Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pragne czystej dziewczyny

moja dziewczyna chce isc do ginekologa faceta

Polecane posty

Gość alex1500 2900
" (oprocz swojej zonie) nie bronie chodzic do gin mezczyzny. jak ktos lubi jego sprawa. ja nie lubie 'po kims' i tyle. moja zona jest i bedzie chodzila do gin. kobiety i ty na to nic nie poradzisz. tylko nie pisz, ze umrze na raka szyjki bo kobiety gin sa BE" po kimś? to co jej ginekolog ją posuwał? a ty byłeś prawiczkiem i nikogo przec nią nie miałeś? po kimś to można mieć kibel na stacji benzynowej. ciekawe czy twoja żona wie co tu wypisujesz. wcale nie twierdzę że kobiety ginekolodzy są be. są tacy i tacy, ja wolę mężczyzn. jestem hetero i wydaje mi sie bardziej naturalne że to facet mi zagląda między nogi. popieprzony- to po co tu piszesz?

Gość Zuzanna Amelia
tez popieprzony - jesli " inne cie nie interesuja" o az dziw , ze poswieciles tyle czasu i tyle pisales w tym temacie. Wspolczuje kobietom , ktore trafia na niedorozwinietych facetow.

Gość alex1500 2900
kobieta która chodzi do ginekologa mężczyzny = idiotka hmmmm ciekawe wnioski...

Gość Zuzanna Amelia
Alex - oni nie maja zadnych zon. To widac z wypowiedzi. To sa odrzucane prawiki. Dlatego tak nienawidza kobiet. Wystrzegajcie sie takich dziewczyny.

Gość tez_popieprzony
tak se to tlumacz :p

Gość tyuhjnm,
tez_popieprzony Głupią pipe to masz w domu: kochankę , żonę lub matkę która może nie wie ,że wychowała ograniczonego burka co słomy w lakierkach nie potrafi ukryć.

Gość Zuzanna Amelia
a ja Ci przysiegam , ze on ma co najwyzej prostytutki. Widzials faceta co kocha partnerke i tak by sie o niej wyrazil?

Gość tez_popieprzony
ale wy tepe jestescie. do amelii to nawet nie zamierzam nic odpowiadac, bo to jebniete dziewcze, ktore nie rozumie co czyta i wszystko jej sie pierdoli w tym glupim lbie. ooo a glupia pipa nie ma co powiedziec, to zaczyna przezywac moja kobitke i matke ;). mam jeszcze siostre, babke, psa i chomika. im tez sie dostanie? :P pierdolnij w stol, a nozyce sie odezwa ;).

Wiecie co, moze moje nastawienie rzeczywiscie jest rozne od waszego, bo rzeczywiscie niemal codziennie mam okazje poogladac I podotykac miejsca ointymne kobiet, wiec widok rozebranej kobiety nie robi na mnie zadnego wrazenia I stad chyba moj kompletny brak zrozimienia dla mezczyzn, ktorym przeszkadza to, ze ginekolog oglada ich rozebrana zone. I nie ma co kryc ze zdazaja mi sie pacjentki, ktore z checia badalbym dluzej, dokladniejn bez rekawiczek I najlepiej jeszcze nie tylko rekami... I mozecie pomyslec, co wtedy musze czuc, gdy musze zachowac zawodowy profsjonalizm. Nie macie pojecia, jak ja w tym momencie zazdroszcze partnerom tych kobiet. W tym kontelkscie wasza zazdrosc o ginekologa jest dla mnie niezrozumiala I troche smieszna.

Gość Zuzanna Amelia
tez popieprzony - przeciez pisales , ze temat cie nie obchodzi i inne kobiety rowniez. To co tu w ogole jeszcze robisz? Przy tej nienawisci do kobiet za daleko nie zajedziesz.

Gość mi nie przeszkadzaloby
to ze ginekolog oglada moja zone. ale juz przeszkadzaloby gdyby ja dotykal. dlatego chodzi do gin. kobiety. wytlumaczylem jej co i jak i sama powiedziala, ze bedzie chodzic do kobiety.

Gość gin mezczyzna/niclas
to jedna i ta sama osoba. juz nawet w 2 profilach nie uzywa polskich znakow. i zaczyna 'kontrowersyjne' teksty pisac - a taki byl elokwentny. a tekst ze gin sie tyle kobiet naooglada, ze ma dosyc to zawsze mnie rozwalal. ja jakos od 20 lat ogladam codziennie cipki i mi sie nie znudzily.

Gość tyuhjnm,
"mam jeszcze siostre, babke, psa i chomika' Tyle kobiet .......czyli trauma.....już wszystko rozumiem . Pisz jak ma ci to pomóc.

Gość ci ginekolodzy
to taka 'strasznie' ciezka prace maja. to jak byc grubasem, pracowac w cukiernii i nie moc skosztowac zadnego ciastka. co trzeba miec w glowie zeby wybrac akurat taka specjalizacje. 6 lat studiow, praktyk itp tylko po to zeby dotykac kobiety przez rekawiczki - to jak jakies zboczenie. mnie by nikt nigdy w zyciu do czegos takiego nie namowil. nie piszcie, ze sklania do tego kasa bo dobry dentysta zarabia o wiele wieksza kase.

Gość tez_popieprzony
Droga Amelio zrobie wyjatek i ci tym razem odpowiem, bo po prostu uwierz mi ale ty naprawde nie rozumiesz tego co czytasz ;). Nie wiem skad wywnioskowalas, ze temat mnie nie obchodzi? gdyby tak bylo to bym sie nie udzielal tutaj. nie obchodzi mnie, a raczej wali mnie to gdzie inne kobiety chodza i co robia. tzn interesuje mnie o tyle coby poznac motywy itd, natomiast mam to gdzies czy ty chodzisz do gina faceta czy kosmity i nie zamierzam cie namawiac do robienia czegokolwiek. w dyskusji staram sie opierac na faktach, nie zas mitach i potocznym rozumieniu spraw. potocznym czyli np takim, ze ten rak szyjki to taki straszny morderca kobiet, bo wcale tak nie jest w istocie, o czym mowia statystyki. jesli ktos nie moze tego pojac, ze rownie latwo, a nawet z wiekszym prawdopodobienstwem moze zejsc w ramach samobojstwa, no to na to nic nie moge poradzic. przeciez liczby to pokazuja. troche wyzej napisalas cos, ze kocha i tak by sie wyrazil. I znowu fantazja cie poniosla. o swojej kobiecie wyrazilem sie przeciez jasno, piszac mniej wiecej to, ze najwazniejsze iz moja kobitka nie jest idiotka, a inne to mnie wala w sensie, ktory opisalem powyzej. a twoje pierdolenie, ze niclas ma brudnego kutasa, ze zadna mnie nie zechce i takie tam pierdoly, to co mam ci na to napisac:). jedyne co moge napisac to to, ze pierdolisz jak potluczona i tyle. albo twoja przysiega, ze mam co najwyzej prostytutki ;). pomijam juz tu kwestie, ze w ogole mnie nie znasz i pewnie gdybym byl ginem to bys przychodzila do mnie co tydzien ;), a ja bym potem z kolesiami nawijal tak jak na tym forum, podczas gdy ty bys myslala, jaki ze mnie mily i profesjonalny specjalista ;). jako przyklad do przemyslenia dam ci hitlerowcow z obozow koncentracyjnych. w obozie byli potworami natomiast po robocie byli kochanymi ojcami i mezami. i prywatnie gdybys ich poznala, w zyciu nie powiedzialabys, ze ten osobnik moglby robic to co pozniej sie okazalo, ze robi. mam nadzieje, ze choc troche zrozumialas z tego co napisalem, choc jestem przekonany, ze pewnie nic z tego nie zrozumiesz i za chwile znowu bedziesz snula swoje fantazje ;).

Gość Zuzanna Amelia
16:39 [zgłoś do usunięcia] tez_popieprzony nawet nie zamierzam zmieniac. wystarczy mi, ze moja kobita nie jest idiotka. inne mnie nie interesuja Przecysz sam sobie.

Gość tez_popieprzony
tyuhjnm "Tyle kobiet .......czyli trauma.....już wszystko rozumiem . Pisz jak ma ci to pomóc." Trauma powiadasz ;). no dobrze pojedzmy za tem po tobie jak po burej suce ;). "Jestem po operacji, czekam na wynik wycinka jak czytam takiego popieprzonego to mi ręce opadają." Tez juz wszystko rozumiem. trauma, a jeszcze czekasz wiec trauma sie nie skonczyla. stad te twoje pierdolenie. "Jestem jednak pewna , że kobiety w Polsce co raz częściej się badają, że świadomość ich rośnie.' twoja jest zerowa, bo sadzisz, ze na cipska kobiety glownie umieraja co jest totalna bzdura. stad ta twoja trauma :P "A takich popieprzonych jest mało." jakbys poczytala to forum dokladnie, to by sie okazalo, ze wsrod facetow wiekszosc :P "Prawdziwi faceci dbają o zdrowie swoich żon- kobiet, nie mają kompleksów i wisi im jakiej płci jest ginekolog, byle to byl dobry lekarz i miały jak najmniejszy dyskomfort przy tego typu badaniu." trauma cipna. dalej wierzysz w to, ze rak twojej cipy najwazniejszy na swiecie, bo ci sie trafilo. to tzw projekcja. przerzucenie na innych swoich niedomagan;). klasyka wsrod ludzi, ktorym cos nieprzyjemnego sie trafilo. czesto zakladaja organizacje majace na celu uratowanie innych ;). spoko , to taka trauma pochorobowa. no i ja dbam o zdrowie swojej kobiety. wiem, ze ponad 50% zgonow w polsce to choroby serca i generalnie krazenia, dlatego ganiam ja po korcie tenisowym kilka razy w tygodniu aby uklady wspomniane miala sprawne. tak na koniec masz na temat najbardziej popularnych przyczyn zgonow w polsce http://www.klinikiserca.pl/aktualnosci/Ekspres.pdf. wyciagne tylko jedno zdanie z poczatku : "Rocznie na zawał serca zapada 100 000 Polaków, z czego jedna trzecia-umiera" czyli 33 tys odwala kite i jak to ma sie do twoich 2 tys na raka szyjki :P. rozumiem jednak, ze twoja prywatna trauma chorobowa przyslania ci zdrowy rozsadek :P

Gość tez_popieprzony
Amelio bez komentarza :)

Gość Zuzanna Amelia
tez popieprzony Nie wypowiadaj sie na tematy medyczne bo piszesz same bzdury i widac , ze nie masz bladego pojecia. Nawet z netu nie potrafisz sciagnac czegos co bedzie przekonywujace. Chcialbys byc ginem albo w ogole lekarzem? To sie trzeba bylo uczyc. Na medycyne zdaje sie ciezki egzamin, potem trzeba 6 lat kupe rzeczy zakuc a na koniec jeszce zrobic staz. Kupa lat nauki i kupa pracy. O egzaminach w trakcie i na koniec juz nie wspominam. Wiec daruj sobie proby przekonania kogos , ze cos wiesz , bo widac , ze nie jestes w temacie. Jestes az tak zawistny o gina? To na pewno powazny problem. Ale to TWOJ problem, ktory moze powinienes przedyskutowac z psychologiem lub psychiatra. Ja to pisze zupelnie powaznie.

Gość tyuhjnm,
jeśli myślisz , że twoje walenie poniżej pasa, wulgaryzmy, elaboraty robią na mnie wrażenie to się mylisz. wywołują raczej uśmiech politowania Amelia ma rację ...skoro dogadałeś się w tej kwestii ze swoją kobietą (powinnam napisać głupią pipą zgodnie z nauką) to po co się tak podniecasz , piszesz posty na pół strony... Co do porównywania raka np macicy i zawału czy wylewu, musisz poczytać o diagnostyce , zapobieganiu ....może ci się coś rozjaśni

Gość tez_popieprzony
ja tez ci powiem bardzo powaznie jestes pierdolnieta i to zdrowo. przeciez ja ci zapodalem dane, ktorych nie jestem tworca. przeciez ja nie tworze statystyk. musze przyznac, ze ze wszystkich babek dostepnych tu na forum, jestes najbardziej popierdolonym osobnikiem. dane, ktore ci podalem stworzyli ci po tych twoich studiach, o ktorych tak uroczo opowiadalas jakby to bylo odkrycie ogolnej teorii wzglednosci. poziom intelektualny jaki reprezentujesz jest tak zenujacy iz nie pozostaje mi nic innego jak dalej nie odpowiadac na te twoje bredzenie. co niniejszym wcielam w zycie papaski czubku.

Gość Zuzanna Amelia
Skoro liczba zgonow z powodu raka szyjki spada to znaczy , ze kobiety wlasnie chodza do ginow, badaja sie regularnie i stosuja prawidlowo srodki zapobiegawcze. Ergo - dbaj o swoje zdrowie. I dobrze ze tak jest. Jesli zaczna sluchac zboczonych debili i przestana sie badac to liczba zachorowan znowu wzrosnie.

Gość tyuhjnm,
Nie wiem skad wywnioskowalas, ze temat mnie nie obchodzi? gdyby tak bylo to bym sie nie udzielal tutaj. nie obchodzi mnie, a raczej wali mnie to gdzie inne kobiety chodza i co robia. tzn interesuje mnie o tyle coby poznac motywy itd hahahaha

Gość tyuhjnm,
ale wy tepe jestescie bo to j**niete dziewcze wszystko jej sie pie**oli w tym glupim lbie a glupia pipa nie ma co powiedziec pie**olisz jak potluczona i tyle cipska kobiety jestes pie**olnieta i to zdrowo itd nieźle jak na człowieka poszukującego motywów...... My swoje dane bierzemy od wróżki co to się reklamuje na kafe

Gość tez_popieprzony
sama zaczelas od walenia poniezej pasa to masz czego chcialas :P. sluchaj jesli powolujesz sie na racje tej wariatki amelii to chyba jestes rownie szurnieta co ona. przeciez ta pizdolina bredzi na kazdym kroku. znalazlas sobie autorytet :). "Co do porównywania raka np macicy i zawału czy wylewu, musisz poczytać o diagnostyce , zapobieganiu ....może ci się coś rozjaśni" co ty bredzisz. liczby to liczby, nie klamia. a co ma sie mi rozjasnic. ze 50% to nie 50%, a 30tys to nie 2 tys.? co ma do tego diagnostyka i zapobieganie? mam nadzieje, ze nie jestes tak stuknieta jak ta amelia, bo jesli jestes to trace tylko czas :). wyobraz sobie, ze istnieje takie cos jak rachunek prawdopodobienstwa. wyobraz sobie rowniez, ze istnieje takie cos jak statystyka. i jezeli na serce kopie 50% obywateli to oznacza, za na 100 ktorzy umra 50 umrze na serce. 23% umrze na raka, na wszystkie raki. z tych 23% jezeli wezmiemy kobiety, to 2.5 to rak szyjki. czyli na 100 kobiet, ktore umra na raka 2.5 umra na raka szyjki. jezeli wezmiesz to teraz pod te 23% to ci wyjdzie jeszcze mniej niz 2.5. wiec co ma do tego ta twoja diagnostyka i zpobieganie. czemu chcesz zapobiegac? jezeli wielokrotnie wieksza szanse masz na zejscie na serce to bedziesz wysilki czynic aby nie zemrzec na cos, na co masz marna szanse zemrzec? przeciez to jest wbrew logice. to tak jakbys szykowala sie na wojne z eskimosami, choc pod granica masz 300 mln ruskich gotowych cie zarznac, a ty rzucisz caly wywiad na eskimosow, bo wedle twoich zwidow, eskimos jest grozny jak cholera. przyrownujac to do twojej traumy :P, bylas na islandii i eskimos cie pobil, wracasz do kraju i rozpetujesz krucjate przeciwko eskimosom, bo cie zdzielil w glowe ;). mam nadzieje, ze zrozumialas co nieco ;).

Gość Zuzanna Amelia
Ja juz chyba wiem o co chodzi Tez popieprzony szuka w tym temacie wybranki serca i ma proste kryteria: Kazda , ktora nie "Bierze do mordy" albo chce sie isc zbadac bedzie odrzucona i obrzucona blotem. Dziewczyny - chodzcie i bierzcie. Super amant popieprzony. "Spusci sie do mordy" albo nie wypusci na badanie, bo kobieta jest tak samo jego jak jego samochod. Dziewczyny - bierzcie. Jedyna okazja. Drugiego takiego ze swieca nie znajdziecie.

Gość tez_popieprzony
"My swoje dane bierzemy od wróżki co to się reklamuje na kafe" nie musialas sie demaskowac. przeciez to jest oczywiste dla mnie od poczatku :P P.S ukasilem cie w dupsko co? stad juz nawet probujesz cytowac, za swoim niedoscignionym mistrzem tez_popieprzonym. nie dasz rady dziecko :P. te twoje hahahaha to chyba hahaha przez llzy ;), no coz tonacy brzytwy sie chwyta. tzn czekajacy na wyniki z wycinka :P P.S. 2 wiem wiem, jestem bezwglednym chamem :P, kretynem, pierdolcem i zyczysz mojej kobicie aby jej na szyjce grzechotnik wyrosl, ktory bedzie kasal mnie w kutasa ;). na szczescie zgodnie ze statystyka jest to malo prawdopodobne :P.

Gość Zuzanna Amelia
tez popieprzony najwiekszym nieszczesciem dla kobiety byloby zwiazanie sie z czyms takim jak ty a nie zadne grzechotniki.

Gość tyuhjnm,
P.S. 2 wiem wiem, jestem bezwglednym chamem , kretynem, pie**olcem i zyczysz mojej kobicie aby jej na szyjce grzechotnik wyrosl, ktory bedzie kasal mnie w kutasa . na szczescie zgodnie ze statystyka jest to malo prawdopodobne . hahahahaha nieźle......wal dalej

Gość tez_popieprzony
"hahahahaha nieźle......wal dalej" po co ci to, juz niedlgugo moze cie wynik badania histopatologicznego powalic, wiec nie widze sensu powalac cie osobiscie :P. poza tym juz zaczynasz obnizac loty i troche mnie znuzylo jachanie po tobie jak po burej suce. owszem ubaw jest ale nie az taki abym kontynuowal dalej te przepychanke. co prawda moglbym sie przerzucic na amelie ale dalsze odzywanie sie do takiego pustaka ublizaloby mi, wiec sobie daruje. mimo wszystko zycze zdrowia i troche bardziej trzezwe spojrzenie na otaczajaca rzeczywistosc