Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ad170390

o kobietach, facetach i braku meżczyzn

Polecane posty

Gość ad170390

Jak to możliwe że kobiety mogą wyrażać miłość na sto sposobów a faceci nie mogą sie zdobyć na zapamietanie daty urodzin? Dlaczego ja moge sie nauczyć robić loda i robić go z przyjemnością patrzenia jak robie przyjemność a on nie może zrozumieć że kwiaty można czasem dać bez okazji i nie musi być to wielki bukiet... czasem wystarczy jedna róża. Może to odgrzewany tekst ale "gdzie Ci mężczyżni"? Czy zostali już tylko faceci na tym świecie... produkt mediów i popkultury?

Gość ad170390
Smutne bardzo ale dlaczego tak jest? Czy to naprawde proces nieodwracalny? Bo jeśli tak to jest to tragiczne....

Gość ad170390
Mi w tej chwili jeden deklaruje ale co mo po jego deklaracjach... ja chce czegoś wiecej... fantazji...

Gość freyka
życie bez faceta nie jest takie złe Lepiej być samej niż męczyć się z kimś Wiem to doskonale T nie prawda że kobiety są kruche i potrzebują męskiego ramienia Kobiety są twarde - ja jestem Trudno było - ale dałam radę Polecam zimne serce, obojętność i wyrachowanie

Gość ad170970
freyka... masz racje w zupełności ale nie można tak żyć wiecznie i Ty też doskonale o tym wiesz... W naturze człowieka leży łączenie sie w pary i nie można tego pokonać, każdy dąży do miłości.

Gość Jemu robisz loda
a ze mną chcesz o tym rozmawiać ? Spadaj 😡

Gość freyka
może kiedys zmienie zdanie - ale to na starosc za jakies 20 conajmniej lat

Zgadzam sie. Lepiej zyc samej niz takim facetem, a wiem ze jeszcze Ci z fantazja nie wygineli.