Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Aleksandrowa

Dlaczego polskie dziewczyny...

Polecane posty

Takie wychowanie. Rodzice nie komplementują swoich dzieci, żeby im się "w głowach nie poprzewracało" i takie dziewczynki jak dorastają to nie uważają się za ładne, bo nikt im nie mówił, że takie są.

heh i ja mam bardzooo duzo kompleksow, a w sumie sama nie wiem czemu tak jest, to wynika chyba z niedowartosciowania siebie, oraz przez okazy naszych westchnien pozdr dla Andrzeja :)

Gość nawiedzona jestem
Andrzej, bo w Stanach maja więcej kasy na operacje plastyczne ;)

pozdro dla MNiam:) Niedawnymi czasy rozmawiałem z pewną piękna dziewczyną podczas rozmowy wyszło na jaw ze bardzo wstydzi się swojego wygladu,ze uwaza ze jej piersi sa zbyt małe, ze ma brzydki nos,że jest gruba( a byłą bardzo chuda)

dziekowka :DD zupelnie jakbys mowil o mnie :) uwazam ze mam za maly biust, no bo w sumie duzy nie jest, nienawidze mojego nosa:P zbyt duzy, mam za grube uda i biodra(chociaz nosze rozm xs) :| tak juz jest ;]

Ale dlaczego az tyle jest niedowartosciowanych??;) Dlaczego faceci nie wstydza sie tak włąsnego ciała jak kobiety dlaczego faceci przewaznie myją sie nago pod prysznicami na basenie a kobiety nie?? dlaczego kobiety rzadziiej chodza do sauny?

oliwka nie przejmuj się, na pewno ci przejdzie. Ja to nawet się już zauroczyć nie potrafię - na wszelki wypadek trzymam emocje na wodzy, bo po co się rozczarowywać i cierpieć:o

hmm nie wiem.. wynika to z braku pewnosci siebie, z tego ze np niektore nasze kolezanki uwazamy za ladniejsze od siebie,maja stalego chlopaka, ktory je bardzoo kocha , wiecej kasy i juz czujemy sie gorsze, niestety.. ja uwielbiam grubszych chlopakow, z pelnym slodkim brzuszkiem:P

Właśnie dlatego, że faceci nas niedowartościowują. Poza tym uroda w przypadku kobiety ma dużo większe znaczenie niż w przypadku mężczyzny.

smutna taka - ja tego nie chciałam, to jest silniejsze ode mnie:O wpadł mi do głowy i non stop myślę o nim, chociaż nigdy w życiu z nim nie rozmawiałam😭 ciężko mi bardzo, to boli...:O

Oj tam laseczki wszystkie jesteście piekne!!! Każda na swój niepowtarzalny sposób :-D To co dla jednej jest kompleksem dla drugiej -atutem :-D

a co do tematu - to zależy czy ktoś przejuje się opinią innych czy ma własny rozum i potrafi te zalety także dostrzec.

pewnie ci przejdzie, sama pomysl, zakochanie sie w czlowieku z ktorym sie nigdy nie rozmawialo? nie slyszalo sie jego glosu, jego smiechu, co mysli, jaki jest to fascynacja jego wygladem zewnetrzynm, moze wydawac sie dla ciebie idealem, ale przejdzie, chyba ze sie poznacie i juz na amen zaiskrzy:))

No pewnie, że to lubimy. Jakby wszyscy tak nas chwalili, to nie miałybyśmy zaniżonej samooceny:)

dziewczyny/kobiety bardzoo cenia sobie komplementy i chyba nie ma takiej , ktora by ich nie lubila, tylko niestety ale nie wszyscy faceci sa tacy jak Andrzej i nie wiedza ze trzeba nas zasypywac komplementami

Gość a ja powiem tylko tyle
Andrzej to nudny chłopak z kompleksem onanisty który nie potrafi poderwać dziewczyny nawet w internecie.

mniam - dlatego napisałam, że się zauroczyłam, a nie zakochałam;) ale już parę razy tak miałam i takie coś trzyma mnie bardzo długo, choć chyba nie powinno:O Boże, czemu znowu mnie to spotkało:O ani nie da się normalnie żyć ani nic:O znowu będę chodzić smutna:O

Gość henk1
Sorry,ale nie kumam, nieco jaśniej

Gość fzo
No widzisz, obsypujesz dziewczyny komplementami, dajesz im kwiaty, i takie tam, a zadnej nie mozesz wyrwac.