Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama po raz drugi

Lepiej miec dwoch chlopcow czy dwie dziewczynki, a może chlopca i dziewczynkę?

Polecane posty

Gość gość
Nie ma reguły co lepiej, bo znam przypadek gdzie córka ma 26 lat z bogatej rodziny i poszła za chłopakiem

Gość gość
Z obserwacji mojej i z wlasnego doswiadczenia widze ze zdecydowanie lepiej miec dwoch chlopakow , jesli oczywiscie autorka pytala o dziec tej samej plci z niewielka roznica wieku.Chlopcy sa bardziej prosci w obsludze , jak to faceci , sa prosci i niezbyt skomplikowani , juz od malego dasz chlopakom klocki i buduja , kupisz konsole , dasz dwa kontrolery i cisza a dziewczynkom daj kredki farbki i papier zaraz jest jazgot ,a bo ta zabrala taka kredke a ta zabrala gumke w truskawki i sie naparzaja , jazgot ,klotnie ,bijatyki o kazda p*****le , o spinke , o gumke , o kolorowy flamaster , jak sa wieksze to bijatyka o kosmetyki , o kazda szmatke , o wolna lazienke , moi znajomi musza kupowac wszystko podwojnie i identyczne , bo wojna o wszystko, innej znajomej corki wlosy sobie poobcinaly , jedna drygiej nozyczkami , do tego chlopcy wbrew pozorom nie sa takimi balaganiarzami , jakies skarpety rzuci i to wszystko a dziewczynki to masakra jaki syf potrafia zrobic , ciuchy , kosmetyki , swiecidelka i brudne gacie czesto z podpaska wymieszane , pies z buda doslownie

Gość gość
gość dziś W takim razie obracasz sie w patologii :)

Gość gość
Ja jestem w 2 ciazy i mam już córkę. Mąż marzy o synku, przy pierwszym tez marzył, a ja chcę druga dziewczynkę z lenistwa. Tej samej płci lepiej się wychowuje razem, mala różnica, te same zabawy, ja miałam siostry i cały dzień w gumę gralysny lub skakanka i nie było kłótni, za to sąsiad miał brata i robili strasznie niebezpieczne rzeczy. To nie reguła, ale osobiście wolę dziewczynki bo na starość jest lepszy kontakt. Nie będzie 1000 tematów tak jak na kafe typu: "mąż dzwoni codziennie do matki co zrobic".

Gość gość
Nie naduzywaj slowa patologia , bo ewidentnie nie znasz jego znaczenia i jeszcze robisz z siebie idiotke dodajac do tego zadowolone buzki

Gość gość
Ewidentnie sie w niej obracasz skoro obrazasz nieznajomych ludzi od osób, które urodzily sie z dysfunkcjami umysłowymi :)

Gość gość
gość dziś no teraz to ´ blysnelas´ hahahaha czyli jednak idiotka :o Czekam na twoje kolejne wypociny , zlote mysli

Gość gość
Jeden n z bardziej idiotycznych tematów na kafe. Mimo duzej konkurencji...

Gość gość
gość dziś Powtarzasz sie ,a to niezbyt dobrze swiadczy o twojej inteligencji

Gość gość
gość dziś gość dziś Powtarzasz sie ,a to niezbyt dobrze swiadczy o twojej inteligencji x Laska robisz to samo a cisniesz po innej :D Lecz sie, bo zgnijesz w tym jadzie :D