Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

Dla większości

Polecane posty

Zamęczyłaś??? :D:D:D:D:D znowu sobie pochlebiasz:P Mam jeszcze niezłą kondychę i nie tylko ja ;) tak twierdzę:D:classic_cool:

Czyżby jakaś mała wojenka się szykowała? :D:P Napewno nie wyżej sram niż dupę mam:D:D:D:D:D więc możesz dodać,że nie dość ,iż bufon ,to do tega cham:P :D :classic_cool:

Dobrze ,że się nie rypło:D:D:P:P:P i żaden ze mnie poeta bo głowa nie ta :D:D:D:D:D:D :classic_cool:

nie :D To to panuje nade mną ,ale że robi to umiejętnie więc nie mam nic przeciwko:D :classic_cool: Raz się żyje:)

Wypada,wypada :P nie chcesz równouprawnienia :P :D

Zgadzam się z pierwszym postem. Dla kobiet też życie zaczyna się po 40-tce czy się to komuś podoba czy nie. :P

Faceci po 40tce na nas jest popyt więc nie tylko głowy do góry i wyłazić ze swoich dziur:D:D:D:D :classic_cool:

z popytem nie dyskutuje bo r.óżnie z tym bywa, natomiast dwuznaczność \"wyłazić ze swoich dziur\" mnie szczerze ubawiła:D

no dwuznacznością można wiele wyrazić:D Innych rozbawiają ,a innych wkurw.... :D więc zawsze jakiś efekt zapewniony :)

Doprawdy -> mylisz się niewiasto:P A skąd bym niby wiedział,że jest tak klawo,gdybym dalej siedział w dziurze ???;) :P