Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhh88

Jak odzyskać pewność siebie?

Polecane posty

Gość ehhh88

Jak odzyskać peność siebie? Przez brak pewności siebie i to, że myśle, że jestem gorsza i nie atrakcyjna...nie poznaje nowych ludzi, a tym bardziej płci przeciwnej...jak to zmienić? jak sobie dać rade z tym? chce być codziennie uśmiechnięta...co zmnienić w sobie? co i jak zrobić, aby nabrać pewności siebie... pomóżcie

Gość termosik
czego w sobie nie akceptujesz?

Gość zbigniewa
mam to samo i niestety facet na którym mi zależy olał mnie bo jestem niedostępna i niepewnA SIEBIE. :(

Gość termosik
akceptujcie siebie takimi jakimi jestescie a nad kompleksami pracujcie :)

Gość Moja rada
zadbac o ciało... pójść do fryzjera... opalić się troszke na solarium, podmalowac oko,ubrać sie ładnie... - po tym odrazu się poczujesz lepiej-a za tym idzie większa pewnośc siebie.

Gość ehhh88
mam dopiero 20 lat... nie moge się wziąć w garść...nie wiem jak mam poznać "kogoś" nie chodze na imprezy bo nie lubie...hmmm a może powinnam? może powinnam pójść potańczyć...poznać ludzi nowych... ja już nie chce tak dłużej...

Gość termosik
pracuj nad soba bo to zaowocuje w przyszlosci milosci nie szukaj ... jak zwykle to w zyciu bywa sama sie znajdzie w najmniej oczekiwanym momencie :)

milosci sie nie szuka .....bo to jak szukanie igly w stogu siana .. radze wyjsc do ludzi ...do baru ...spotkac sie ze znajomymi .... to najlepsze rozwiazanie Pozatym mlodziutka jestes dasz rade

Gość ehhh88
powiedzcie co mam zrobić... mam pójść na jakąś głośną impreze? nie wiem doradzcie coś... bo młodosć przejdzie przez palce...

Gość termosik
mozesz isc na koncert, do pubu, na fitness, zapisac sie na jakis kurs np. kompuerowy albo na kurs tanca...

Gość termosik
joga :)

Gość termosik
a tak na marginesie jesli musisz odzyskac pewnosc siebie to znaczy ze jej nigdy nie mialas :D zacznij od tego a na faceta jeszcze przyjdzie czas

Gość ehhh88
ooo właśnie myślałam nad tym...już pare dni temu myślisz, że to dobry pomyśł? pomoże?

Gość termosik
za co bys sie nie wziela to pomoze :) bo chodzi o jakiekolwiek dzialanie , malymi kroczkami mozna daleko zajsc, rob cokolwiek ale nie czekaj az samo sie cos zmieni :)

tylko tu czesto nie chodzi o fizycznośc czy niesmiałość, czy o brak znajomych czy o kontaktowośc np w moim przypadku jest poprostu lekko zryta psychika:) i zakompleksienie co odbiera pewność siebie

Gość katerynka25

ja odzyskałam swoją pewność siebie z pomocą mojego life coacha Oli Łomzik, która pokazała mi że jestem wartościowym człowiekiem i mogę wiele w życiu osiągnąć ❤️