Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 pragne czystej dziewczyny

moja dziewczyna chce isc do ginekologa faceta

Polecane posty

Go艣膰 fiolka085
no uwazam to na normalne bo niewiem co jest nienormalnego w chodzeniu do lekarza. heh ja bedziesz mial problemy z jelitem grubym i wloza ci rure do dupy to bedziesz uwaza艂 ze to anal? - jeszcze do tego zazwyczaj pielegniarka wklada. co wted ? uciekniesz z placzem? heh no niewiem jak to nazwac niedojrza艂osc? kompleksy? pierwszy raz sie spotykam z taka czarn膮 masa;) dlatego uciekam na topiki ludzi bez fobii:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 do p贸艂m贸zg贸w
Sorry, ale nikt tu nie uwa偶a za co艣 nienormalnego chodzenia do lekarza..Co艣 Ci si臋 pojeba艂o ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fiolka085
no jak nie. na komoisji babka byla lekarzem i ginekolog facet tez jest lekarze. a ty uwazasz ze to nienormalne czyli twoim zdaniem chodzenie do nich jest nienormalne. dziewne ze nie odpowiadasz na to co pytam. tak to ja dyskutowac tez umiem. naraziowka sredniowiecze:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do p贸艂m贸zg贸w
Wybacz, 偶e pytaniem na pytanie.. A czy ty uwa偶asz, ze chodzenie do kobiety gin jest nienormalne? Co takiego normalnego widzisz w tym, 偶e obcy facet Ci臋 obmacuje? Je艣li nic to mo偶e wpadniesz te偶 do mnie? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fiolka085
no problem jest taki ze nie uwazam zeby facet gin mnie obemacywa艂. badanie trwa 3 sekundy, bierze wymaz i tyle. identycznie wyglada pobieranie wymazu z czegokolwiek innego, i co pewnie uwazasz ze to zbok a babka z komisji wojskowej jest zbokiem bo musi sprawdzic czy facet ma dwa jadra? noi jak z tym jelitem grubym jakie masz do tego podejscie? czujlbym sie wymacany przez pielegniarke?:p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fiolka085
czu艂bys*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do p贸艂m贸zg贸w
Nie gadaj bzdur..badanie nie trwa 3 sekund, bo nie zd膮偶y艂by nawet przy tobie usi膮艣膰, a co dopiero wpakowa膰 w ciebie wziernik i paluszki :) Co do badania na prostat臋..gdybym by艂 gejem pewnie sprawi艂oby mi przyjemno艣膰, ale skoro nie jestem by艂oby tylko badaniem..Jak wiesz faceci hetero nie dochodz膮 z czym艣 w ty艂ku :) A facet gin pakuje Ci palce dok艂adnie w to samo miejsce gdzie Tw贸j facet pakuje palce i kutasa..wi臋c jakie jest prawdopodobie艅stwo, 偶e mo偶e Ci si臋 to badanie bardziej podoba膰 ni偶 mnie hetero pakowanie czegokolwiek do mojej dupy? ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fiolka085
niechce mi sie juz czekac na twoja odp nie umiem zrozumiec dlaczego chodzenie do kobiety gin jest normalne a do faceta nienormalne a jak ty bys za艂apal jakies chor贸bsko weneryczne przewiduje ze poszedlbys do faceta, i co facet by艂by gejem i bada艂by cie 30 minut bo by na ciebie lecia艂?. i twoja teoria na temat tego ze facet powienien chodzic do faceta a babka do babki niestety le偶y i kwiczy;P koncze ta dyskusje bo do niczego nie prowadzi, ale dobrze po tylu latach sie dowiedzie膰 ze lekarze macaja:P jestem po 5 operaacjach kolana boze ile ortoped贸w mnie wymaca艂o po nogach ehhhhhh zboczency! papa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do p贸艂m贸zg贸w
Oczywi艣cie przy za艂o偶eniu, 偶e Ciebie bada facet, a mnie nawet najpi臋kniejsza babka :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fiolka085
jeszce ciekawiej heh znajdz mi kobiete kt贸ra lubi chodzic do gina. moj nie wklada palc贸w, ale z tego co mowisz uzycie usg to prawie jak wlozenie wibratora i wogole powinnam miec orgazm;/ papa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do p贸艂m贸zg贸w
Fiolka, ale my tu nie rozmawiamy o sytuacji extremalnej kiedy jeste艣 chora tylko w艂a艣nie, gdy idziesz na tak zwane badania kontrolne :) W sytuacji extremalnej najwa偶niejsze jest zdrowie i szybkie wyleczenie i nie ma wtedy znaczenia jakiej p艂ci jest lekarz:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fiolka085
noi chodze raz w roku bo jestem zdrowa. zrobic cytologia boze swiety kilka sekund, bakterie na pateyczek i do domu. ty wiesz wogolr jak wyglada badanie? myslisz ze my tam latamyt na golasa godzine wypinajac dupe i niewiadomo co jeszcze. nie lubie tam chodzic nic przyjemnego ale wole nie umierac na raka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do p贸艂m贸zg贸w
fiolka085 jeszce ciekawiej heh znajdz mi kobiete kt贸ra lubi chodzic do gina. moj nie wklada palc贸w, ale z tego co mowisz uzycie usg to prawie jak wlozenie wibratora i wogole powinnam miec orgazm;/ papa Mylisz si臋 chcia艂a艣 por贸wna膰 dwa badania i odczucia jakie s膮 z tym zwi膮zane..i nic wi臋cej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do p贸艂m贸zg贸w
fiolka085 noi chodze raz w roku bo jestem zdrowa. zrobic cytologia boze swiety kilka sekund, bakterie na pateyczek i do domu. ty wiesz wogolr jak wyglada badanie? myslisz ze my tam latamyt na golasa godzine wypinajac d**e i niewiadomo co jeszcze. nie lubie tam chodzic nic przyjemnego ale wole nie umierac na raka. Je艣li rzeczywi艣cie ten go艣膰 tak Ci臋 bada to raczej Ty nie wiesz na czym tak naprawd臋 polega to badanie. Masz tu artyku艂 i doszkol si臋 kochana, a potem zmie艅 lekarza na prawdziwego fachowca ;) http://www.gazetapacjenta.pl/specjalizacje-artykuly-opinie-ciekawostki/badanie-ginekologiczne.html

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fiolka085
no tak masz cipke to wiesz:) chodzi艂am do kilku i zazwyczaj badanie robi espresowo. nikt nie sleczy 20 minut i sie nie gapi. inne badania mialam zrobione na poczatku teraz robie tylko cytologie i czyszcenie po operacjach z bakterii.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do p贸艂m贸zg贸w
Zatem wnioskuj臋 z tego, 偶e nie mia艂aby艣 problemu jesli tw贸j facet poprosi艂by 偶eby艣 chodzila do kobitki? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do p贸艂m贸zg贸w
Ps. Nie mam cipki, ale mam kutasa wi臋c wiem jak my艣l膮 faceci ;) Zreszt膮 ty chyba te偶 wiesz czym my艣l膮 faceci..;) Myslisz, 偶e tw贸j ginekolog facet jest inny, a mo偶e to jednak nie facet..tylko kto w takim razie obojniak? ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fiolka085
zawsze chodzi艂am do babki bo z mama chodzilysmy do jednego. ale niestey nasz ginekolog zmar艂a i awaryjnie posz艂am do faceta. nie czu艂am roznicy, moj gin facet mysla艂 g艂owa nie hujem jak ty;/ juz mnie meczysz. jakby mi kaza艂 isc do babki bym go wysmia艂a;P nikt oprocz mnie nie bedzie decydowa艂 o moim zyciu i zdrowiu. zreszta on jest w 90% normalnych facet贸w ktorym nie robi roznicy jakiej plci jest ginekolog. on chce tylko zebym by艂a zdrowa. a nawet jezeli jakis gin bo tak tez sie moze zdazyc w jakism tam nilkym % leci na pacjentke to co z tego? jak bedzie ja probowa艂 poderwac zaprosic na randke romanosowa cokolwiek zrobic to chyba od iej zalezy czy sie zgodzi czy nie. wiesz co to zaufanie?;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tez_popieprzony
fiolka085 "chodzi艂am do kilku i zazwyczaj badanie robi espresowo" zapewne nie ma na co popatrzec wiec staraja sie szybciutko Cie obsluzyc zeby byc narazaonym na brak estetyki jak najkrocej. To ze Twoj facet nie ma nic przeciwko Twojemu obnazaniu sie przed facetem ginem potwierdzaloby to , ze nie ma o co byc zazdrosnym, zapewne Twoj facet podswiadomie czuje, ze ogladanie Ciebie nie nalezy do zbytnich atrakcji o ile masz w ogole jakiegos faceta. bo cos mi mowi, ze moze miec to bys chciala miec ale zycie obeszlo sie z Toba brutalnie.

Udost臋pnij ten post

Sprostowanie, Pani Aleksandra Zumkowska-Paw艂owicz przys艂a艂a maila z wyja艣nieniem odno艣nie mojej krytyki jej artyku艂u. Cytuj臋 istotny fragment: \"Przyznam, ze nie mam czasu zag艂臋bia膰 si臋 w forumow膮 dyskusj臋. Jednak nie rozumiem Pa艅skich zarzut贸w, czy na pewno dobrze przeczyta艂 Pan m贸j tekst? Prosz臋 zwr贸ci膰 uwag臋 m.in na zdanie, \"Warto r贸wnie偶 na pierwsz膮 wizyt臋 wybra膰 si臋 do lekarza kobiety, bo rozebranie si臋 przed obcym przecie偶 m臋偶czyzn膮, mo偶e by膰 dla nastolatki zbyt du偶ym obci膮偶eniem. \" Nie pisz臋 tak偶e o m臋偶czyznach-zazdro艣nikach, przynajmniej nie w tym tek艣cie. Jest to zupe艂nie osobny temat. Mi chodzi o zdrowie kobiet, a nie o fobie ich partner贸w.\" Rzeczywi艣cie umkn膮艂 mi ten fragment, wi臋c Pani膮 redaktor serdecznie przepraszam. Sk膮din膮d jest to osoba, kt贸r膮 ceni臋 i uwa偶am, 偶e czyni wiele dobrego swoim pisaniem dla sprawy kobiet w Polsce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tez_nieteges
super tez_popieprzony...niezla prowokacja...towarzystwo sie rozrusza艂o.... pewnie normalnie kobiety nie chca z Tob膮 rozmawia膰, wi臋c musia艂e艣 je do tego sprowokowa膰....zapodaje ci kolejny temat: mam faceta z du偶ym przyrodzeniem...uwa偶am, 偶e kobiety mog膮 si臋 na niego napala膰 i w zwiazku z tym przerabiam swoje staniki (miseczka D) 偶eby jako艣 to wszystko zebra膰 do kupy i 偶eby bardziej przylegalo do ciala mojego ukochanego...nie wiem czy jest jemu w tym wygodnie, ale sie nie narzeka... Ty masz problem kilka razy razy w roku, kiedy twoja dziewczyna idzie do faceta ginekologa, ja z tym problemem borykam sie na codzie艅.....ciesz臋 si臋, 偶e wreszcie znalazlam odpowiedni膮 osob臋 ktora mnie rozumie... prawda...tez_popieprzony ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 UWAGA NA DZIEWCZYNY
UWAGA Oszustki! Nie wiem, czy robicie te偶 zakupy w marketach, ale te informacje mog膮 si臋 przyda膰. Chc臋 was ostrzec przed tym, co mi si臋 przydarzy艂o. Pad艂em ofiar膮 przebieg艂ych oszustek. Zdarzy艂o mi si臋 to w TESCO, ale mog艂o i gdzie indziej i komu艣 innemu. Oszustki dzia艂aj膮 nast臋puj膮co: Dwie 艂adne dziewczyny ko艂o 20 przychodz膮 do waszego samochodu, kiedy 艂adujecie zakupy do baga偶nika. Zaczynaj膮 my膰 szyby a piersi im dos艂ownie wyskakuj膮 z bluzek. Kto by nie popatrzy艂? Jak im podzi臋kujecie i zaproponujecie pieni膮dze za wykonana prac臋, odm贸wi膮 i poprosz膮, by ich lepiej podrzuci膰 do nast臋pnego TESCO. Je偶eli si臋 zgodzicie, obie usi膮d膮 na tylnym siedzeniu i w trakcie jazdy si臋 zaczn膮 nawzajem pie艣ci膰. Nast臋pnie jedna z nich przechodzi na przednie siedzenie i zabierze si臋 do robienia laski. W tym czasie druga kradnie wasz portfel. M贸j portfel zosta艂 w艂a艣nie tak skradziony w zesz艂y pi膮tek, sobot臋, dwa razy w poniedzia艂ek i wczoraj te偶!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tez_popieprzony
UWAGA NA DZIEWCZYNY daj namiary w jakim to miescie, to podjade na zakupy ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tez_popieprzony
tez_nieteges alez oczywiscie, rozumiem Cie doskonale :P. troche Twa wypowiedz chaotyczna i nie_teges ale jak pocwiczysz troche to za jakis czas na pewno uda Ci sie skleic choc jedno sensownie brzmiace zdanie. poki co pozdrawiam serdecznie i zycze wytrwalosci i zalecam chociaz jakis korespondencyjny podstawowy kurs retoryki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiolett5321
tez_popieprzony Tak cie czytam i czytam i chyba powniens pojsc do psychologa. Dziewczyna pisze ze jej facet nie ma nic przeciwko chodzeniu do mezczyzny ginekologa ( heh... 99 % facet贸w nie ma z tym porblemu) a ty jej wymyslasz ze nie ma faceta? wymyslaasz jakies bzdury ze jest nieestetyczna:) pierwszy raz na oczy widze takie durnoty;) jestes na cos chory?:) chyba musisz za艂ozyc nowy topik pt " mam problemy psychiczne. jestem zakompleksiony, szukam pomocy". pozdrawiam gor膮co;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 CA艁A PRAWDA O NAS FACETACH
Facet wchodzi do knajpy i widzi swojego kumpla, kt贸ry siedzi przy barze mocno przygn臋biony. Podchodzi wi臋c do niego i pyta, w czym rzecz. - Pami臋tasz t臋 艣liczn膮 dziewczyn臋 ode mnie z pracy, z kt贸r膮 chcia艂em si臋 um贸wi膰, ale nie mog艂em nawet do niej podej艣膰, bo za ka偶dym razem, kiedy j膮 widzia艂em, to mi stawa艂? - No pami臋tam. - W ko艅cu zebra艂em si臋 na odwag臋 i poprosi艂em, 偶eby si臋 ze mn膮 um贸wi艂a. I ona si臋 zgodzi艂a. - Super! To kiedy randka? - Byli艣my um贸wieni dzi艣 wieczorem. Ale ba艂em si臋, 偶e zn贸w mi stanie. Wi臋c przyklei艂em go sobie plastrem do nogi, 偶eby w razie czego nie by艂o wida膰. - No i dobrze! Gdzie problem? - Poszed艂em do niej, zadzwoni艂em, a ona otworzy艂a w takiej cieniutkiej, przezroczystej sukience... - No i...?! - Kopn膮艂em j膮 w twarz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tez_nieteges
te偶_popieprzony taaaaak nie藕le ... mo偶e retorycznie jeste艣 niez艂y (bo gadane masz - to fakt), za to psychicznie ma艂o teges - bo g艂upoty opowiadasz straszne ... polecam leczenie na rozbudzenie szarych kom贸rek :) bo jak na takiego delikatesa w kwestii wizyt u ginekologa swojej panienki i w艂asne ch臋tki na ch臋tne "oszustki" spod TESCO to ta pseudo zazdro艣膰 mi si臋 ma艂o kupy trzyma ... powodzenia z kimkolwiek ... bo u panienek z takim podej艣ciem zdecydowanie jeste艣 skre艣lony

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tez_popieprzony
wiolett5321 Nie wiem skad u Ciebie te 99% ale rozumiem, ze jako kobieta masz naturalna sklonnosc do widzenia fikcyjnej rzeczywistosci czyt. takiej jaka Ci pasuje. Juz chociazby z tego topicu mozna wyciagnac wnioski, ze te Twoje 99% to Twoja imaginacja i zaklinanie rzeczywistosci. O ile mnie pamiec nie myli, zdja sie, ze na tym topicu wypowiadalo sie kilku facetow i tylko jeden z nich zaliczal sie do Twoich 99% . Rozumiem, ze bedac kobieta masz problemy z logicznym mysleniem, a juz na pewno z liczeniem procentow. Rozumiem tez, ze wszyscy mezczyzni z krajow muzulmanskich to ten 1%. jezeli muzulmanow jest 1.2 miliarda na swiecie w tym mezczyzn powiedzmy pol miliarda , zatem z pewnoscia nie jest to 1% mezczyzn swiata, a zdecydowanie wiecej. nadazasz ? czy potrzebujesz pomocy ? To teraz prosto na chlopski ... sorrki na babski rozum: Twierdzisz , ze 99% procent facetow nie ma nic przeciwko -> na tym forum 1 facet na kilu nie mial nic przeciwko, na swiecie co najmniej 500 mln facetow jest przeciwko , a Ty mowisz, ze 99% nie ma nic przeciwko. Konkluzja -> nie potrafisz liczyc ? nie znasz otaczajacej Cie rzeczywistosci ? jestes glupia baba nie majaca o niczym zielonego pojecia ? Wspominasz jeszcze , ze takich glupot nie czytalas, konkluzja -> chyba w ogole nie za wiele czytalas ? Z Twojej wypowiedzi wynika jedno. O swiecie wiesz tyle ile zjesz, zatem nie jest to zbyt wiele. P.S. gdy bedziesz szykujac sie do odpowiedzi informuje Cie, ze mam swiadomosc, ze jestem idiota, wiec daruj sobie :). Obron sie z procentow i braku ogolnej wiedzy o swiecie i moze jeszcze z tego, ze nie doczytalas topicu calego (bo jesli doczytalas i sie upierasz sie przy 99%...). zatem odrob prace domowa i dopiero zalecaj mi psychologa ;). a moze razem sie wybierzemy do psychologa, zrobimy testy na IQ i pochwalimy sie nimi na tym forum ? moze jakies testy matematyczno -statystyczne ? Coala na tree Skarbie wracaj na drzewko z misiami polemizowac :), to jest Twoja wysokosc nad poziomem morza intelektu... sorrki raczej depresja :)

Udost臋pnij ten post