Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość palaczek

nie umiem rzucic palenia.....

Polecane posty

Gość palaczek

coraz mniej osób pali a ja pomimo tego, że palę niedużo nie umiem rzucic tego swinstwa i już.

ja rzuciłem 15 lat temu , mój skarb nie pali i głupio mi było pufać jej po nos , dymem z Carmena

witam! z rzuceniem palenia nie jest tak łatwo, ja próbowałam ale nie wychodzi, brak silnej woli i przymusu. Dlatego postanowiłam jednak choc długo się zastanawiałam, i Niqutin - nie wiem czy pomoże ale warto próbować

Gość palaczek
ale dlaczego niektórym sie udaje a mi nie?:O

Jak nie umiesz to nie rzucaj ;) Ja \"zawiesiłam\" palenie przed czterema laty ;) Teraz sobie czasem popalam , kupuję paczke na impreze i następnego dnia dopóki sie fajki nie skończą jeszcze palę.

Gość nooo prawda
a próbował ktoś tą terapię biorezonansem, bo tak się zastanawiam, bo tak się nad tym jeszcze zastanawiam...

mi tez trudno rzucic, ale chyba bede zmuszona, w moim miescie wprowadzają zakaz palenia w barach, klubach, na przystankach i taksowkach, poza tym ceny znow urosną podobno... ale ja lubie palic...

Przyznam sie :) Pomógł mi chyba ten biorezonans magnetyczny. Na początku, aby zająć czymś usta i ręce jadłam pestki dyni i słonecznika i miałam po nich ładne włosy i skórę, a może to po odstawieniu nikotyny :) .

Gość tak se myślę że
Naprawdę polecam plastry niQitin nr 1 są najsilniejsze . Ja zaczęłam walczyć z nałogiem 3 tyg temu stosując te plastry i udaje mi się wytrwać . Czuję się znakomicie . Wcześniej paliłam paczkę mętowych slimów dziennie a teraz od 3 tyg nie wzięłam nawet maszka . Te plastry są naprawdę świetne , a co najważniejsze nie mam po nich ataków na lodówkę . Jem normalnie a nawet zaczęłam dietę . Polecam :-)

Gość palaczek
najgorsze jest to, że 98 % moich znajomych nie pali...i jest mi wstyd przed nimi, że ja tak:O:O:O

mój szwagier po wieloletnim paleniu poszedł do jakiegoś energoterapeuty jakąś igłą w uchu coś mu zrobił i rzucił palenie a potrafił w nocy na dworzec jechać za paczką fajek, prawda jak bum cyk

MÓJ ZNAJOMY RZUCAŁ Z PLASTRAMI I NIE PALIŁ DOPÓKI PRZYKLEJAŁ PLASTRY, ALE PRZECIEZ CAŁE ŻYCIE NIE BĘDZIE PRZYKLEJAŁ I ZNOWU PALI :)