Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam od tego swoich ludzi

wytłumaczcie mi dlaczego 26 krajom dobrze w unii a polakom z pisu źle

Polecane posty

dlaczego tamte kraje nie narzekają, że unia ich wynarodawia, że czycha na interes narodowy, że odbiera państwowość, samostanowienie i tak dalej czy te 26 krai się myli? i tylko polska ma rację? a może te 26 krajów spiskuje przeciwko polsce? przyznam, że nie rozumiem

codziennie przyjmuję spermę do buzi i wydaje mi się że to mleko prosto od krowy

nie narzekają ponieważ mają żydów których u nas nie ma, tylko dzieki żydom UE jest bogata i szczęśliwa, a my polaczki jesteśmy antysemici i przez to nie ma u nas kasy

nie podszywaj się mi żydzi nie przeszkadzają a unią chce rządzić jakaś komisja albo jeszcze gorzej w przyszłości prezydent ue czy inny szatański twór a nie "sami wiecie kto to dlaczego 26 krajom nie przeszkadza że ktoś będzie rządził a nam przeszkadza? nie rozumiem

ŻYDZI POWINNI RZĄDZIĆ KAŻDYM KRAJEM BO TYLKO ONI POTRAFIĄ ZARZĄDZAĆ MOTŁOCHEM, antysemityzm jest beee wy antysemici, UE to raj na ziemi, niedługo wprowadzą czipy i będziemy mogli robić wreszcie bezpiecznie zakupy a nie jak teraz że cię mogą okraść

jarek, nie podszywaj się

DZIĘKI UE BĘDZIEMY SUPER SZCZĘSLIWI, WRESZCIE BĘDZIE BEZPIECZNIE: CHIP NA KAŻDYM RĘKU, PODSŁUCHY W KAŻDYM MIESZKANIU, WSZĘDZIE KAMERY I KASA KASA KASA, BĘDZIE SUPER A POLACY CIĄGLE NARZEKAJĄ, NIEDŁUGO WPROWADZĄ EURO I WRESZCIE BĘDA NORMALNE EUROPEJSKIE CENY A NIE JAK TERAZ JAKAŚ TANIZNA JAK NA UKRAINIE, UE TO RAJ!!!!

hej ty od capslocka, ale wytłumacz czemu pozostałym krajom to nie przeszkadza???

BO POZOSTAŁE KRAJE SĄ NA TYLE MĄDRE ŻEBY NIE INTERESOWAĆ SIĘ IDIOTYCZNYM SLOGANEM : WOLNOŚĆ OSOBISTA, PRYWATNOŚĆ, NARÓD CO TAM TAKIE GŁUPIE WARTOŚCI BEZNADZIEJNE. POWINNIŚMY BYĆ NA TYLE MĄDRZY BY BYĆ JAK OWIECZKI I SIĘ DAĆ OCZIPOWAĆ A NAM WIELKI BRAT UE DA JEŚĆ, ALE CI POLACY GŁUPI

głupi jesteś