Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiekówka

czy to nie przesada?

Polecane posty

Gość wiekówka

Hej, mam pytanko, czy umówilibyście się z chłopakiem mającym 24 lata, podczas gdy dziewczyna ma już 26 lat. Poznaliśmy się przez net (b.krótkie pisanie) i dlatego moje wahanie :( Obawiam się, choć go praktycznie jeszcze nie znam, że ma pstro w głowie.

Gość niemysleotobie
nie umawiaj sie z nim ! on jest dla ciebie za mlody !:)

Gość gfdssaa
wiek nie ma nic do rzeczy jesli chodzi o dojrzalosc. facet moze miec 30 lat a byc bardzo niedojrzaly, a inny moze miec np. te 24 i juz myslec powaznie. umow sie, co ci szkodzi

Gość piosenka piękna
Kotku, to tylko 2 lata!!!!!!!!!!!!! Daj na luzzzzzzzzzzz

Moja koleżanka jest w takim związku i jest bardzo szczęśliwa;-) Choc z tym pstro w głowie coś jest na rzeczy, bo są juz ponad 2 lata, a ona tęskni do pierścionka, a on twierdzi, że jeszcze musi się dorobić więcej:-)

Gość
Tobie to już tylko gorzkie żale zostały, albo inne nieszpory :P)

Gość co to są nieszpory
?:(

Gość gfdssaa
wiesz ja mma 23 lata i zawsze chcialam miec starszego faceta, np. o te 5 lat i do tej pory trafialam na samych niedojrzalych palantow. chyba sobie poszukam mlodszego faceta, czemu nie ;) zatem nie ma co patrzec na wiek i na to ze mlodszy.

Gość
Jakbym do kościoła chodził :P Pamiętam tylko, że od chuja tam starych bab przychodziło :P

Gość co to są nieszpory
to jak pamiętasz to znaczy że chodziłeś:)

Gość baran-ka
Koleżanko,ja mam 32 lata a koleś z którym sie spotykam ma 25.Nie miałam do tej pory lepszego przyjaciela i kochanka niz on.Zawsze spotykałam sie z rówieśnikami albo ze starszymi ode mnie i nie byłam szczęsliwa w tamtych zwiazkach.Miałam wprawdzie opory i bałam sie ,że nam nie wyjdzie z powodu różnicy wieku,ale szybko minęły.Ja wiem,że nie każdy facet w tym wieku jest dojrzały emocjonalnie,ale ja na takiego właśnie trafiłam.Nie bój sie zaryzykować.Czasem warto!!!