Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jedennnn

Czy to jest związek? Czy to jest chodzenie ze sobą? Co to jest?

Polecane posty

A z kim mam przyjemność rozmawiać? Co do związku, to przeciez obchodzi się rocznice jakieś (wow, roczny związek, dłuuuugo), wtedy za datę ludzie zazwyczaj przyjmują dzień pierwszej randki.:P Ale różnie bywa.:)

Gość dziś postanowiłem być icognito
więc się nie ujawnię :D co do rocznic to w sumie może nie pierwszej randki a dojścia wspólnego do wniosku że są razem bo w sumie tak wyszło:D roczny związek to długo jak dla mnie to chyba raczej krótki staż ale ja się nie znam :P

Poproszę w takim razie o interpunkcję chociaż szczątkową, bo można się pogubic w tym, co piszesz.:) No jak to się nie znasz, skoro rok to dla Ciebie krótko? A może Ty jestes kobietą, co?;) Nudy na kafe okrutne.😭

Gość kurna czego wymagają
interpunkcji i ortografi:P:P:P dobra niech ci będzie , nudy straszliwe ale ostatnio to norma :D

Gość no powiedzmy że spełniam
wszystko zależy od mojego humoru :D , dziś mam dobry :D

Gość W CHUJA WAS ROBI
"Np słyszałem, że nie należy się za bardzo śpieszyć, że trzeba przejśc wszystie etapy i dlatego nie wiedziałem czy już czas" PROWOKACJA NA STóWE A WY SIE ROZPISUJECIE OSIOŁKI

Gość no jak nie pogoda
wiosna w pełni, ptaszki ćwirkają, motylki lataja, słoneczko świeci:D

nie może tylko tak kurna zmusili mnie do użycia czarnego a nie chce mi sięwylogowywać za każdym razem :P

Domyślałam się, choć pewności nie miałam. Gnomie🖐️ Ale to nie Ty mam nadzieję rozmawiałeś niedzielno-poniedziałkowej nocy na pomarańczowo z Kicią na TWA, prawda?:P

mnie tu już dawno nie było a noc niedielno poniedziałkową to spędziłem grzecznie w łóżeczku padając na ryj po 20 :P

a ja spotkalem sie z jedną i pocalowalem na 1szej randce ale fatalny byl to pocalunek..a pamietam, ze z moja byla, 1szy pocalunek byl intuicyjny i przestac nie moglismy. tak wiec tu nie ma chemii i nic z tym nie zrobisz..ja z laska spotykalem sie 3 lata ..i po pijanemu ja pocalowlaem..a wlasciwie to razem, po roku, wiec ma chlop czas jesczze.. to byla moja przyjaciolka i po tej akcji wszytsko sie rozlecialo..tak wiec uwazaj..bo mozesz stracic przyjacioolke jesli nioc nie wyjdzie... :/