że własnie to niejest fajne uczucie . ja z moim obecnym partnerem jestem 5 lat , raz sie rozstaliśmy przez małe nieporozumienie on spotyłał się z innymi a ja z innymi . Moi faceci pragneli odemnie tylko sexxu , potarfili mnie po 2 tyg znajomości namawiać , jeden już nawet tak sie płaszył " Karolina no prose , prosze zrob to ze mną ja nie wytrzymam " " jakbym zobaczył Cię w bieliznie to bym zwariował" " masz takie gładnie ciało że oszaleje , chodzmy do sypialni" , każda wypowiedz od innego ;/ z każdym z nich zrywałam po takich tekstach , to że ktoś ma ładne ciało nie znaczy że musi to wykorzystywać i każdemu sie pokazywać. BYłam pierwsza i bedą ostatnią dla mojego obecnego partnera i tak już na zawsze zostanie . Zaden ładniejszy , przystojniejszy i niewiem co jeszcze facet nigdy niezwroci już moejj uwagi . Mam dystans do facetów , za to jacy są , za To że jak widzą ładną laske to odrazu szaleją i chcą zaciągnąc ją do łózka . załosne , ale prawdziwe . SZczuple i ladne dziewczyny naprawde pociagaja facetow i takie sa pozniej skutki

Gość asia w
oprócz autorki i chamidła wszyscy jesteście jeszcze dzieci i to niestety głupiutkie

Nie chcę obrażać chudych ludzi, rozumiem że ktoś może mieć problemy z przytyciem. Ale nie rozumiem jak ktoś może lubić dotykać kości. To autentycznie boli. ______________________________ Mnie nie obraziłaś, bo niby czym ? Nigdy nie miałam kompleksów z powodu niedowagi. Lubię bardzo szczupłych mężczyzn, normalni mi sie raczej nie podobają. Ból jest nieważny dla mnie istotne są doznania estetyczne..:) Ciało z wystającymi kośćmi i widocznymi żebrami wydaje mi się bardzo seksualne - dziwne ? Trudno. :)

mi kiedyś powiedział kolega ze fajna ze mnie laska ale za chuda jestem i tylle wiecej jest minusów niz plusów ale ja się przywyczaiłam do tej chudosci nie bede stosować zadnych pigułek ani innych głupot nie ma zamiaru truć organizmu pozdrawiam

Gość do karolinyy
chyba nie zrozumiałas tematu. autorka pisze o wystających kosciach a Ty pokazalas zdjęcie dziewczyny, ktora wcale wystających kosci nie ma(twierdzisz ze wyglądasz podobnie) więc do cholery nie rozumiem o co ci chodzi. ja mam BMi nizsze niz ty więc moglabym sie pieklic i obrazac innych ale tego nie robie, bo nie jestem takim chamem i umiem czytac ;)

Gość hghhjhjjhj
uppppppppppp

Nie czytałam całego topiku, niemniej w zdrowym ciele zdrowy duch, styl życia wynosi się z domu- u mnie ruch to podstawa bytu, nie wyobrażam sobie życia bez sportu, to samo dotyczy jedzenia- to niewyobrażalona przyjemność- pod warunkiem, że nie ocieka tłuszczem, krwią i chemią.