Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszuukany przez kobietę

Zrobiłem dziewczynie niespodziankę a ona ... sami zobaczcie i oceńcie

Polecane posty

Gość CZŁOWIEKU ty dziękuj Bogu
że dał ci szanse tak wczesnie sie poznać na tej idiotce 😡 mój braciszek nie miał takiej szansy i....młody facet jest juz rok po rozwodzie i płaci alimenty-tzn płacił -bo okazało sie ,ze dziecko też nie jego !Zasuwał w niemczech całymi dniami -chcieli zarobic na mieszkanie ,ona nie pracowala bo "cięzko z praca" tipsy za jego kase ,buty za jego kase ciuchy też :O ...a ona ...całe miasto sie z niego śmiało ! Co więcej nie pozwolił sobie na nią nic powiedziec !Nawet jego kumple dosadnie mu mówili co jego luba wyprawia kiedy jego nie ma .Mój brat jak sie dowiedział to sie załamał ...a dowiedział sie rok po ślubie i to dokładnie tak samo jak ty ... A brzdąca ma własnie z takim kolesiem ....popędz to w cholere ,nie papraj sobie życia ,szkoda nerwów ,nie mysl,ze ona sie zmieni!!!!!!

Gość 111111111111111111
rpsalinda paczeko -mozna się zabawic ,pójść do knajpy ze znajomymi ale w momencie gdy zobaczyła swojego faceta powinna sie ucieszyć(jeżeli byłoby to niewinne wyjście ze znajomymi) a ona była niezadowolona,ze go zobaczyła

u nas to trochę trwało- owszem wychodzilam z koleżanką na piwko mielismy też wspólna paczkę znajomych którzy zwalali się do mnie co jakis czas - bo wiedzieli że czuje sie samotna- ale nigdy nie mialam najmniejszej ochoty by nawet poflirtowac sobie z innym

111111111111111111 - nie no to już zaczęło się i tak sypać. Przez jego wyjazdy albo coś innego. Jak miała się cieszyć jak się nie cieszyła :D Ciągnęła związek tylko dlatego bo nie wiedziała co zrobić, było jej wygodnie czy coś tam. Przecież nie z wielkiej miłości

Jej byli faceci byli wystarczająco zaradni bo pracowali krótko a mieli więcej pieniędzy niż ja. Powiedziała że ja także powinienem się o taką pracę starać a nie dała sobie wytłumaczyć że oni mają tą pracę po znajomości których ja nie mam :-( Ja na prawdę staram się aby wszystko było dobrze ale wg niej za dużo pracuję i nie przedkłada się to na odpowiednie zarobki Fakt, mógłbym więcej zarabiać ale nie jest źle. Tyle, że ona jest przyzwyczajona do tego że faceci dla niej rezygnują z wielu rzeczy by tylko więcej czasu z nią spędzać a i tak nie narzekali na brak kasy Tak źle i tak nie dobrze:-(

Gość 111111111111111111
rosalindo -dlatego niech autor topiku- jak to ktoś fajnie określił-podziękuje jej za współpracę :D

Gość mamuśka4
to się nie zastanawiaj chłopie tylko olej ją i poszukaj wartościowej kobiety, która dojrzała do związku a nie gada o tym ile masz zarabiać, żeby ona mogła sobie poszaleć z innymi

Gość ale przepraszam was bardzo
po co dziewczyna ma pracować skoro facet dobrze zarobi ? kobieta powinna wtedy korzystac ile wlezie z tej jego kasy bo zrodelko moze wyschnac :-p laska przegiela bo tak nie powinna robic - okazala sie szmata, autorze olej ja, kopnij ja w dupe mocno ;-) pozdrawiam i zycze normalnej dziewczyny

Bo to zła kobieta była.... Daj sobie spokój, co to za laska co Ci mówi "zarabiaj więcej kasy i spędzaj ze mną więcej czasu", a ona co robi? pewnie siedzi na dupie i narzeka na brak rozrywek, potrzebny Ci taki pasożyt? Pewnie coś do niej czujesz ale nie wszystko za wszelką cenę....

Gość blablablablablablablabla
campini! jakie DOSIADŁ?!?!?! przeczytaj jaką sytuację zastał itd.

rosalindo powiem Ci ze moj facet jest marynarzem i ja czekam na niego , jakos nie caiagnie mnie do innych facetow,bo mojego kocham ponad zycie. nie uwazam ze 99 % marynarzy zdradza. widac jakie masz plytkie myslenie, az mi ciebie szkoda . wydaje mi sie ze nie pierwszy raz Twoja dziewczyna tak zrobila, bo niby skad to jej oburzenie?

Gość Tajga_Tajga
TO JUŻ DZIECINO WIESZ, ŻE KOBIETOM NIE ROBI SIĘ TAKICH NIESPODZIANEK..........!!! W ŻYCIU....................................!!!!! DOBRA NAUCZKA! :D:D:D:D:D:D

Gość sardynka6
zachowales sie super, ja bym byla wniebowzieta gdyby moj ukochany wrocil wczesniej niz planowal i zrobil mi taka niespodzianke. Twoja dziewczyna wykorzystala okazje ze Cie nie bylo, co tutaj duzo mowic...

Gość Oh shit
"Wtedy mnie uderzył tak, że upadłem, ją wziął za rękę ( co prawda ona niby wyrywała się ) i weszli do środka." Facet, sam to napisałeś, przeczytaj to jeszcze raz !!!. Ona wtedy dokonała wyboru !!! Poszła z gościem, który Cię znokautował !!! Leżałeś na ziemi, a ona poszła z tym gościem !!! Wybrała jego !!! Qurwa, nie widzisz tego !!! Ocknij sie !!!

To co piszecie daje mi wiele do myślenia. Nie wiem czy z nią da się porozmawiać bo od tamtej feralnej soboty nie widzieliśmy się na oczy. Ja unikam spotkania a ona ma do mnie focha że ja śmiałem ją kontrolować, że jestem prostakiem. Naszych znajomych nastawiła wrogo przeciw mnie i oni myślą że to ja zrobiłem chamsko :-( Czuje sie teraz podle, nikomu niepotrzebny :-(

lucky me - czy ty nie umiesz normalnie rozmawiać tylko musisz zaczynać od obelg ? to twoje myślenie jest najwyraźniej PŁYTKIE i domyślam się czemu. Dawno chłopa nie miałaś.

Gość wirus123
oszukany olej ją i jej znajomych, to dzi.wka

Gość facet_z_jajami
za oh shit - nie dość, że Cię zwyzywała to jeszcze poszła się bawić z typem, który Cię pobił a jeszcze jak narzeka, że za dużo pracujesz i masz za mało kasy sama się opieprzając... wiesz co, nie musiałeś iść do tego klubu, samo to wystarczy żeby się pięć razy zastanowić nad dalszym związkiem wiesz jakby było? za pięć lat, jak już bylibyście małżeństwem a ty zapierdalałbyś na dom po 12h na dobę, ona przesiadywałaby na kafeterii zakładając tematy "on nie poświęca mi wystarczająco czasu", "czy powinnam sobie znaleźć kochanka?" "zauroczyłam się w koledze" i temu podobne, przy wtórze koleżanek ("idź za szczęściem") i ogólnym narzekaniu na facetów. Przepraszam, jeśli jakieś Panie się poczuły urażone - wiem, że takie wszystkie nie jesteście i nie chcę generalizować, ale same wiecie jak to często wygląda.

oszuukany przez kobietę facet z jajami napisał sensownie ze swojej strony radzę Ci, ZREZYGNUJ Z NIEJ ! I nie daj się ponowonie wciągnąć w ten związek. De faco stanęła po stronie faceta, który Cię uderzył. To jest wyjątkowo wredna postawa. Brak elementarnej lojalności i empatii. Widzę, ze się wahasz. A to błąd! Zrezygnuj z niej! Najczęściej jest tak, ze osoby silniejsze psychicznie (bez względu na płeć) stają sie pasożytami, żerującymi na partnerze, który nie ma odwagi odejść, motywując swoją postawę miłością. Ty masz dobrą okazję do zakończenia związku. Zachwała sie brzydko, nie o samo kłamstwo tu chodzi, najgorsza jest jej postawa potem. Zostałeś uderzony a ona poszła za tym, który Cię uderzył, więc SAMA WYBRAŁA. Następnie obwinia Ciebie, by siebi uczynić niewinną.

rosalindo a gdzie tu obelgi ? raczej prawda, bo strasznie generalizujesz. :-O

Gość tiiiiiii
autorze powiem Ci jedno- szkoda czasu,nerwów, zycia i przede wszystkim ciebie na kogoś takiego jak ona.Ja bym skakala z radosci gdyby moj facet mi taka niespodzianke zrobil..a ona nie dosc ze cie okłamala to na całą reszte aż szkoda słów...znajdź sobie normalną i naprawde nie warto do niej wracać,jeśli tyle osob Ci to mówi tutaj to cos chyba jest na rzeczy..pozdrawiam 3maj sie pa

Olej ja szrokim strumieniem.... co to za dziewczyna co pozwala jakiemus kolesiowi nawalac w jej chlopaka.... az mi sie w to nie chce wierzyc... myslisz ze Cie kocha? myslisz ze osoba ktora kocha da skrzywdzic ukochanego? zostaw tipsiare, znajdziesz jeszcze fajna dziewczyne z wartosciami...

Zrobiłeś dziewczynie niespodziankę, a ona zrobiła niespodziankę Tobie! Wściekła się, że wróciłeś za wcześnie! Powinieneś być w delegacji jeszcze dłużej, po to, aby ona miała czas podrywać innych facetów! To laska,która nie wie czego chce! Ale wie, że nie chce być z Tobą! Smutne? Na pewno, ale lepsza gorzka prawda, niż słodkie kłamstwo! Zakręć się za kimś poważniejszym! Ona nie zsługuje na Twoje uczucie! :(

Gość facet_z_jajami
oszukany, co Ty stary, co to znaczy "ustawiła naszych znajomych"? nie masz SWOICH kumpli? i jeszcze czujesz się niepotrzeby? co tam, produkcja testosteronu i adrenaliny nagle ustała? weź się w garść i nie użalaj się nad sobą, tylko wyciągnij wnioski na przyszłość

Gość Loool XD
Ale kurwisko z tej laski. JA bym zabił szmatę.

Gość superchick
mysle, że zabicie to już przesada :P Ale reszta ma rację- zostaw ja !!! Ja ze swoim chłopakiem jestem ponad 3 lata, dużo przeszliśmy i często wychodzę bez niego na imprezy z koleżankami, ale nigdy nie zrobiłabym mu czegoś takiego!!!