Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość freyka

nie zaufam już facetowi

Polecane posty

Gość freyka

Czy faceci robią to specjalnie ??? Najpierw opowiadają miłe słówka a później tak po prostu cię zostawiają ... Oni zapominają a dziewczynie ciężko żyć ...

Gość ty nie ufac facetowi tylko
czcić jego laske marszałkowska . Ty połykać jego nektar.

Gość freyka
nieee ja takiego nie znam ... i pewno tak już zostanie

Gość freyka
nie chce się zakochać zbyt duże ryzyko na kolejne rozczarowanie

Gość sardynka6
dlatego traktuj czule slowka z przymruzeniem oka, a stopien uczuc faceta oceniaj po jego czynach i po tym co dla Ciebie robi. gadac to oni sobie moga, a my czesto na to sie nabieramy

Gość freyka
ostatnio się nabrałam na jak mi się wydawało szczere oczy - teraz już wiem że to wszystko fikcja

Gość poliaaaaaaaaana
witaj w klubie :(

znam mnóstwo takich kobiet :) zarzekają się że juz nigdy nie zaufają, a za tydzien kolejny maczo rzuci leciwym tekstem i znowu kisiel w majtkach :) i tak w kółko :) tak jak pisze poprzednik - patrzeć na czyny a nie na gadaninę , wtedy świat byłby naprawdę szczęsliwy a faceci umiejący tylko obiecywać wymarliby śmiercią naturalną. pozdro

niestety jak swiat dlugi i szeroki faceci zawsze byl;i wsstretnymi i klamliwymi chujami ale nic na to sie nie porwadzi ,niestety...choc mozna pocieszyc sie tym ze jest mala garstka facetow ktorzy tacy nie sa ale trudno ich znalezc... JA na to jeden sposob znalazlam...jak widze ze jakiemus sie podobam to nakrecam go,zakrecam,rozkochuje w sobie ,obiecam ze cos tam bedzie a potem zegnaj frajerze... wiem ze okrutne ale zemsta jest slodka hehe

Gość to nie jest rozwiąznie
w ten sposób ranisz innych...

Gość sardynka6
mszczenie sie na nic nie winnych facetach to jest zwykle chamstwo

Gość sardynka6
czasem mnie nachodza mysli ze stworzenie zgranego, szczesliwego zwiazku graniczy z cudem, dobrze zeby facet nie oszukiwal i nie zdradzal, pozniej wazne zeby adorowal i zachwycal sie kobieta, zeby sila tego zachwytu nie malala wraz ze stazem zwiazku. pozniej przychodzi codzinne zycie, dobrze by bylo zeby facet byl zaradny i nie trzeba go prowadzic za raczke, zeby zarabial na rodzine ale tez pomagal w domu, czul sie odpowiedzialny, potem wazne zeby jego nawyki i wady nas nie denerwowaly, poglady na zycie i wychowanie dzieci sie zgadzaly, style zycia ze soba pasowaly, zeby nie uciekal z domu do kolegow, nie rozpijal sie na imprezie, nie wpadl w zaden nalog, zeby na starosc bylo o czym gadac i bylo zainteresowanie druga osoba uffff zycie jest zdecydowanie za krotkie zeby tyle ekperymentowac! naprawde trzeba miec duze szczescie zeby trafic na tego wlasciwego, mam nadzieje ze intuicja mnie wspomoze :D

Gość freyka
szkoda że ci porządni trafiają się raz na jakiś czas i w dodatku przeważnie zająci

wiem ze chamstwo ale mi nie takie rzeczy oni robili wiec wybacz ale nie mam zamaru siedziec i uzalac sie nad soba ze o bozzee ten to to m zrobil a ten tamto poprostu postepuje jak oni i tyle .A jak ktoras woli siedziec i beczec to prosze bardzo ,kazdy postepuje inaczej :)

Gość freyka
obawiam się że jeśli nawet już znajdę takiego to będzie już czas na dwie pierwsze linijki z wymagań sardynki

andrzej lepiej miec za duze wymagania niz brac pierwszego lepszego ktory sie nawinie :] Wlasnie malo jest porzadnych facetow a jak tacy sa to rzadko taki ktory moze sie podobac->to tylko moje obserwacje i doswiadczenie,moge sie mylic

Gość sardynka6
ja mam duze wymagania?:P sama taka jestem i to jest dla mnie naturalne. poza tym znam takich facetow z tym ze dawno zaklepanych :P

Ech...jak ktoś ma miękkie serce to musi mieć twardą d..ę! ;)

Gość sardynka6
pewnie chodzi o wyglad:P

sardynka-->tu nie chodzi o wyglad tzn po czesci napewno tak ,nie bede sie oszukiwala ze nie ale jak juz wiele razy napisalam facet nie musi byc super przystojny,dobrze zbudowany i takie tam,wystaraczy ze bedzie przecietny ale za to inteligentny,madry,z pasjami,temperamentem i polotem...a takich wogole jest baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo malo nie wspominajac juz o porzadnosci...

Gość freyka
są dwa rozumienia albo słowo pochodzące od porządny albo pożądany

dla mnie porzadny oznacza ze faceta ktory nie zdrdza,nie klamie i takie tam.wkurza mnie fakt ze faceci nie potrafia powiedziec prawdy,oszukuja ze wszytsko jest ok a tu nagle jednak jest co nie tak i papa kolezanko.Chyba nie maja odwagi powiedziec wprost ze chca tylko przeleciec laske i koniec.Żenujace ....wolalabym ze.by facet powiedzial m wprost ze chce tylko do wyrka isc a nie marnowac moj cenny czas na jakies glupie gry