Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dumny Chłop

Cała prawda o Cholernych Dziewuchach

Polecane posty

poza tym uważam, że naprawdę inteligentny i madry facet nie powinien gadac czy poruszać niektórych wątków w nieładny sposób, tak dla przykładu - inteligentny gość powienien wiedzieć, iż takie coś jak "okres" jest nam odgórnie nadany, wiec nie powinno się stosować chwytów poniżej pasa, ale.... to jest tylko forum, co tu wymagać

wiem czym jest okres, jestem ze sluzby zdrowia i wierz mi, wiem wiecej o nim i calej tobie niz ty sama. Co nie zmienia faktu ze moge byc chamem

Gość opla
a badz se

Gość kicia_69
dumny chłopie ty koło chama to nawet nie siedziałeś... cienki jesteś... nawet udawać nie potrafisz ... dupek...

Gość opla
dumny do jutra kochany

ja wiem tyle co mi trzeba, żeby byc zdrową i ile uda mi sie wyciagnać od np. lekarza; to Ty jesteś ginekologiem z prywatna praktyką? ale myslę, ze przesadzasz z tym brudem, przecież wszystkie nie przychodzą do lekarza brudne

Jeżeli ma coś wspólnego ze służbą zdrowia to najwyżej jako pacjent:O Ciągle pisze,że jest wybrakowany! Koleś! nie powtarzaj się, my już wiemy, że najpiękniejsze lata masz za sobą:D Poszukaj sobie lepiej forum dla paranoików:) PS: Gdzie i kiedy można cię obejrzec?;)

zdobycie pewnego zawodu trwa troche wiecej niz marketing zaoczny albo ekonomia dla imbecyli. OD pewnych rzeczy nie ma juz odwrotu.

Moim zdaniem, jesteśmy identyczni, niezależnie od płci.

jak nie widzisz roznic ktore dostrzegają juz dzieci w wieku fazy analnej to masz ogromny problem z postrzeganiem rzeczywistosci.

oj lepiej rzucić, niż sie meczyc całe zycie z tymi cipkami, chyba że przyzwyczaiłes do prestizowego zawodu... ale poradzić się Ciebie można w razie czego? nic nie będziesz musiał wąchać, oglądac itd. - pełen komfort, tylko pytania

Agniecha trzeba przyznac ze wszystkich osob na tym forum, twoje riposty najbardziej wołają o pomste, ty chyba nie robisz tego specjalnie bo to jest az zbyt doskonale w swojej prostocie i debilizmie

Dumny Chłopie-ty musisz cos ćpać bo to nie możliwe żeby ktoś (nawet facet) miał taki krytycznie niski poziom....Mówisz że związany jesteś ze służbą zdrowia?? Taaaa....jasne. Ewentualnie chyba tylko jako pacjent szpitala psychiatrycznego. Kurcze-pobzykać sobie nie może i świruje...żałosne.

Jak dlugo pracowalas nad tą diagnozną? Obralas model behawiorystyczny? Poznawczy? Freud'owski ? Pochwal sie, jestes szybsza niz Lew Starowicz.

Ide spać, przebywanie z wami kosztuje niesamowite nakłądy moich cennych kilodżuli energii. Adios, jutro znowu wpadne i zbadam wasz poziom.