Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pocominick

dziwni rodzice mojej koleżanki

Polecane posty

Gość pocominick

na początku chcę zaznaczyć, ze to NIE jest prowokacja. rodzice mojej koleżanki strasznie ją ograniczają. ma 20 lat i studiuje na kiepskiej uczelni w sasiednim miescie, bo np kraków jest 100 km stad i kto by pomyslał, ze mogłaby tam sama jechac, co wiecej SAMA mieszkac..! jej tatus ją codziennie wozi na uczelnie i z powrotem. nie wolno jej wyjśc z domu bez ustalenia z rodzicami 2- 3 dni wczesniej ze bedzie wychodziła. oczywiscie wszędzie wozi ją ojciec. nawet do liceum ją woził choc miała 15 minut drogi pieszo :/ nie wolno jej miec chłopaka. jakis czas temu na jakims koncercie ( na który została zawieziona i odwieziona) poznała jakiegos tam goscia i jeszcze pare razy spotkali się na koncertach, ale ma awantury z rodzicami o to ze do niego podejdzie i pogada,bo nie będzie "wydziwiać" z facetami, ma sobie to wybić z głowy. musi spać, jesć, robić wszystko wtedy kiedy rodzice jej każą. ona nie zna innego zycia i jakakolwiek forma buntu skończyłaby się chyba w klasztorze://// jak się kilka razy zbuntowała to np za karę nie mogła gdzies isc. dziewczyna nie umie pracowac ani w ogóle radzic sobie..

Gość trudny tema niesttey
albo jest silna i potrafi się zbuntować albo zycie przeżyje nieszczęsliwa

Gość ceazr a od czego to forum
własnie od gadania o życiu, i własnym i cudzym, po to jest

Gość pocominick
nie. chcę jej pomóc ale nie wiem jak. juz tylu rzeczy próbowałam. nie wolno się jej malować ani ładnie ubrac ( nie mowie ze wyzywająco, ale chocby kobieco- nie wolno)

Gość pocominick
jej rodzice nie słuchają jej żadnych argumentów.