Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kitikiti

Język angielski-PROSZE O POMOC

Polecane posty

Gość kitikiti

Bardzo proszę o przetłumaczenie zdań: 1. Co Tom sądzi o budżecie? On uważa, że jest bardzo niesprawiedliwy. Zgadzam się z nim. 2. Ile kosztuje ta koszula? 40 pensów. 3. Czy słyszysz ten wiatr? Strasznie dziś wieczorem wieje. 4. Czy gdzieś są moje klucze do samochodu? Nie, szukam ich, ale nie widzę. 5. On nigdy nie słucha co ty mówisz. On zawsze myśli o czymś innym. 6. Ta książka jest o mężczyźnie, który opuścił swoją rodzinę i wybiera się na wyspę Pacyfik. 7. Czy ty rozumiesz co wykładowca mówi? Nie, nie rozumiem go wcale. 8. Co zwykle jesz na śniadanie? Zwykle jem marchewkę i piję szklankę zimnej wody. 9. Dlaczego ty tak szybko idziesz dzisiaj? Zazwyczaj chodzisz dosyć wolno. Spieszę się teraz ponieważ spotykam się z mamą o 16.00, a ona nie lubi czekać. 10. Spójrz na tamten tłum. Zastanawiam się na co oni czekają.

zacznij tlumaczyc i napisz po swojemu, ja moge ci sprawdzic , wytlumaczyc bledy i poprawic

Gość kitikiti
Nie mam pojecia,to nie dla mnie a ja z angielskiego znam moze trzy słowa.

Gość dieta cud
"8. Co zwykle jesz na śniadanie? Zwykle jem marchewkę i piję szklankę zimnej wody." SMACZNEGO!

Gość kitikiti
pomoże ktoś?

Gość dieta cud
"na wyspę Pacyfik" Ktos przetlumaczyl "a Pacific island" jako "wyspa Pacyfik". Teraz nastapi tlumaczenie odwrotne... banda nieukow

Gość kitikiti
tak mojej kuzynce podala nauczycielka.

Co Tom sądzi o budżecie? On uważa, że jest bardzo niesprawiedliwy. Zgadzam się z nim. WHAT DOES TOM THINK ABOUT THE BUDGET? HE THINKS IT IS A VERY UNFAIR ONE. i AGREE WITH HIM 2. Ile kosztuje ta koszula? 40 pensów. HOW MUCH IS THIS SHIRT? IT'S 40P 3. Czy słyszysz ten wiatr? Strasznie dziś wieczorem wieje. DO YOU HEAR THIS WIND? it is very windy this evening 4. Czy gdzieś są moje klucze do samochodu? Nie, szukam ich, ale nie widzę. WHER ARE MY KEYS TO THE CAR? (CO TO MA BYC ??????) 5. On nigdy nie słucha co ty mówisz. On zawsze myśli o czymś innym. HE NEVER LISTENS WHAT YOU ARE SAYING. HE ALWAYS THINKS ABOUT SOMETHING ELSE 6. Ta książka jest o mężczyźnie, który opuścił swoją rodzinę i wybiera sięna wyspę Pacyfik. THIS BOOK IS ABOUT A MAN WHO LEFT HIS FAMILY AND IS GOING TO GO TO .............. (CO TO MA BYC) 7. Czy ty rozumiesz co wykładowca mówi? Nie, nie rozumiem go wcale. DO YOU UNDERSTAND WHAT IS TEACHER TALKING ABOUT ? NO, I DON'T UNDERSTAND HIM AT ALL MNIEJ WIECEJ

Gość kitikiti
Dziękuję bardzo :)

Gość kitikiti
Pomoże ktos z trzema ostatnimi?

7. Czy ty rozumiesz co wykładowca mówi? Nie, nie rozumiem go wcale. DO YOU UNDERSTAND WHAT IS A TEACHER TALKING ABOUT? NO, I DON'T UNDERSTAND AT ALL 8. Co zwykle jesz na śniadanie? Zwykle jem marchewkę i piję szklankę zimnej wody. WHAT DO YOU USUALLY HAVE FOR BREAKFAST? I USUALLY HAVE A CARROT AND A GLASS OF WATER. 9. Dlaczego ty tak szybko idziesz dzisiaj? Zazwyczaj chodzisz dosyć wolno. Spieszę się teraz ponieważ spotykam się z mamą o 16.00, a ona nie lubi czekać. WHY ARE YOU WALKING SO FAST TODAY? YOU USUALLY WALK QUITE SLOW . I'M HURRY BECOUSE I MEET MY MOM AT 4PM AND SHE DOESN'T LIKE TO WAIT. 10. Spójrz na tamten tłum. Zastanawiam się na co oni czekają. LOOK AT THAT CROWD. I'M WONDERING, WHAT ARE THEY WAITING FOR?

Gość kitikiti
Dziękuję.