Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trufeI

Kluska_serowa do Ciebie!

Polecane posty

no nie?:P juz wiesz ? wyrodna matka dzieci zostawila. a to najmniejsze sie dobija i domaga od czterech dni :P

Oj bo Wy juz duze jestescie. Prawie wszystkie powychodzily za maz, porodzily :) to ja juz babcia a nie matka :D az od razu sie starzej poczulam. I Ciebie moje Ty najmniejsze dziecie nie zostawilam. Ty masz do mnie najwiecej kontaktow :) Zreszta kilka dni sie dobijac.... wariatka... :D nie latwiej bylo cos na marcowkach skrobnac? :D

nie chcialam tak bucioromi sie wpychac na marcowki :P a poza tym na gg zostawilam Ci wiadomosc :P

e tam od razu z buciorami. :D dziewczyny tam niebojowe, wybaczylyby :D zwlaszcza jak byc ktorejs wczesniejszy termin obiecala ;) ups. bede musiala znowu zainstalowac gg. :)

ee..jeszcze nie tak dawno rozmawialysmy na gg..moze z 3 tygodnie

tak. 3 tyg. potem poszlam do szpitala. a teraz nie mam znowu zainstalowanego. moj maz ciagle cos na kompach poprawia i ja co sobie cos zainstaluje to gdzies "wcina" :(

Bo Ci wywala, zazdrosnik ;) hihi. Czytalam relacje z porodu :D Aaa..i widzialam zdjatka malenstwa...cuuuudo :D tez bym takie sobie zrobila :p

Gość kluska-serowa
ale jak wróciłam ze szpitala mąż dał mi krem z wąsów kota i szybko wróciłam do siebie

Trufel - zrobilabys sobie takie zdjecia czy takie dziecko? ;) :D kluska-serowa - jak juz sie pode mnie podszywasz to prosze... niech to przynajmniej bedzie smieszne. czekam